Published on 2022-04-25LINK SMS Gateway WEBTO

WEBTO danner partnerskab med LINK Mobility

Vi er glade og stolte over, at kunne byde WEBTO velkommen i LINK Partner Community!

WEBTO er et digitalt bureau med webudvikling, e-handel, design og meget mere for øje. WEBTO har 12 specialister, som udarbejder unikke løsninger, der får virksomheder til at skille sig ud fra mængden. WEBTO sikrer høj kvalitet og gode løsninger gennem information, samarbejde og service. Disse tre faktorer afspejler sig i alle aspekter af deres virksomhed! WEBTO håndtere blandt andet webdesign, hosting, markedsføring, opsætning webshops og meget mere.

“Partnerskabet med LINK giver os muligheder for, at imødekomme flere af vores kunders behov, samt optimere vores udbud af Automation,

og SMS markedsføring. LINK bidrager også med muligheden for assistance til kundemøder, så samarbejdet er givende for begge virksomheder” fortæller Kenneth Nielsen, Direktør hos WEBTO.

LINK Mobility tilbyder mere tilgængelig og lokal service end andre platforme og med MarketingPlatform får WEBTO alt i én løsning. Formålet med samarbejdet er at kunne skabe kunderejser, der kan gøres unikke og skabe mere omsætning for WEBTO’s kunder.

”Vi er meget glade for at have Kenneth og WEBTO med om bord som Partnere i LINK Mobility. WEBTO er et stærkt lokalt navn, som besidder mange stærke kompetencer, som gør dem til en vigtig partner i vækstrejsen. WEBTO er et bureau som indeholder værdier som vi i LINK vægter højt! WEBTO håndtere kunder på bedste og professionelle vis og sikre et langt kundeforhold. Med vores services og forenede kompetencer kan vi i fælleskab tilbyde en lang række services der skaber muligheder og værdi for WEBTO’s kunder” fortæller Alexander Schou Nielsen, Partner Manager hos LINK Mobility.

Nicklas Skovgaard Petersen SEM Specialist WEBTO, Alexander Schou Nielsen Partner Manager LINK Mobility & Kenneth Nielsen Direktør WEBTO


LINK Mobility er Europas førende leverandør inden for mobilkommunikation med speciale i Messaging, Marketing Automation, SMS Gateway, digitale tjenester og intelligent brug af data. LINK er noteret på Oslo Børs, se vores Investor Relations her.