Kontakt os
Kontakt os
BLOG

SMS-metoder som kan hjælpe dig og din forretning

24 april 2020
Del:

Den aktuelle situation ændrer måden vi interagerer med hinanden. Kommunikation og teknologi er nøglen til alt, hvad vi gør, og mange virksomheder er udfordret på dén front. Hvis du har brug for nye måder at kommunikere med dine medarbejdere, eller forsøger at nå dine kunder via mobilen, så kommer vi i denne blog med konkrete tips.

Lidt om SMS’en

SMS er en af ​​de mest foretrukne kommunikationskanaler grundet en åbningsrate på 98%. Derudover læses 90% af SMS-beskeder inden for 3 minutter, hvilket gør det særligt effektivt til kritisk og presserende information. Nedenfor har vi samlet nogle praktiske eksempler på at bruge SMS som kommunikationskanal.

5 SMS-metoder som kan hjælpe dig og din forretning

Vores LINK SMS Gateway er en moderne og pålidelig platform, der hjælper dig med at kommunikere hurtigt, nemt og effektivt med global dækning. Vi understøtter både envejs- og tovejskommunikation. Her er 5 forskellige måder, hvorpå du kan komme i gang:

 • SMS-tilmelding
  Få dine medarbejdere eller kunder til at signe sig op til din SMS-liste. Det eneste du skal gøre, er at oprette et keyword tilknyttet en SMS shortcode. F.eks.: send TILMELD (keyword) til 1220 (shortcode).

  Når dine kunder sender SMS’en modtager de et autogeneret retursvar, og de er herefter tilmeldt din SMS-liste i systemet.

 • SMS webinterface
  Du kan med fordel kigge nærmere på vores brugervenlige SMS websystem Umbrella. Det kræver ingen tekniske færdigheder, og mulighederne er mange. Hvis du skal sende beskeder til udvalgte medarbejdere, kunder eller en hel liste så gøres det nemt i Umbrella. Du skal blot vælge din SMS-liste i systemet eller uploade en Excel fil med telefonnumre: https://linkmobility.dk/tjenester/umbrella/

 • 2-faktor godkendelse via SMS
  Selvom dig og dine kollegaer arbejder hjemmefra, behøver det ikke at gå ud over sikkerheden eller produktiviteten. En unik kode tilsendt på SMS er en sikker og effektiv validering.

 • Email2SMS
  Hvis du ønsker at håndtere dine SMS-udsendelser via dit foretrukne mailsystem, så understøtter vi også det. Via vores Mail2SMS dokumentation kommer du hurtigt i gang med at bruge dit mailsystem til at sende og modtage SMS.

 • API integration
  Integrer LINK SMS Gatewayen op imod egne IT-systemer via vores veldokumenterede API. Du kan herigennem sende SMS’er via dit CRM system eller lignende: https://linkmobility.dk/for-udviklere/

Vil du vide mere om vores platform til SMS-Kommunikation? Kontakt os i dag for en gratis demo.


Mere inspiration

Andre sites