NEWS

VKSplan danner partnerskab med LINK Mobility

3 marts 2022
Del:

Link Mobility byder velkommen til VKSplan, der indtræder i LINK Partnerprogram, for at drage yderligere nytte af de mange muligheder.

VKSplan benytter LINK SMS gateway, da mobil kommunikation på SMS hurtigt og automatiseret, leverer påmindelser og mulighed for 2-vejs kommunikation mellem IT-systemer og modtager. Med LINK’s tekniske setup af flere gateway router, er der ikke behov for kodning af backup gateways, da samme API kan sikre leveringssikkerheden af SMS. VKSplan er enkel og effektiv vagt- og vikarstyring, når det er bedst. VKSplan løser de administrative udfordringer med vagtplanlægning og vikarbooking i mindre og større virksomheder, kommuner og vikarbureauer.

“Link Mobility er garanti for sikker levering og modtagelse af SMS til og fra brugerne af VKSplan” fortæller Klaus Andersen, Partner hos VKSplan.

“Vi er utrolig glade for at Klaus og VKS ønsker at udvide sit engagement med Link Mobility. VKSplan har gennem mange år været kunde i Link Mobility, og vi ser naturligvis ønsket fra VKSplan, om at blive en del af vores officielle partnerprogram som et stærkt signal på gensidig tillid” fortæller Alexander Schou Nielsen, Partner Manager hos LINK Mobility.

Vil du vide mere om, at være partner med Link Mobility, samt kende til de fordele der er ved et partnerskab med os? Læs mere her!

Link Mobility er Europas førende leverandør inden for mobilkommunikation med speciale i messaging, digitale tjenester, intelligent brug af data og SMS Gateway. LINK er noteret på Oslo Børs, se vores Investor Relations her.

Andre sites