Kontakt os

Get in touch

We would love to hear from you and discuss your needs. Let us know how to reach you and we will contact you
 • Beskyttet af reCAPTCHA.
  Google Privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Kontakt os
SMS GATEWAY API

LINK SMS Gateway

Vores LINK SMS Gateway er en moderne og robust platform, der kan hjælpe dig med at kommunikere nemt, hurtigt og effektivt over hele verden.

SMS-beskeder er verdens hurtigste form for kommunikation, og vores gateway giver dig rig mulighed for at integrere hurtige og stabile SMS-løsninger med din virksomheds eksisterende IT- og computersystemer. SMS Gateway

Få uforpligtende tilbud her!
SMS GATEWAY API

Brugervenlig


Veldokumenterede SMS Gateway API, gennemtestede udviklerværktøjer og kildekode-eksempler med nem implementering.

Robust


Vores SMS Gateways serverplatform har redundans for alle komponenter og overvåges 24/7.

Fleksibel


Der kan sendes beskeder ved hjælp af almindelige grænseflader og programmer.

SMS Gateway

Sådan virker vores SMS Gateway

Det er let at integrere effektiv SMS-kommunikation via API i dine IT-systemer. Vores SMS-tjenester er skaleret til at kunne sende et stort antal SMS’er pr. sekund. Vi betjener hver dag store og globale kunder med behov for tidskritiske SMS-beskeder.

 • Integrér gateway API’et i jeres IT-systemer.
 • Send og modtag SMS-beskeder. Vi understøtter internationale og dedikerede korte numre (short numbers).
 • Når en besked er sendt, modtager du en leveringsrapport.
 • Send beskeder til hele verdenen!

LINK SMS Gateway er Europas mest anvendte. Med mere end 20 års erfaring i håndtering af mobilkommunikation og udvikling af mobile tjenester hjælper vi, hver eneste dag mere end 47.000 kunder med at sende millioner af SMS-beskeder gennem vores SMS Gateway ud i verden.

SMS-beskeden har en af de højeste åbningsrater blandt alle de forskellige kommunikationskanaler. Åbningsraten for SMS-beskeden er på 98% og over 69% af SMS-beskeder er læst indenfor de første 5 minutter efter modtagelse.

Funktioner

 • Mulighed for afsendelse af beskeder ved hjælp af adskillige grænseflader og forskellige programmer – og der tilføjes konstant nye kanaler.
 • Mulighed for at dirigere trafik via LINK-produkter og OTT-kanaler, der udvikles løbende.
 • Understøttende funktioner såsom adresseopslag, mobiltelefoners placering, afsendelse af SMS til e-mail osv.

Perfekt til

 • Tidskritiske SMS-beskeder såsom koder til godkendelse, login, sikkerhedsadvarsler, underretninger osv.
 • Bekræftelser, aflysninger, påmindelser og andre oplysninger i forbindelse med aftaler, flyrejser, events, pakkelevering og meget mere.
SMS Gateway

Hvad er en SMS Gateway?

En SMS Gateway muliggør afsendelse af SMS-beskeder fra IT-systemer til slutbrugernes mobiltelefoner. SMS Gatewayen giver dig også mulighed for at modtage SMS eller MMS fra slutbrugernes mobiltelefoner.

 

SMS Gatewayens udvikling

De første SMS Gateways i Danmark startede sidste i 90´erne og sendte SMS’er til operatørerne via e-mail. Alle mobiltelefoner havde en mail adresse du kunne sende en besked til, der så blev leveret som SMS på telefonen. Dette medførte en meget lang leveringstid – typisk et par minutter.

I dag er SMS Gateways forbundet direkte til operatørerne via eks. SMPP, hvor man er tættere forbundet til operatørens systemer. Dette giver også langt højere hastigheder.

I LINK Mobility er vi forbundet til de danske operatører via SS7 forbindelser, der via Sigtran kan aflevere SMS-beskeder direkte ind i operatørens netværk – dermed endnu hurtigere og med færre fejlkilder.

Hvordan kan en SMS Gateway interageres med dit IT-system?

Du kan implementere en SMS Gateway på flere måder. Eksempelvis gennem API, hvor der sendes og modtages SMS-beskeder over HTTP. I LINK Mobility tilbyder vi flere forskellige API’er: REST, SMPP, HTTP-GET og mail2sms.

Som oftes integrerer virksomheder en SMS gateway med deres e-handels-, kundesystemer, platforme eller apps. API’et gør det muligt for disse komponenter at kommunikere med hinanden. For eksempel sendes en SMS-besked med vigtig information relateret til et køb fra e-handelswebstedet til forbrugeren, der har foretaget købet, så snart siden “Tak for dit køb” indlæses. Tjenesten muliggør også automatisk afsendelse af personlige meddelelser omkring marketing, kundeservice, notifikationer, påmindelser eller anden vigtig information. 

Takket være API’ets tilpasningsevne, alsidighed og kompatibilitet giver en SMS gateway din virksomhed en værdifuld mulighed for kommunikation mellem virksomhed/organisation og forbruger/bruger uanset størrelse og branche. Den direkte og nemt afkodet kommunikation skaber ekstra bekvemmelighed for modtager.

Ved anvendelse af LINK SMS Gateway API i  dit backend-system eller din virksomheds it-systemer kan du kommunikere og tilføre værdi på hvert eneste trin i kunderejsen eller forbedre brugervenligheden af din platform.

Udover API’er kan du også anvende LINK’s Umbrella webportal, hvor du nemt kan oprette en permissionsdatabase og skrive beskeder til modtagerne direkte fra din browser.

Har du brug for at vide mere om adgang til vores mobiltjenester? læs her API dokumentation.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om SMS-kanalen eller hvordan SMS kan anvendes? Kontakt os!

 

Alle vores tjenester
Andre sites