Kontakt os

Get in touch

We would love to hear from you and discuss your needs. Let us know how to reach you and we will contact you
  • Beskyttet af reCAPTCHA.
    Google Privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Kontakt os

Privatlivspolitik

EU har besluttet at ændre databeskyttelsesforordningen med indførelsen af den almindelige databeskyttelsesforordning (GDPR). Forordningerne har været gældende fra den 25. maj 2018. Vi glæder os over de ændringer, der er medført af GDPR, og anerkender vores ansvar som en databehandler og databehandler af personoplysninger. Det er vores højeste prioritet at holde personoplysninger sikre og overholde gældende reguleringer af tele- og databeskyttelse i de lande, hvor vi opererer.

Vi tager privatliv alvorligt, og vi vil informere dig om, at vi bruger cookies til at indsamle information. Når du giver samtykke til vores privatlivspolitik, betyder det, at du accepterer vores vilkår. Hvis du ikke accepterer vores privatlivspolitik, opfordrer vi dig til ikke at engagere dig eller interagere med os på nogen måde.

Læs mere om, hvordan og hvorfor vi indsamler data, og hvordan vi håndterer vores data eller downloader vores PDF.

LINK MOBILITY’S PRIVATLIVSPOLITIK

LINK Mobility Group AS (org. Nr. 984 066 910) i det følgende benævnt “LINK”. “LINK” er ansvarlig for behandling af personlige data. LINK behandler personoplysninger inden for gældende love og regler. LINK Mobility Group består af mange datterselskaber. Liste over alle LINK-datterselskaber findes her. Hvert datterselskab er ansvarligt for behandlingen af personoplysninger i henhold til denne fortrolighedserklæring.

Terminologi

Vi bruger nogle vilkår, der vil være fælles i denne fortrolighedserklæring:

  • En registreret er en identificerbar fysisk person.
  • En datacontroller er den juridiske person, der alene eller sammen med andre bestemmer formålet og midlerne til behandlingen af ​​personoplysninger.
  • En databehandler er den juridiske person, der behandler personoplysninger på vegne af datakontrolleren.
  • Personlige data er alle data, der direkte eller indirekte er knyttet til en fysisk person (registreret).
  • Databehandling af personlige data er enhver brug af personlige data, herunder indsamling, lagring, ændring, overførsel eller sletning.
  • Trafikdata er data, der genereres ved brug af et netværk. Som et eksempel, når en person bruger mobilnetværket, genereres information om, hvem der sender og modtager en meddelelse eller et telefonopkald, start- og sluttid, og placeringen af ​​mobiltelefonen. Hvis trafikdata direkte eller indirekte kan knyttes til dig som person, klassificeres disse som personoplysninger. Trafikdata kan for eksempel bruges til faktureringsformål.
  • Anonyme data er data, hvor alle identificerende elementer er blevet fjernet, hvilket gør det umuligt at knytte dataene til en person.
  • LINK – LINK Mobility Group AS (org.nr. 984 066 910 med datterselskaber).

Beskyttelse af personlige oplysninger og behandling af personlige data på LINK Mobility

Når du bruger LINK-produkter og -tjenester behandler vi disse generelle typer af personlige data:

  • Hvis du allerede har underskrevet en aftale med os om at bruge en eller flere af vores tjenester, bruger vi dine personoplysninger som kunde eller leverandør.
  • Hvis du ikke allerede har underskrevet en aftale med os, og du kontakter os ved hjælp af en af kanalerne – som at besøge dette websted – vil vi bruge dine data som en potentiel kunde eller potentiel leverandør.
  • Personlige data for vores kunder, som de behandler ved hjælp af LINK-tjenester kaldes slutbrugerdata.

Arten af behandling afhænger af den type data, du har givet os

LINK tilbyder mange produkter og løsninger til dets kunder. Dette dokument præsenterer en generel beskrivelse af behandling af personoplysninger inden for LINK Mobility, som kan være bredere eller smallere afhængigt af, hvilken specifik løsning kunden måtte bruge. Se produktspecifikke beskeder om beskyttelse af personlige oplysninger på givne produkts webside eller databehandlingsaftale.

LINK som en datacontroller

Hvordan LINK behandler personoplysninger som Data Controller er defineret og beskrevet i denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger og, hvis relevant, databehandlingsaftalen eller vilkårene og betingelserne mellem LINK og vores kunde / leverandør, eller de behandles på grund af LINK’s legitime juridiske interesse.

