Kontakt os

Get in touch

We would love to hear from you and discuss your needs. Let us know how to reach you and we will contact you
 • Beskyttet af reCAPTCHA.
  Google Privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Kontakt os

MarketingPlatform Marketing Automation

Omnichannel Marketing Automation

Ønsker du at skabe kreative Email Marketing Kampagner og drive SMS Marketing med avancerede og effektive Marketing Automation muligheder, alt med en integreret Customer Data Platform (CDP) til dine kontakter, permissions og deres kundedata?

Få uforpligtende tilbud her!

Marketing Automation


Arbejd kreativt, effektivt og intuitivt med din Marketing Automation! Skab intelligente Marketing Automation Flows, der skaber grundlag for personlig datadrevet kommunikation og en forbedret kundeoplevelse. Med drag and drop FlowBuilderen gør vi det nemt og sjov at være kreativ. Skab engagerende flows med Email og SMS til dine kunder og skab den ultimative personaliserede kundeoplevelse!

Email Marketing


Skab nemt kreative Email Marketing Kampagner med avancerede funktioner! Byg flotte nyhedsbreve og emails med et utal af muligheder! Med EmailBuilder kan du nemt være kreativt og ikke mindst produktivt. Du bygger nemt dine emails, så dine kunder og prospekter får de mest optimale oplevelser med din virksomhed!

SMS Marketing


SMS Marketing er fuldt integreret i MarketingPlatform og i din Omnichannel Marketing! MarketingPlatform gør det nemt at håndtere dine SMS-aktiviteter i din markedsføring. Med en indbyggede SMS editor kan du personliggøre beskederne via dynamisk indfletning af individuele data fra et væld af kontaktfelter.

Marketing Automation

Vi gør det nemt for dig

Byg intelligente Marketing Automation Flows med Email og SMS, øg dit kundeengagement og konverter dine kunders interesse til køb. I FlowBuilderen kan du let skabe komplicerede automatiske Flows med forskellige formål og til forskellige segmenter på tværs af alle kanaler. Ved hjælp af adfærdsbaseret Marketing Automation med MarketingPlatform. Det integrerede LeadScoring system kan hjælpe dig med at kommunikere de rette tilbud, produkter og budskaber på det rigtige tidspunkt. Med LeadScoring kan du også finde frem til dine mest aktive kunder.

Drag and Drop dine Marketing Automation Flows

Byg dine Marketing Automation Flows gennem Drag and Drop funktionalitet.

Eksempler på flows:

 • Fødselsdagstilbud
 • Tilbud
 • Kundeengaegement 
 • Kunde opvarmning 
 • Loyalitetsprogrammer
 • Informationsstrømme
 • Opfølgning på salg
 • Re-engagement
 • Forladt kurv på webshop
 • Genkøb af varer
 • Krydssalg 
 • Mersalg 

Marketing Automation funktioner

FlowBuilder har en lang række muligheder for at skræddersy dine Marketing Automation Flows til dit publikum, deres adfærd og interesser.

Du kan opsætte triggerbaserede-flows der reagerer på eksempelvis:

 • Åbnet eller ikke åbnet Emails
 • Kliks på udvalgte links
 • Om en person har til- eller afmeldt sig
 • Ændringer i et tilknyttet feeds
 • Ny LeadScore
 • Ny permission fra sociale medier
 • Navigere kontakter over i ny Marketing Automation Flow
 • Tidsbestemt

Det er kun fantasien der sætter begrænsningerne i MarketingPlatform.

Email Marketing Kampagner

Drag and Drop Editor

I MarketingPlatform er der indbygget en “Drag and Drop Editor” så du let kan skabe flotte, responsive nyhedsbreve, der kan vises og læses på enhver enhed – uanset om det er pc, mac, tablet eller mobiltelefon. Sammensæt let Email, så de følger designguides, med logoer, skrifttyper og farver.

Email skabeloner kan nemt ‘låses’, så brugere med adgang til systemet ikke kan ændre i fastsatte design. Dermed undgås fejl, og marketingafdelingen kan altid være sikker på, at designguides følges – uanset hvem, der sender emails ud.

Feeds

Feeds funktionen muliggør afsendelse af automatiske Emails med relevant og personligt indhold fra din hjemmeside, webshop, Facebook, Instagram, økonomisystem eller et helt andet feed. Med eksternt indhold indlæser systemet dynamisk RSS, XML, Facebook og Instagram feeds og automatisk tilføjer dem til din kampagne.

Personalisering og segmentering

MarketingPlatform er en samlet løsning til Email og SMS marketing samt Marketing Automation, der gør det muligt at engagere modtagerne i en reel dialog på tværs af kanaler. Du kan på få minutter skabe segmenter, hente indhold segmenteret ind i indholdet eller tilpasse indholdet efter tidligere adfærd. Eller du kan opsætte mere avancerede flows der tilpasser sig til den enkelte kontakts vaner og mønstre. Segmenteringen kan være baseret både på adfærd, oplysninger modtagerne har afgivet eller informationer der registreres uden modtageren opdager det.

Formularer og Landingpages

De kan laves så avanceret som det ønskes. Fra simple forms til opsamling af Emailadresser og navn, til hele registreringsformularer til indsamling af kundedata og ansøgninger til kundeklubber og loyalitetsprogrammer.

SMS Marketing

MarketingPlatform muliggør en fuldt integreret Omnichannel Marketing med indbygget SMS-modul.

