Kontakt os

Get in touch

We would love to hear from you and discuss your needs. Let us know how to reach you and we will contact you
  • Beskyttet af reCAPTCHA.
    Google Privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Kontakt os
Om LINK Mobility

Mobilkommunikation og CPaaS løsninger

Mobilkommunikation og CPaaS løsninger

Link Mobility er Europas førende leverandør inden for mobilkommunikation med speciale i messaging, digitale tjenester og intelligent brug af data. På tværs af brancher tilbyder vi en lang række innovative og skalérbare mobiltjenester med fokus på værdifuld digital konvergens mellem virksomheder og kunder, platforme og brugere.

Om os

Hos LINK Mobility gør vi interaktion og dialog via mobilen nemt. Vi bruger alle mobilkommunikationens facetter til at levere globale, hurtige og personlige messaging tjenester som grundlag for kommunikationen mellem virksomheder og kunder.

I 2001 tog vi de første små skridt i forhold til at udvikle mere intelligente løsninger med flere brugergrænseflader og fokus på fremtidens mobilkommunikation. Siden da er vi blevet Europas førende leverandør inden for mobile kommunikationsløsninger – og vi kigger stadig fremad.

Vi er nu over 450+ LINK-medarbejdere, der arbejder for at transformere personlig kommunikation med flere og nye kanaler og innovative mobiltjenester samt intelligent brug af data.

Som LINKere lever vi af tre kerneværdier, der driver vores forretning og kultur:
United, Dedicated og Enthusiastic.

Vi værdsætter mangfoldighed, samarbejde på tværs af grænser og løsning af komplekse opgaver i en hurtigt voksende virksomhed. LINK-medarbejdere er dygtige, nysgerrige og fleksible holdspillere, der altid stræber efter at levere de bedst mulige mobiltjenester til vores kunder.

I dag er vi repræsenteret med mere end 30 kontorer i 17 lande. Vi har hovedkontor i Oslo, Norge, og vi er børsnoteret på Oslo Børs under ticker “aktiekode” LINK.

Vi oplever fortsat stærk organisk vækst i takt med, at flere og flere virksomheder digitaliserer både deres forretningsområder og kommunikation, ligesom flere og flere af deres aktiviteter flyttes til de mobile platforme.

Gennem en kreativ tilgang til moderne teknologi samt virksomhedernes og kundernes behov, går vi altid efter at levere værdifulde mobile tjenester med global rækkevidde.

Group Leadership Team

CFO, Thomas Berge - LINK Mobility

Midlertidig CEO

Thomas Berge

CFO

Morten L. Edvardsen

COO West Europe, Benoît Bole - LINK Mobility

COO West Europe

Benoît Bole

COO Northern Europe

Ina Rasmussen

COO Central Europe

Hendrik Faasch

Andre sites