Kontakt os

Get in touch

We would love to hear from you and discuss your needs. Let us know how to reach you and we will contact you
 • Beskyttet af reCAPTCHA.
  Google Privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Kontakt os

Premium SMS

Simpel betaling via telefonregningen med SMS

Med Premium SMS mobilbetaling kan du tage betaling for dine ydelser eller services på købers mobilregning. 

LINK Mobility’s Premium SMS service giver dig mulighed for, at opkræve betaling direkte på kundens mobilregning via en såkaldt premium SMS. Du kan betale med SMS i blandt andet Danmark, Skandinavien, Finland med flere.Premium SMS

Få uforpligtende tilbud her!

Betaling via SMS


Lad din kunder, seere eller donatorer betale en ydelse nemt ved, at tilføje debiteringen til din mobilregning. Mobilbetaling er den perfekte løsning for dig, der gerne vil kunne tilbyde en hurtigt og nem betalings eller donationsløsning, som er velkendt for dit publikum.

Bred vifte af anvendelser


Premium SMS kan anvendes til mange forskellige typer af betaling, donationer eller varer og tjenestebetalinger. Betaling via SMS er ofte anvendt til afstemninger i tv shows eller til at samle penge ind til NGO’er. 

Fleksibel


Aktiver funktionen ved at kombinere LINKs mobilbetalingssystem med et af dine eksisterende systemer eller ved at starte betalingsprocessen via en SMS shortcode.

Sådan fungerer Premium SMS 

Mobilbetaling via overtaksering på SMS er en smart, sikker og nem måde at opkræve betaling for produkter eller tjenester via SMS og mobilregningen. LINK Mobility leverer Premium SMS mobilbetaling igennem en direkte forbindelse og aftale med mobiloperatørerne. 

Med LINK Mobility er det let, at integrere overtaksering via SMS løsningen med et af dine eksisterende systemer eller ved hjælp af SMS shortcode og keyword, der begynder betalingsprocessen via en SMS. 

SMS LINK til 1220 

Gør det nemt for betalerne, lad dem betale hurtigt, sikkert og problemfrit! 

 • Donationer 
 • Betaling ved afstemmning 
 • Betaling for arrangementer  
 • Betaling ved brug af digitale tjenester eller indhold 
 • Betaling for fysiske varer 

Uanset om du er en organisation, der ønsker at få medlemmer til at bidrage med penge ved specifikke arrangementer, eller få betalt effektivt ved indsamlinger, er Premium SMS mobilbetaling en fleksibel løsning for betalerne! 

Funktioner

 • Aktiver betalingen via en SMS shortcode og Keyword –  eksempelvis SMS LINK til 1220 og doner eller betal for et gebyr for servicen 
 • Integrer LINK Mobility’s Premium SMS mobilbetalingssystem med et af dine egne systemer 
 • Sikker anvendelse med overvågning døgnet rundt, alle ugens dage 
 • Anvendes via API med direkte forbindelse til operatørerne  
 • Høj kapacitet 

 

Perfekt til

Overtaksering via SMS er en smart, sikker og nem måde for kunderne, seere eller donationerer til, at betale for produkter eller tjenester via SMS, der lægges direkte på den næste mobilregning for betaleren. 

For prisoplysninger er du velkommen til at kontakte os.

Alle vores tjenester
Andre sites