Kontakt os
Kontakt os
NEWS

LINK Mobility og PostNord Strålfors samarbejde

5 juli 2017
Del:

LINK Mobility og PostNord Strålfors har underskrevet en hensigtserklæring vedrørende samarbejde om nye kommunikationstjenester

LINK Mobility og PostNord Strålfors har samarbejdet i løbet af et årti om kommunikation og mobiltjenester og lancerer nu et samarbejde inden for kommunikationsområderne RCS, Multi-channel / OTT og AI / BOT.

Samarbejdet begynder i efteråret 2017 og foregår med ambitionen om at underskrive en endelig aftale inden den 31. december. Planen er, at tjenesterne leveres til PostNord Stålfors i Sverige, Norge, Danmark og Finland i første halvdel af 2018.

– Vi ser frem til sammen med LINK Mobility at tilbyde det nordiske marked de nyeste mobilkommunikationstjenester gennem vores Omnichannel-løsning, så vores kunder nemt kan forbinde de nyeste kanaler til kommunikation med deres kunder, siger Lars Lundström, chef for Digital Services Center hos PostNord Stålfors.

– Dette er meget spændende. Vi tager skridtet ind i tre fremtidige områder og hjælper med at digitalisere en af de største arbejdsgivere i Norden. LINK Mobility Group er i dag på forkant med mobilkommunikation, og muligheden for at uddybe samarbejdet omkring digitalisering af en vigtig samfundstjeneste føles meget spændende, siger Krister Tånneryd, Administrerende Direktør for LINK Mobility Sweden. Dette viser, at vi er innovative og i forkant med mobiludvikling. Vi ser frem til et frugtbart samarbejde med PostNord Stålfors, fortsætter Krister Tånneryd.

Hensigtserklæringen vedrører specifikt de tre nedenstående områder:

RCS – rig kommunikationstjeneste
RCS er en mulighed for levering af mobilbeskeder direkte i beskeden for at tilføje mere avanceret information samt interaktivitet og dialog end ved levering af traditionelle mobilbeskeder. Denne kommunikationsmetode udvikles nu af Google inden for rammerne af det globale GSM-samarbejde (GSMA), og LINK Mobility er en af 20 globale partnere til Google om dette.

Multi-Channel – fokusér Facebook messenger
Facebook er i færd med at åbne Facebook messenger til kommunikation fra forretning til privatpersoner. LINK Mobility leverer allerede tjenesten på det tyske marked.

BOT / kunstig intelligens – Programmering til at simulere intelligens i kundeinteraktioner
LINK Mobility er sammen med Microsoft begyndt at samarbejde om programmering af BOT’er / kunstig intelligens med fokus på logistikindustrien.

KONTAKTINFO

For more information kontakt:

Lars Lundström

Head of Digital Services Center

PostNord Strålfors

Mobil: +46 76 192 86 82
E-mail: Lars.Lundstrom@stralfors.se

Krister Tånneryd

CEO

LINK Mobility AB

Mobil: +46701410000
E-mail: Krister.Tanneryd@linkmobility.se

Om PostNord Stålfors
Strålfors er en del af PostNord, Nordens førende kommunikations- og logistikvirksomhed. PostNord Strålfors udvikler og tilbyder kommunikationsløsninger til virksomheder med et stort antal kunder. De er en stærk aktør inden for digital kommunikation, og deres kernekompetence er at styre store mængder af variable data og distribuere dem til den rigtige person i den rigtige kanal på det rigtige tidspunkt.

Om LINK Mobility
LINK Mobility er en af Europas førende og hurtigst voksende udbydere af mobilbeskeder og mobiltjenester. LINK Mobility tror stærkt på at mobilisere interaktionen mellem virksomheder og forbrugere og har udviklet en række attraktive løsninger til at imødekomme denne voksende efterspørgsel og markedsudvikling. LINK Mobility er noteret på Oslo Børs og har kontorer i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Letland, Estland og Spanien.

Andre sites