Kontakt os
Kontakt os
BLOG

Værdier at leve efter

5 april 2021
Del:

Verden ændrer sig konstant. Teknologi skrider frem, uddannelse forbedres, nye stilarter trender, holdninger skifter.

Det betyder, at vi er nødt til at tilpasse os disse ændringer for at forblive relevante og omfavne nye muligheder. (Lær hvad det betyder at være en komponerbar virksomhed ifølge Gartner). Efter mere end 20 år i erhvervslivet har vi besluttet at forny vores værdier.

CEO Guillaume Van Gaver siger, ”Disse opdaterede værdier er vigtige for at forene og inspirere os, når vi fortsætter med at vokse som et nyligt offentligt selskab. Vi ønsker, at vores kultur og medarbejdere skal afspejle disse værdier i vores daglige arbejde med hinanden og kunder.”

United

Vores første værdi betyder, at vores forskelle sammen gør os stærkere. Vi er en virksomhed med over 500 ansatte med kontorer i 17 europæiske lande. Vores forskellige kulturer, sprog, holdninger og praksis er en fordel. Mangfoldighed bringer os alle tættere sammen og giver mulighed for nye muligheder for at lære og vokse. Vi lytter til hinanden, samarbejder og deler viden på tværs af vores markeder. Ved at arbejde effektivt sammen lever vi på løfterne om gode produkter og oplevelser til vores kunder. Vi fungerer som #OneLINK – og har været det i et stykke tid. Vi har en rig historie med erhvervelser, hvilket betyder, at forskellige enheder og lokale markeder kan lære af hinanden, dele best practices og sikre, at vi ikke konkurrerer mod hinanden i Europa, men arbejder sammen samlet.

Dedicated

Med dedikeret er vores passion for vores kunder og vores kolleger det, der driver os. Vi stræber efter at levere den bedst mulige kundeoplevelse og arbejde i et miljø, hvor nysgerrighed og proaktivitet værdsættes. Alle bidrager til at nå vores mål, og vi holder alle kunden i top. LINK’ere går altid en ekstra mil i alt, hvad vi gør.

Enthusiastic

Vores tredje værdi, entusiastisk, betyder, at vi bringer vores energi til arbejde hver dag. Vi sigter mod at inspirere hinanden, vores kunder og deres slutbrugere. Succeser fejres sammen, og vi arbejder sammen for at gøre vores bedste og altid forbedre. Vi er begejstrede for, hvad fremtiden vil bringe, og vores rolle i udformningen af den.

Lær mere om, hvem vi er her.

Vi er glade for, hvad disse værdier betyder for os – og for dig! Dette er værdier at leve og arbejde efter.

Er du interesseret i at være en del af vores organisation? Se vores ledige stillinger.


Mere inspiration

Andre sites