Kontakt os

Get in touch

We would love to hear from you and discuss your needs. Let us know how to reach you and we will contact you
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Kontakt os

Om LINK Mobility

Vi er Europas førende leverandør inden for mobilkommunikation med speciale i messaging, digitale tjenester og intelligent brug af data. På tværs af brancher tilbyder vi en lang række innovative og skalérbare mobiltjenester med fokus på værdifuld digital konvergens mellem virksomheder og kunder, platforme og brugere.

Om os

Hos LINK Mobility gør vi interaktion og dialog via mobilen nemt. Vi bruger alle mobilkommunikationens facetter til at levere globale, hurtige og personlige messaging tjenester som grundlag for kommunikationen mellem virksomheder og kunder.

I 2001 tog vi de første små skridt i forhold til at udvikle mere intelligente løsninger med flere brugergrænseflader og fokus på fremtidens mobilkommunikation. Siden da er vi blevet Europas førende leverandør inden for mobile kommunikationsløsninger – og vi kigger stadig fremad.

Vi er nu over 500 LINK-medarbejdere, der arbejder for at transformere personlig kommunikation med flere og nye kanaler og innovative mobiltjenester samt intelligent brug af data.

 

 

Vores værdier

Som LINK-medarbejdere har vi tre kerneværdier, der er drivkraften bag vores virksomhed og kultur: innovation, troværdighed og engagement.

Vi værdsætter mangfoldighed, samarbejde på tværs af grænser og løsning af komplekse opgaver i en hurtigt voksende virksomhed. LINK-medarbejdere er dygtige, nysgerrige og fleksible holdspillere, der altid stræber efter at levere de bedst mulige mobiltjenester til vores kunder.

I dag har vi 24 kontorer fordelt på 16 lande, hovedsæde i Oslo/Norge, og vi er ejet 80% af ABRY Partners og 20% af nordiske investorer og iværksættere.

Vi oplever fortsat stærk organisk vækst i takt med, at flere og flere virksomheder digitaliserer både deres forretningsområder og kommunikation, ligesom flere og flere af deres aktiviteter flyttes til de mobile platforme.

Gennem en kreativ tilgang til moderne teknologi samt virksomhedernes og kundernes behov, går vi altid efter at levere værdifulde mobile tjenester med global rækkevidde.

 

European Management Board

Interim CEO/CFO

Thomas Berge

Exe. VP M&A and Business Dev.

Søren Sundahl

CTO

Torbjørn G. Krøvel

COO Southern Europe

Benoît Bole

COO Small & Medium Markets

Fredrik Nyman

Tag kontakt

LINK Mobility er Europas førende leverandør inden for mobilkommunikation med speciale i messaging, digitale tjenester og intelligent brug af data.

Andre sites