Kunder, kunderepræsentanter og kundeansatte:

LINK kan få dine data som kunde, når du for eksempel kontakter vores salgsteam, når du registrerer dig på vores websted eller tilmelder dig vores web- eller e-mail-tjenester. Vi kan bede dig om at give personlige oplysninger. Dette kan omfatte dit navn, adresse / postnummer / by / land, telefonnummer og / eller e-mail-adresse.

Vi kan også indsamle og behandle yderligere personoplysninger eller oplysninger, som du giver os, hvis du kontakter os med specifikke anmodninger og / eller til at ansøge om ledige stillinger, spørgsmål om stillinger eller spontane ansøgninger.

Besøgende på webstedet:

Vi kan også indsamle oplysninger om dit besøg på dette websted gennem brug og placering af cookies. Dette inkluderer blandt andet internetprotokoladressen (IP-adresse), browsertype, browserversion, hvilke sider du besøger på webstedet, varigheden af ​​besøget og sidevisningerne på din computer. Vi bruger cookies til dette formål. Du kan læse mere om cookies nedenfor.

LINK Medarbejdere

Medarbejdere på alle niveauer i LINK Mobility er bekendt med formålet med GDPR, og hvordan man overholder de gældende regler.

Eksempler på behandlingsaktiviteter, når LINK fungerer som datakontroller:

Underretter kunder / leverandører og deres repræsentanter og ansatte om:

  • Ændringer i vilkår og betingelser, betalinger, andre regler eller privatlivspolitik.
  • Ændringer direkte relateret til levering af tjenester inden for LINK-tjenesterne, m.in. såsom serviceopdateringer, opdateringer til tekniske betingelser og dokumentation.
  • Betalingsstatus for de realiserede tjenester (fakturering og betalingsstatus), inklusive rabatkoder for tjenester.

Svar på forespørgsler:

  • Eller spørgsmål i forbindelse med tjenester, vilkår og betingelser eller denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger.
  • Til driften af LINK-tjenesten.
  • Oplysninger relateret til kvaliteten af tjenesten.

En anden anvendelse:

  • Administrer slutbrugerprofil og slutbruger samtykker.
  • Kontakt eller for at holde besøgende eller vores hjemmeside informeret om oplysninger, som LINK mener kan være af interesse for den besøgende (markedsføring), efter at en besøgende har indsendt en webformular på vores hjemmeside eller på anden måde (opt-in).
  • Få indblik i brugen af vores websted som beskrevet nedenfor i cookie-afsnittet;
  • Send beskeder som SMS eller e-mail fra vores kunde (der handler en datakontroller) til slutbrugeren (Data Subject).
  • Undersøgelser af kundetilfredshed.
  • Administrer medlemskab Medier oplysninger og tilbud om medlemskab.
  • Forbedre og evaluere vores websted og tjenester.
  • Udføre individuelle rettigheder.
  • Overhold love og forskrifter.

Kategorier af personlige data

Afhængig af tjenesten og kundernes brug af den pågældende service, kan vi som datacontroller behandle personoplysninger inden for følgende kategorier:

  • Grundlæggende personlige data (såsom navn), kontaktoplysninger (som e-mail, telefonnummer osv.).
  • Placeringsdata, f.eks. GPS, Wi-Fi-positionsdata og placeringsdata afledt fra Processors netværk (det er ikke trafikdata som defineret nedenfor).
  • Trafikdata: Personoplysninger behandlet i relation til formidling af en kommunikation på et elektronisk kommunikationsnetværk eller fakturering deraf.
  • Data relateret til indholdet af kommunikationen, såsom e-mails, stemmemails, SMS / MMS, browserdata osv.
  • Oplysninger om besøg på dette websted gennem brug og placering af cookies.

I nogle tilfælde vil LINK være i stand til at linke personlige data indsamlet af flere forskellige tjenester, så længe dataene indsamles til samme formål.

Dine data vil ikke blive brugt i et automatiseret beslutningssystem, inklusive profilering.

