Kontakt os

Get in touch

We would love to hear from you and discuss your needs. Let us know how to reach you and we will contact you
  • Beskyttet af reCAPTCHA.
    Google Privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Kontakt os
NEWS

websms og SimpleSMS bliver LINK Mobility Austria

20 april 2021
Del:

De to største østrigske udbydere af messaging-tjenester kombinerer deres ekspertise og bliver Link Mobility Austria GmbH

Graz / Wien, Østrig. 20. april 2021 – I foråret 2021 fusionerede de to østrigske meddelelsespionerer, websms og SimpleSMS deres aktiviteter og tekniske platforme under Link Mobility Austria. websms vil fortsat eksistere som et online produktmærke. Kunder og partnere i hele DACH-regionen vil drage fordel af en bredere service- og produktportefølje samt fuld service til virksomhedsvirksomheder. Med tre lokationer i Graz, Wien og Wels betjener Link Mobility Austria nu i alt 6.200 erhvervskunder. Link Mobility er ansvarlig for afsendelsen af ​​mere end 950 millioner SMS- og WhatsApp-meddelelser om året i DACH-regionen. Link Mobility Austria er en del af den børsnoterede Link Mobility Group Holding ASA i Norge.

”Vi er meget glade for, at Link i Østrig har været i stand til at sammensætte det stærkeste produktsortiment, der hidtil har været tilgængeligt i DACH-regionen. I fremtiden vil det være et spørgsmål om at integrere ny teknologisk udvikling, såsom Rich Communication Services (RCS), i effektive kommunikationsløsninger til vores kunder. Dette vil også give betydelige impulser uden for Østrigs grænser, ”forklarer Christian Waldheim, administrerende direktør hos Link Mobility Austria. Mens websms vil være tilgængelige som produktmærke for små og mellemstore virksomheder (SME’er), vil Link-varemærket lægge et stærkere fokus på enterprise segmentet og vil dermed vedvarende udvide sin anden økonomiske søjle. Virksomhedens kernekompetence i virksomhedssektoren ligger i udviklingen af ​​skræddersyede kommunikationsløsninger via en central platform – kaldet Communications Platform as a Service, eller kort sagt CPaaS-løsninger.

Europæisk kompetencecenter med innovative produktløsninger

Kendskabet til websms inden for mobilkommunikation for små og mellemstore virksomheder er vokset over to årtier. Dette er meget værdifuldt for Link i Østrig, da kompetencer fra den østrigske enhed kan deles på tværs af hele organisationen. Selvtilmeldingsprocessen, der er udviklet via en online portal fra websms, er blevet rullet ud som et godt eksempel i hele Link Mobility Group. ”På grund af den store efterspørgsel efter let adgang til mobil virksomhedskommunikation har vi udviklet et effektivt og brugervenligt registreringssystem til SME’er. Vi er stolte over, at vi i fremtiden vil være i stand til at være ansvarlige for dette kundesegment og være i stand til at sprede vores kompetence inden for dette område på tværs af Links europæiske fodaftryk, ”fortsætter Waldheim.

Om Link Mobility

Vi er en af Europas førende udbydere af mobile messaging- og kommunikationsplatform som en service (CPaaS) -løsninger til øget engagement. Vi betjener enterprise, SME’er og offentlige kunder med en bred vifte af innovative og skalerbare mobile løsninger, der skaber værdifuld digital konvergens mellem virksomheder og kunder, regeringer og borgere, platforme og brugere. Link har over 40.000 kundekonti globalt og udveksler mere end 10 milliarder beskeder om året. For mere information om Link, læs her.

Andre sites