Kontakt os

Get in touch

We would love to hear from you and discuss your needs. Let us know how to reach you and we will contact you
  • Beskyttet af reCAPTCHA.
    Google Privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Kontakt os

LINK Conversations

LINK Conversations løfter dialogen med dine kunder til et nyt niveau ved nem og sømløs samling af flere digitale kommunikationskanaler i ét simpelt og brugervenligt interface.

LINK Conversations er et SMS Marketing værktøj, der hjælper dig med at nå flere kunder og leads, der hvor de er. Tjenesten forenkler din kundedialog og forbedrer din kommunikation ved integration af foretrukne kanaler, indhold og beskeder, som passer netop til dine målgrupper.

Tag en uforpligtende dialog

Større rækkevidde


Kommunikér med dine kunder på tværs af alle relevante mobile enheder (Android og IOS) uafhængigt af mobiloperatørernes standarder (f.eks. RCS).

Mindre kompleksitet


LINK-Conversations er baseret på et brugervenligt API, der er let at integrere med dine IT-systemer. Tjenesten er fremtidssikret, da der nemt kan tilføjes nye kanaler uden ændring af dit interface.

Brugervenlighed


Tjenesten er integreret i forhold til LINK Flow – en flow-generator med træk-og-slip funktion. På kun et par minutter kan du oprette komplette flow med dialogbaseret messaging – helt klar til udsendelse.

Sådan virker det

Fremtiden bliver stadig mere kompleks for virksomheder efterhånden som kommunikationsmulighederne udvides med stadig flere kanaler. Gennem ét API og ét interface kan du nå hurtigt ud til alle dine kunder og nye leads.

  • Opret brugervenlige chats med call-to-actions baseret på en naturlig dialog med kunderne. Brug og styrk din virksomheds brand og design.
  • Få nem adgang til mange forskellige og foretrukne kommunikationskanaler. Vores fallback-løsning sikrer altid at du rammer 100 %.

Funktioner

Klar kommunikation bygget op omkring forædling af indhold:

  • Kommunikation via flere kanaler med varieret (forædlet) indhold, herunder billeder, videoer, talebeskeder, links, QR-koder og geo-placering.
  • Løbende tilføjelse af nye kanaler, f.eks. Facebook Messenger og andre OTT kanaler.
  • LINK Flow – et værktøj oven på LINK Conversations, der giver en grafisk brugergrænseflade, hvor der kan oprettes regelbaserede bots til gennemførsel af individuel dialog.

Perfekt til

Udvikling af nye forretningsmuligheder via involverende dialog med din kunder i de rette kanaler og den rette kontekst. LINK Conversations hjælper dig med at øge dit salg, herunder mersalg, krydssalg og gensalg samt højere konverteringsrater.

Har du spørgsmål eller vil du have tips til Conversations? Kontakt os

Alle vores tjenester
Andre sites