Retsgrundlag for LINK-behandling er:

  • For at opfylde aftalen om brug af en service leveret af LINK til slutbrugeren, f.eks. i relation til styring af brugerprofilen eller medlemskabene og for at underrette slutbrugerne om ændringer til eller svare på forespørgsler i forbindelse med tjenester, vilkår og betingelser eller denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger.
  • At forfølge LINK legitime interesser (forudsat at altid de registreredes interesser ikke tilsidesætter sådanne interesser), f.eks. i forhold til at forbedre tjenesterne eller brugeroplevelsen, at etablere, udøve eller forsvare et juridisk krav, for at forhindre tab eller skade på LINK eller tredjepart eller for at forhindre handlinger, der kan kompromittere LINK eller en tredjeparts ejendom eller de personlige data af de andre brugere af tjenesterne.
  • Samtykke, f.eks. i relation til markedsføring af LINK-tjenester.
  • At overholde en juridisk forpligtelse, som LINK er underlagt f.eks. fortsat opbevaring på grund af lovbestemte opbevaringsregler til regnskabsmæssige formål.

Ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed:

Hvis du mener, at LINK-behandling af personoplysninger krænker relevante databeskyttelsesregler, er du berettiget til at indgive en klage til tilsynsmyndigheden for din sædvanlige bopæl, arbejdssted eller sted for den påståede overtrædelse eller anden relevant tilsynsmyndighed.

LINK som en databehandler

Sådan LINK behandler personlige data som en databehandler er defineret og beskrevet i aftalen mellem LINK og vores kunde, datakontrolleren og i beskrivelsen af ​​de respektive tjenester. Dataene om en person (Data Subject), som vi behandler som en databehandler, afhænger af, hvilke af vores tjenester, der bruges af Kunden.

LINK-behandling på kundens vegne reguleres af en databehandlingsaftale (DPA), og LINK behandler kun personlige data for at levere vores tjenester til kunden og i overensstemmelse med DPA og kundens instruktioner. Ved afslutning af aftalen eller instruktioner fra kunden, vil vi slette eller returnere de personoplysninger, der er behandlet i henhold til aftalen, medmindre andet kræves af obligatorisk lov.

Eksempler på forarbejdning:

  • Deleværktøjer, der hjælper dig med at sende SMS-beskeder (f.eks. Nummerdatabase og modtagelse af numre).
  • Fremstil meddelelseslogfiler, statistikker og rapporter.
  • Berig personlige data med data fra tredjepartskilder (f.eks. Økonomiske og demografiske data fra offentligt tilgængelige kilder) inden anonymisering og segmentering til brug i analyse til markedsføring og rapportering. Bemærk, at LINK eller LINK’s kunde ikke bruger berigede data, før de anonymiseres.
  • Overvåg trafik for at sikre meddelelseslevering og systemstabilitet.
  • Administrer samtykke fra dataemner.
  • Gem og administrer oplysninger om dataemner på vegne af datakontrollere.
  • Lever katalogtjenester.

Afhængig af tjenesten og kundens brug af den pågældende service, kan vi som databehandler behandle personoplysninger inden for følgende kategorier:

  • Grundlæggende personlige data (såsom navn), kontaktoplysninger (som e-mail, telefonnummer osv.).
  • Særlige kategorier af personoplysninger, såsom data, der afslører racemæssig eller etnisk oprindelse, politiske meninger, religiøs eller filosofisk tro, fagforeningsmedlemskab eller sundhedsdata.
  • Placeringsdata, f.eks. GPS, Wi-Fi-placeringsdata og placeringsdata, der stammer fra Processors netværk (det er ikke trafikdata som defineret nedenfor).
  • Trafikdata: Personoplysninger behandlet i relation til formidling af en kommunikation på et elektronisk kommunikationsnetværk eller fakturering deraf.
  • Data relateret til brugen af vores kunders tjenester, såsom transaktionshistorik eller messaging-begivenheder.
  • Data relateret til indholdet af kommunikationen, såsom e-mails, stemmemails, SMS / MMS, browsing data osv.

Retsgrundlag for behandling:

  • Databeskyttelsesaftale med kunden.

Dataemner kan når som helst:

  • Trækker samtykke til behandling af aktiviteter baseret på samtykke.
  • Få adgang til eller ændre personlige data.
  • Anmod om eksport eller sletning af personlige data.
  • Anmod om begrænsning af eller genstand for behandling.
  • Opsigelse af aftalen.

Ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed:

Hvis du mener, at LINK-behandling af personoplysninger krænker relevante databeskyttelsesregler, er du berettiget til at indgive en klage til tilsynsmyndigheden for din sædvanlige bopæl, arbejdssted eller sted for den påståede overtrædelse eller anden relevant tilsynsmyndighed.

