Kontakt os
Kontakt os
NEWS

LINK Mobility slog rekorden igen – 106 millioner sms beskeder på Black friday

28 november 2018
Del:

Vi gjorde det igen! I år slog vi sidste års rekord på 80 millioner mobilbeskeder ved at sende 106 millioner mobilbeskeder under Black Friday. Denne markante stigning i antallet af beskeder taler for sig selv – der er ingen større detailbegivenhed i året end Black Friday.

”Det er dejligt at se det øgede antal mobil-transaktioner i løbet af dette års Black Friday. Den faktiske stigning fra sidste år er mere end 30%, og tilsvarende ser vi en voksende interesse fra vores kunder om at bruge vores mangefacettede mobilkommunikations-tjenester til at interagere med deres kunder, hvilket øger salg, markedsføring og kundesupport ”, siger Arild E. Hustad, CEO for LINK Mobility Group AS.

Ikke nok med at kunder ønsker at modtage tilbud via mobil. Mobilbeskeder er den perfekte måde at få en besked direkte i kundelommen. Mobilbeskeder læses i modsætning til e-mails næsten øjeblikkeligt med 90% af alle beskeder læst inden for 3 minutter.

Arild E. Husted fortsætter: ”Vi oplevede også en øget brug af vores mobilkommunikationsløsninger og -tjenester i løbet af ugen og ikke kun på Black Friday. Ud fra denne tendens står det ret klart for os, at Black Friday faktisk bliver til Black Week ”.

LINK Mobility er Europas førende udbyder inden for mobile messaging- og mobilkommunikationsløsninger. Inden for detailhandel tilbyder koncernen sine kunder løsninger som tilladelsesmarkedsføring, push-underretninger, mobilkuponer og kundeloyalitetsprogrammer og andre attraktive tjenester, meget efterspurgte, når det kommer til mobilmarkedsføring og mobil shopping.

KONTAKTINFO

For yderligere information, kontakt venligst:

Arild Hustad, CEO

LINK Mobility Group AS

arild.hustad@linkmobility.com

Mobil: +47 95 24 19 30

Om LINK Mobility Group AS

LINK Mobility Group AS er Europas førende udbyder inden for mobilkommunikation med speciale i messaging, digitale tjenester og datainformation. Koncernen tilbyder en bred vifte af innovative og skalerbare løsninger på tværs af brancher og sektorer, hvilket skaber værdifuld digital konvergens mellem virksomheder og kunder, platforme og brugere. Koncernen har hovedkontor i Oslo / Norge og ejes af Abry Partners, der ligger i Boston, USA. LINK Mobility oplever fortsat stærk organisk vækst efterhånden, som kunderne flytter flere forretningsaktiviteter til de mobile platforme. I 2017 omsatte LINK Mobility for 1.294 milliarder kroner med kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Estland, Letland, Bulgarien, Tyskland, Spanien, Polen, Frankrig, Schweiz, Østrig, Italien og England.

Om Abry Partners

Abry Partners er et erfarent og vellykket medie-, kommunikations-, forretnings- og informationsservicesektor med fokus på private egenkapitals investeringsfirmaer i Nordamerika. Siden deres oprettelse i 1989 har de gennemført over $ 80 milliarder i gearede transaktioner (herunder mange roll-up investeringsstrategier) og andre private egenkapitaler, mezzanine eller foretrukne kapitalandele. I øjeblikket forvalter de over 5,0 milliarder dollars i deres aktive fonde.

Andre sites