Kontakt os
Kontakt os
NEWS

LINK Mobility Group går ind på det schweiziske marked

3 januar 2018
Del:

LINK Mobility Group ASA (“LINK”), en af Europas førende og hurtigst voksende udbydere af B2C mobile messaging og mobiltjenester, har indgået en endelig aftale om køb af den schweiziske sms virksomhed (“Horisen Messaging”) Horisen AG.

Horisen AG blev grundlagt i 2001 og er beliggende i Rorschach, Schweiz. Horisen Messaging har en stærk position på det schweiziske marked og er en af de førende mobile messaging udbydere i Schweiz der leverer tjenester til mere end 175 lande.Horisen Messaging logo

“Jeg er virkelig glad for at kunne meddele, at vi køber den førende mobil messaging udbyder i Schweiz Horisen Messaging, med mere end 30% markedsandel og et stærkt internationalt netværk. Vi ser frem til at blive den førende mobile messaging- og løsningsudbyder i Schweiz og fortsætte med at udvikle det schweiziske marked med eksisterende og nye tjenester fremadrettet. “Siger Arild E. Hustad, CEO for LINK.

“Jeg er meget glad for, at vores messaging-kunder vil være i gode hænder hos LINK Mobility i fremtiden, og at HORISEN AG nu kan fokusere 100% på sin softwarevirksomhed. Denne transaktion er en reel win-win-situation for LINK Mobility og HORISEN AG. Jeg er også meget glad for, at LINK Mobility besluttede, at fortsætte med at bruge HORISEN Messaging AG´s prisbelønnede messaging platform til at udnytte sine kraftfulde funktioner og dermed styrke sin konkurrenceevne i messagingbranchen, siger Fabrizio Salanitri, CEO for HORISEN AG.

Den aftalte virksomhedsværdi af transaktionen er på 9,0 mio. EUR, kontantfri og uden gæld. Virksomhedsværdien er baseret på en normaliseret EBITDA for 2017 på 1,8 mio. EUR multipliceret med en faktor 5.

Købsprisen under transaktionen vil, med forbehold for sædvanlige tilpasninger, blive afregnet som følger:
– 57% af købsprisen kontant ved afslutning,
– 43% af købsprisen i aktier ved afslutning

Transaktionen forventes at lukke den 5. januar 2018.

Andelen af kontantsummen finansieres fuldt ud via LINKs selskabsfond og obligation.

Aabø-Evensen & Co Advokatfirma AS og Ernst & Young AG, Schweiz har handlet som juridiske rådgivere til LINK Mobility Group ASA i forbindelse med transaktionen.

For yderligere information kontakt:
Arild Hustad
Vd, LINK Mobility Group ASA
arild.hustad@linkmobility.com
+47 95 24 19 30

Til børsmeddelsen

 

Andre sites