Opbevaring af data

LINK opbevarer personlige data, så længe det er nødvendigt at opfylde formålet med behandlingen og vil som hovedregel opbevare personlige data indtil opsigelsen af aftalen eller indtil slutbrugerne anmoder om sletning. Bemærk, at juridiske forpligtelser, f.eks. lovbestemte regler i forbindelse med opbevaring til regnskabsmæssige formål eller terrorbekæmpelseslovgivning kan gøre det nødvendigt at gemme personoplysninger efter aftalens ophør. Fortsat opbevaring kan også forekomme, når sådan opbevaring er nødvendig med henblik på legitime interesser forfulgt af LINK, herunder men ikke begrænset til etablering, udøvelse eller forsvar af juridiske krav.

Hvordan beskytter vi personoplysninger?

Beskyttelse af personlige data er yderst vigtigt for LINK. Vi arbejder derfor løbende med at beskytte personlige data. Vores politik for informationssikkerhed og beskyttelse af personoplysninger omfatter beskyttelse af personlige data, IT-infrastruktur, interne og offentlige netværk samt kontorbygninger og tekniske faciliteter. Specifikke tekniske og organisatoriske foranstaltninger kan findes i vores databehandlingsaftale. Speciel opmærksomhed rettes mod oplysninger såsom personlige data.

Vores sikkerhedsarbejde har til formål at afbalancere risikoeksponering, forretningsværdi, tilgængelig teknologi, sårbarheder og trusler for at overholde gældende love, forskrifter såvel som med kontraktlige krav.

LINK stræber efter at gennemføre sikkerhedsforanstaltninger ved at indstille passende beskyttelsesniveauer for personoplysninger og således forhindre videregivelse af personoplysninger til uautoriserede parter, eksternt og internt.

Hvem deler vi data med?

LINK kan videregive personlige data til tredjepartsleverandører og hostingpartnere, der udfører tjenester for LINK for at være i stand til at levere tjenesterne.

Disse tredjepartsleverandører vil kun bruge de personlige data til de formål, de blev indsamlet, og for at udføre deres tjenester overfor LINK. Forholdet til sådanne tredjepartsleverandører styres af en databehandlingsaftale.

Videregivelse af personoplysninger til offentlige organer kan ske, hvis og i det omfang, det kræves i lov og gældende regler.

Dine personlige oplysninger kan overføres til et tredjeland (USA) på grundlag af en beslutning fra Europa-Kommissionen om angivelse af det passende beskyttelsesniveau (beslutning af 12. juli 2016 om implementering af kontrakten om beskyttelse af personlige oplysninger) eller når passende standardkontraktsbestemmelser er underskrevet med modtageren.

Sociale netværk

LINK samler muligvis oplysninger om dig i forbindelse med sociale netværkswebsteder på flere måder:

  • Når du vælger at tilmelde dig (eller “lide”) en LINK-side på et socialt netværkssite (f.eks. LINK Mobility-siden på Facebook). I disse situationer giver det sociale netværk muligvis nogle oplysninger om dig tilgængelige for LINK. Se fortrolighedspolitikken for det sociale netværkswebsted for at lære mere.
  • Når du interagerer med en LINK-social-netværksside eller -indhold, bruger vi muligvis cookies til at lære, hvilke links du har klikket på.
  • Når du gør information offentligt tilgængelig på din sociale netværksside, kan vi muligvis indsamle disse oplysninger.
  • Når du bruger funktionen Social tilmelding til at få adgang til indhold i stedet for at indsende en webformular. Funktionen Social tilmelding giver besøgende af webformular mulighed for at oprette forbindelse til dine online programmer ved hjælp af deres sociale netværksidentitet. Besøgende kan bruge deres eksisterende sociale netværkswebsted som Facebook, LinkedIn, Twitter eller Salesforce til at omgå en registrerings- eller tilmeldingswebformular. Social login registrerer besøgendes aktuelle kontaktoplysninger og gemmer oplysningerne direkte i databasen.

For at lære mere om fortrolighedspraksis på et socialt netværkswebsted, som du interagerer med LINK, henvises til privatlivspolitikken for det sociale netværkswebsted.

Hvordan bruger vi cookies?

LINK bruger cookies og lignende teknologier på vores websteder. Cookies hjælper os med at bestemme de mest populære dele af vores websteder, hvilke sider der besøges og hvor længe. Dataene bruges til udvikling og analyse af tjenester og målretning af webstedsannoncer i tjenester leveret af partnere.