SMS i MarketingPlatform

SMS er en effektiv marketingkanal! SMS-beskeder opfattes som vigtige og personlige af modtagerne. Det afspejles i en åbningsrate på 98%, og at hele 90% af SMS-beskeder bliver læst indenfor 3 minutter. Det gør SMS-kanalen ideel, hvis din virksomhed har brug for at ramme kunder med tidskritiske notifikationer, slagtilbud, vigtig information eller som ‘recovery’ for email eller reaktivering af slumrende eller inaktive kunder. I MarketingPlatform er SMS-kanalen integreret og det er derfor nemt anvende SMS til Bulk-afsendelser, enkelt udsendelser og i dine Marketing Automation Flows. SMS editoren er let at benytte og du kan personliggøre SMS-beskeder med dynamisk indfletning af individuel kundedata gennem et væld af kontaktfelter.

Send SMS-beskeder via Europas mest anvendte SMS Gateway med MarketingPlatform!

Integreret SMS Marketing

I MarketingPlatform kan du kombinere SMS og Email markedsføring på én og samme platform. Anvend informationer fra dine permissiondatabase og de enkele kundeprofiler i din SMS-beskeder. SMS anvendes i dine kunderejse-flows. Dine øvrige IT-systemer kan sende SMS-beskeder via MarketingPlatform.
Eksempelvis:

 • Bookingbekræftelser
 • Reminders
 • Notifikationer om take-away

Det er nemt at integrere andre systemer, såsom ERP, CMS, CRM og Webshops.

En del af din effektive Omnichannel-strategi

Kombinationen af Email og SMS markedsføring sikrer højt engagement! Din virksomhed kan sende nyhedsbreve via email med en række tilbud og derefter følge op med en SMS-besked med dynamisk indhold afhængigt af, hvilke tilbud kunden har klikket på i Emailen eller hvilken butik kunden er tilknyttet. Logistik virksomheder kan sende automatiske advisering (track-and-trace) Emails og SMS-beskeder, afhængigt af leveringsstatus på forsendelsen. Med MarketingPlatform kan du tilpasse din kommunikation til hver enkelt kunde og behov.

Marketing Automation med SMS

I MarketingPlatform kan du opsætte Marketing Automation Flows, der indeholder SMS-beskeder i kombination med lang række andre kanaler, så som Email, App og Sociale Medier. Ved at bygge kundekommunikations flows kan du automatisere din SMS Marketing. Specifikke SMS-beskeder kan sendes, når kunden trigger en foruddefineret handling, eksempelvis hvis kunden ikke har besøgt eller købt noget hos dig i 100 dage. Med muligheden for at inkludere dynamisk indhold kan kunden tiltales ved navn og vises tilbud, kategorier eller specifikke produkter som kunden tidligere har vist interesse for eller har købt. Det giver din virksomhed mulighed for øge salget til hver enkelt kunde, samt kunne fokusere på krydsalg og mersalg i et automatiseret univers.

Customer Data Platform (CDP)

Du kan integrere og håndtere din kundedata GDPR Compliant direkte i MarketingPlatforms indbyggede kundedatabase (CDP). Dataene kan du importere fra dine eksisterende platforme såsom ERP-, CRM- og CMS-systemer, samt data fra jeres webshop, website og POS-systemer. Ved at samle og anvende data fra flere systemer skaber du muligheden for at lære dine kunders behov, interesser og købsmønstre bedre at kende. Skab avancerede kundedatasæt, helt ned til hver enkelt kunde. Du kan sammenholde informationer, om hvordan dine kunder købsmønstre og adfærd på din webshop og data fra fysiske butikker. Anvend denne data til at forstå, hvordan der interageres med dit website og i dine butikker. Disse oplysinger kan hjælpe dig med, at finde de produkter og kategorier, der er mest interessant for dine målgrupper.

Dataen der indsamles kan være alt fra grundlæggende data – såsom navn, interesser, hvilken butik de er tilknyttet til transaktionel data, købshistorik til AI beriget data.

Hvorfor MarketingPlatform og Marketing Automation?

Vælg MarketingPlatform på grund af platformens avancerede funktionalitet, der gør det muligt at integrere data fra bl.a. webshops, POS og CRM systemer, mv. i platformen. MarketingPlatform gør det samtidig nemt at segmentere på jeres kunder, så der kan sendes de helt rigtige beskeder, til de helt rigtige kunder.

Eksempelvis kan nævnes en dyrehandler. Dyrehandleren har muligheden for nemt at opsamle informationer om de forskellige kunders kæledyr. Denne information kan samles i MarketingPlatform, således at information som f.eks. type af kæledyr, race, alder, foderpræferencer., mv. kan bruges til at sende dybt personificerede Emails til kunden, når dyrehandleren f.eks. har tilbud på kundens hundemad, har fået nye varer ind, som passer til lige præcis til kundens Beagle – eller, når det er tid til at skifte fra hvalpefoder til foder til voksne hunde.

På den måde kan MarketingPlatform være med til at få kunden til at føle sig hørt og forstået – hvilket beviseligt skaber mere kundeloyalitet og mersalg.
Havde dyrehandleren ikke haft MarketingPlatform, ville kunden måske have modtaget et standard nyhedsbrev, med fokus på kattefoder og undulater.

Vil du læse mere om MarketingPlatform?

 

 

Alle vores tjenester
Andre sites