Kontakt os
Kontakt os

LINK Collect

Nem, smart og hurtig indsamling af værdifulde kundedata med fokus på generering af flere leads og personlig tilpasning af din kommunikation.

Med LINK Collect kan din forretning let generere leads og indsamle specifikke og personlige data. Det kan være tilladelser, invitationer til events og forskellige former for spørgeskemaundersøgelser. Du kan også øge antallet af tilmeldinger og svar ved hjælp af belønninger, tip-en-ven funktion og andre integrerede funktioner. Med denne tjeneste kan du designe flotte og brugervenlige formularer, der understøtter dine forretningsmål.

Tag en uforpligtende dialog

Let opsætning


LINK Collect er et selvbetjeningsprodukt, som alle kan bruge – der kræves ingen tekniske færdigheder eller integration. Bare peg og klik for at definere og oprette personligt tilpassede landingssider, eller brug vores skabeloner til at komme i gang. 

Fleksibilitet


Du kan bruge LINK Collect til håndtering af samtykke fra dine kunder, kvalificering af leads eller oprettelse af kundetilfredshedsundersøgelser, tilmeldinger til events og konkurrencer. LINK Collect fungerer problemfrit med alle andre LINK-tjenester, så du kan drive større og forbundne kampagner. 

Mange kanaler


LINK Collect kan bruges i alle digitale kanaler – også til at binde offline og online sammen. Via SMS og andre messaging kanaler giver tjenesten dig unikke sporingslinks til din forretnings website eller andre foretrukne udgående og indgående kanaler.

Mobilkampagne - LINK Mobility

Sådan virker det

Ved oprettelse af en landingsside skal du blot opsætte følgende:

  • Kampagnens flow, f.eks. “Velkomstside”, “Tilmeldingsside” og “Takkeside”.
  • Farver, skrifttyper, baggrunde osv., der understøtter jeres visuelle udtryk og brand.  
  • Indholdet til brugerne, f.eks. spørgsmål, bedømmelser, datafelter og billeder.

Ekstra funktioner

Vi tilbyder adskillige funktioner, som du kan tilføje for at skabe prisvindende kampagner. Og du kan optimere alle kontaktpunkter med dine kunder: hurtig tilmelding i butikker, SMS-keywords, indlejring af sociale medier og websider – eller endda integreret med vores API. Opnå flere og hurtige kundesvar vha. belønninger, tip-en-ven funktion og personlig tilpasning af brugeroplevelsen.

Perfekt til

På grund af sin fleksibilitet kan LINK Collect afdække flere af dine forretningsbehov. Du kan bruge tjenesten til generering og kvalificering af leads. Du kan bruge den til at forenkle din opsamling af kundedata og samtykke fra dine kunder med fokus på brugervenlighed og værdifulde data, herunder kundetilfredshedsundersøgelser.

LINK Collect er dynamisk og fleksibel i forhold til simpel og nem opbygning af mobile landingssider. Tjenesten dækker flere forskellige kunde- og forretningsbehov, og vi har flere skabeloner, der netop er målrettet de kampagner, som du står og skal bruge.

 

Mobilkampagne - LINK Mobility
Alle vores tjenester
Andre sites