Kontakt os

Get in touch

We would love to hear from you and discuss your needs. Let us know how to reach you and we will contact you
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Kontakt os

LINK Stamp Card

Øg dit salg gennem styrkede kunderelationer og højere kundeloyalitet.

Den teknologiske udvikling har nærmest gjort fysiske fordelskundekort overflødige. Giv derfor dine kunder stempler i et digitalt stempelkort direkte på mobiltelefonen. De behøver ikke engang en app.

Let at oprette


Brugervenlig opsætningsvejledning uden krav om tekniske færdigheder eller integration. Kom nemt i gang med det samme!

Stor fleksibilitet


Du skal blot bruge en internetforbindelse. Vi leverer administrationsportalen, hvor du kan godkende alle stempler. Derudover skal du bruge et SMS-keyword til at reklamere for dit mobilstempelkort.

Forstå kunderne


Når du ved, hvilke kunder der jævnligt handler hos dig, og hvilke, der ikke gør, giver det en uvurderlig indsigt, der kan både styrke og udvikle din forretning.

Sådan virker det

Oprettelse af et loyalitetsprogram med godkendelse i butikken og automatiske belønninger kan lyde svært. Men bare rolig, vi har et sæt af skabeloner, så du let kan oprette et program på ingen tid.

Vælg opsætning af dit brand, det påkrævede antal stempler, der udløser en belønning, og så metoden til din distribution. Så enkelt er det.

Intet krav om app

Vores dynamiske design betyder, at der kan oprettes stempelkortservice på enhver smartphone – og det virker med det samme. Der kræves ingen app, og opsætningstiden er meget kort.

Perfekt til

Brug af stempelkort som motiverende faktor til indhentning af data, oplysninger og samtykke fra dine kunder. Med vores stempelkortservice kan du give dine kunder et stærkt incitament til at give dig og din forretning noget værdifuldt til gengæld.

Alle vores tjenester

Tag kontakt

LINK Mobility er Europas førende leverandør inden for mobilkommunikation med speciale i messaging, digitale tjenester og intelligent brug af data.

Andre sites