Kontakt os

Get in touch

We would love to hear from you and discuss your needs. Let us know how to reach you and we will contact you
 • Beskyttet af reCAPTCHA.
  Google Privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Kontakt os

Premium SMS

Simpel betaling via telefonregningen med SMS

Med Premium SMS mobilbetaling kan du tage betaling for dine ydelser eller services på købers mobilregning. 

LINK Mobility’s Premium SMS service giver dig mulighed for, at opkræve betaling direkte på kundens mobilregning via en såkaldt Premium SMS. Du kan betale med SMS i blandt andet Danmark, Skandinavien, Finland med flere.Premium SMS

Få uforpligtende tilbud her!

Betaling via SMS


Lad din kunder, lyttere, seere eller donatorer betale en ydelse nemt ved, at tilføje debiteringen til mobilregningen. Mobilbetaling er den perfekte løsning for dig, der gerne vil kunne tilbyde en hurtigt og nem betalings eller donationsløsning, som er velkendt for dit publikum.

Bred vifte af anvendelser


Premium SMS kan anvendes til mange forskellige typer af betaling, donationer og tjenestebetalinger. Betaling via SMS er ofte anvendt til afstemninger i TV-shows eller til at samle penge ind til NGO’er. 

Fleksibel


Aktiver funktionen ved at kombinere LINKs mobilbetalingssystem med et af dine eksisterende systemer eller ved at starte betalingsprocessen via en SMS shortcode.

Sådan fungerer Premium SMS

Mobilbetaling via overtaksering på SMS er en smart, sikker og nem måde at opkræve betaling for produkter eller tjenester via SMS og mobilregningen. LINK Mobility leverer Premium SMS mobilbetaling igennem en direkte forbindelse og aftale med mobiloperatørerne. 

Med LINK Mobility er det let, at integrere overtaksering via SMS løsningen med et af dine eksisterende systemer eller ved hjælp af SMS shortcode og keyword, der begynder betalingsprocessen via en SMS. 

SMS LINK til 1220 

Gør det nemt for betalerne, lad dem betale hurtigt, sikkert og problemfrit! 

 • Donationer 
 • Betaling ved afstemmning 
 • Betaling for arrangementer
 • Interaktion med seere eller lyttere
 • Lodtrækninger
 • Betaling ved brug af digitale tjenester eller indhold 

Uanset om du er en organisation eller virksomhed, der ønsker at få medlemmer til at bidrage med penge ved specifikke arrangementer, få effektivt betalinger ved indsamlinger eller have en dialog med dine lyttere eller seere, er overtakseret SMS mobilbetaling en fleksibel løsning for dig og betalerne! 

Funktioner

LINK Mobility’s Premium SMS er nem at integrere og er designet til at passe ind i dine eksisterende systemer.

 • Aktiver betalingen via en SMS shortcode og keyword –  eksempelvis SMS LINK til 1220 og doner eller betal for et gebyr for servicen 
 • Integrer LINK Mobility’s Premium SMS mobilbetalingssystem med et af dine egne systemer 
 • Sikker anvendelse med overvågning døgnet rundt, alle ugens dage 
 • Anvendes via API med direkte forbindelse til operatørerne  
 • Kan håndtere høj kapacitet og volumen
 • Import af liste
 • Forkort dine URL’er i SMS-beskeder
 • Test dine SMS-beskeder før udsendelse
 • Benyt dit eksisterende permission-setup

SMS Shortcodes

Vælg mellem 7 danske SMS shortcodes eller medbring din egen shortcode til LINK Mobility’s Premium SMS-service.
Når du har valgt SMS shortcode kan du booke netop det keyword, der passer til din virksomhed, organisation eller kampagne!

Premium SMS er perfekt til

Overtaksering via SMS er en smart, sikker og nem måde for kunderne, seere eller donationerer til, at betale for produkter eller tjenester via SMS, der lægges direkte på den næste mobilregning for betaleren. Opsæt konkurrencer som set på TV og modtag donationer på dit indsamlingsshow. Vil du udlodde præmier, så kan du trække lod blandt brugernes lodder og finde en eller flere vindere af præmier. LINK Mobility’s Premium SMS er godkendt af Spilmyndighederne. 

Har du brug for en SMS-serivce til dit radio- eller TV-program og ønsker feedback fra seere og lyttere er Premium SMS-løsningen fra LINK Mobility også svaret.

Regler for Premium SMS

Nå du anvender SMS overtaksering, mobile- og betalingstjenester forelægger der et sæt regler, der skal følges – klik her for at læse mere om reglerne ved SMS overtaksering. Som kunde hos LINK Mobility får du udførlig rådgivning med i aftalen, så du ikke overtræder retningslinjerne.

Har du spørgsmål eller ønsker prisoplysninger er du velkommen til at kontakte os eller booke et online videomøde.

Alle vores tjenester
Andre sites