Published on 2021-04-20

websms og SimpleSMS bliver til LINK Mobility Austria

De to største østrigske udbydere af Messaging tjenester kombinerer deres ekspertise og bliver til LINK Mobility Austria GmbH.

Graz/Vienna, Østrig. 20. april 2021 - I foråret 2021 vil de to østrigske pionerer inden for messaging blive præsenteret, websms og SimpleSMS, fusionerede deres aktiviteter og tekniske platforme under LINK Mobility Austria. websms vil fortsat eksistere som et online produktbrand. Kunder og partnere i hele DACH regionen vil få gavn af en bredere produktportefølje samt fuld service til virksomheder. LINK Mobility Austria har tre lokationer i Graz, Wien og Wels og betjener nu i alt 6.200 erhvervskunder. LINK Mobility er ansvarlig for forsendelsen af mere end 950 millioner SMS og WhatsApp beskeder om året i DACH regionen. LINK Mobility Austria er en del af den børsnoterede LINK Mobility Group Holding ASA i Norge.

"Vi er meget tilfredse med, at LINK Mobility Austria har været i stand til at sammensætte det stærkeste produktsortiment, der hidtil har været tilgængeligt i DACH regionen. I fremtiden vil det være et spørgsmål om at integrere nye teknologiske udviklinger, såsom Rich Communication Services (RCS), i effektive kommunikationsløsninger for vores kunder. Dette vil også give betydelige impulser uden for Østrigs grænser", forklarer Christian Waldheim, administrerende direktør hos LINK Mobility Austria. Mens websms vil være tilgængeligt som et produktmærke for små og mellemstore virksomheder (SME), vil LINK Mobility brandet fokusere mere på virksomhedssegmentet og dermed udvide sin anden økonomiske søjle på bæredygtig vis. Virksomhedens kernekompetence inden for virksomhedssektoren ligger i udviklingen af skræddersyede kommunikationsløsninger via en central platform - kaldet Communications Platform as a Service, forkortet CPaaS løsninger.

Europæisk kompetencecenter med innovative produktløsninger

Websms' viden inden for mobilkommunikation for små og mellemstore virksomheder er vokset i løbet af to årtier. Dette er meget værdifuldt for LINK Mobility Austria, da kompetencerne fra den østrigske enhed kan deles på tværs af hele organisationen. Den selvtilmeldingsproces, der er udviklet via en onlineportal fra websms, er blevet rullet ud som et godt eksempel i hele LINK Mobility koncernen. "På grund af den store efterspørgsel efter nem adgang til mobil virksomhedskommunikation har vi udviklet et effektivt og brugervenligt registreringssystem for SMV'er. Vi er stolte over, at vi i fremtiden vil være ansvarlige for dette kundesegment og kunne udbrede vores kompetence inden for dette område til hele LINK's europæiske fodaftryk", fortsætter Waldheim.


LINK Mobility er Europas førende leverandør inden for mobilkommunikation med speciale i Messaging, Marketing Automation, SMS Gateway, digitale tjenester og intelligent brug af data. LINK er noteret på Oslo Børs, se vores Investor Relations her.