Kontakt os

Get in touch

We would love to hear from you and discuss your needs. Let us know how to reach you and we will contact you
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Kontakt os

LINK +AI

Øg dit salg og udvid dine forretningsmuligheder med flere nye leads og tilbagevendende kunder.

Med LINK +AI får du adgang til effektiv teknologi, der kan simulere intelligent menneskelig adfærd og sprog. Vi kan hjælpe dig med smartere kommunikation og udvikling af din forretning. Ved at integrere LINK +AI i dine messaging og mobiltjenester bliver det muligt at øge dit forretningsafkast gennem optimering af kommunikation og mere målrettede salgsindsatser.

 

Relevant kommunikation


LINK +AI kan hjælpe dig med optimering af SMS-tekster og indhold samt planlægning af kampagner og aktiviteter – altid med fokus på relevant og personlig kommunikation med dine målgrupper.

Færre omkostninger


LINK +AI kan hjælpe dig med reduktion af omkostninger i relation til markedsføring og transaktioner ved hjælp af større effektivitet samt flere kundevendte og værdifulde call-to-actions.

Øget afkast


LINK +AI kan hjælpe dig med at forbedre dit investeringsafkast baseret på mere målrettede salgsindsatser, højere konverteringsrater og et lavere frafald af kunder.

Sådan virker det

LINK +AI er let at implementere og let at bruge. Vi hjælper dig hele vejen med fokus på dine specifikke behov og præferencer. På enkelt vis hjælper vi dig med at gøre brug af værdifulde data i forhold til din forretning og dine målrettede indsatser.

Funktion

Algoritmer, der kan forudsige sandsynligheden for visse typer af brugeradfærd.

Perfekt til

Forbedring af konverteringsrater og optimering af brugen af LINK-mobiltjenester. Målretning af markedsføring til bestemte målgrupper samt forøgelse af klikrater, åbningsfrekvenser, indløsningsfrekvenser og betalingshandlinger.

LINK +AI kan potentielt bruges sammen med alle vores mobiltjenester. For øjeblikket fokuserer vi især på LINK Coupon og LINK Mobile Invoice.

Alle vores tjenester

Tag kontakt

LINK Mobility er Europas førende leverandør inden for mobilkommunikation med speciale i messaging, digitale tjenester og intelligent brug af data.

Andre sites