Cookies er små tekstfiler, der indeholder en streng med tegn, der kan placeres på din computer eller mobile enhed for at identificere din unikke browser eller enhed. Cookies kan ikke beskadige din computer eller filer på din computer. Cookies tillader bare et websted eller tjenester at vide, om din computer eller enhed har besøgt dette websted eller tjeneste før. Cookies kan bruges til at hjælpe med at forstå, hvordan et websted eller en tjeneste bruges. De hjælper dig også med at navigere mellem sider mere effektivt, huske dine præferencer og generelt forbedre din browseroplevelse.

Vi bruger cookies til:

  • Aktivér brug af tjenester, der er tilgængelige via tjenesten, f.eks. Autentificering af cookies, der bruges til at logge på webstedet og vedligeholde login-sessioner på webstedet.
  • Juster indholdet af webstedet til individuelle præferencer for brugeren ved at “huske” brugerens valgte indstillinger og personalisere brugergrænsefladen, f.eks. for det valgte sprog eller region.
  • Opret statistik, der hjælper dig med at forstå, hvordan webstedsbrugere bruger websteder, som giver mulighed for bedre tilpasning af webstedet til brugernes behov.
  • Lever annonceindhold til webstedets brugere, der er mere skræddersyet til deres interesser.

Vi bruger også Google Analytics, en webanalysetjeneste baseret på vores legitime interesser (dvs. interesse i analyse, optimering og økonomisk drift af vores online tilbud i henhold til artikel 6, stk. 1, i GDPR).

Google LLC (“Google”). Google bruger cookies. Informationen, der genereres af cookien om brugernes brug af onlinetilbudet, overføres normalt til en Google-server i USA og gemmes der. Google er certificeret i henhold til Privacy Shield-aftalen og tilbyder således en garanti for at overholde den europæiske databeskyttelseslovgivning.

Google vil bruge disse oplysninger på vores vegne til at evaluere brugernes brug af vores online tilbud til at udarbejde rapporter om aktiviteterne inden for dette online tilbud og til at give yderligere oplysninger om brugen af ​​dette online tilbud og de internetrelaterede tjenester til at levere os. Pseudonyme brugerprofiler kan oprettes ud fra de behandlede data.

Vi bruger kun Google Analytics med IP-anonymisering aktiveret. Dette betyder, at brugernes IP-adresse bliver forkortet af Google i EU’s medlemsstater eller i andre kontraherende stater til aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde.

Kun i ekstraordinære tilfælde overføres den fulde IP-adresse til en Google-server i USA og forkortes der. IP-adressen, der overføres af brugerens browser slås ikke sammen med andre Google-data. Brugere kan forhindre, at cookies gemmes ved at justere deres browsersoftware i overensstemmelse hermed.

Brugere kan også forhindre Google i at indsamle de data, der genereres af cookien, og vedrøre dets brug af webstedet (inklusive dets IP-adresse) og ved at bruge disse data fra Google ved at give dem de tilgængelige data på følgende link. Download og installer browserplugin http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Se Googles privatlivspolitik og præsentationsindstillinger Annoncering af Google for at få flere oplysninger om Googles dataforbrug, leje og indsigelsesmuligheder.

De indsamlede data slettes efter 12 måneder.

Kontaktinformation

Hvis du er en direkte kunde hos LINK, skal du kontakte vores kundesupport.

Vores kundesupport kan også hjælpe dig med at komme i kontakt med LINK Data Protection Officer (DPO) – Jan Wieczorkiewicz.

Hvis du er en slutbruger af en LINK-kunde, skal du kontakte den relevante LINK-kunde direkte.

Hvis du ikke er en direkte kunde af LINK, og du har modtaget en meddelelse via LINK-systemer, vil vi venligst informere dig om, at dette kun kunne ske på vegne af en af vores kunder. I dette tilfælde skal du kontakte afsenderen af meddelelsen direkte. Hver LINK-kunde erklærer, at de har ret til at behandle de personlige data for de kunder, som meddelelsen sendes til.

Ændring af denne fortrolighedserklæring

LINK forbeholder sig retten til at ændre denne fortrolighedserklæring. Den seneste revision erstatter alle tidligere versioner. Den aktuelle version af meddelelsen om beskyttelse af personlige oplysninger vil være tilgængelig på LINK-webstedet eller på anmodning til enhver tid. Vi anbefaler, at du fra tid til anden kontrollerer beskyttelsen om beskyttelse af personlige oplysninger for at holde dig ajour med den aktuelle meddelelse. Vi vil give dig besked om ændringer i meddelelsen om beskyttelse af personlige oplysninger, som du har ret til at modtage information om eller som kræver dit samtykke.

Andre sites