Kontakt os
Kontakt os
NEWS

LINK Mobility Group ASA deltager i Googles Early Access Program for RCS-understøttelse

4 juli 2017
Del:

LINK Mobility Group ASA (LINK), førende leverandør af mobile beskeder og mobile løsninger i Europa, er blevet udvalgt til at være en del af Googles Early Access Program i forhold til RCS. RCS meddelelser er beskeder, der tilføjes RCS (Rich Communication Service) med henblik på at opgradere virksomhedens SMS med flere mediemuligheder, såsom interaktivitet, knapfunktioner, brand awareness og bedre analyse. Ved hjælp af RCS, kan virksomhederne engagere de mobile brugere med mere funktionelle og dynamiske beskeder.

Den seneste digitale revolution var det mobile medie. Dette medie gjorde det muligt, at modtage oplysninger når som helst og hvor som helst. Det ændrede det digitale landskab, brugeradfærd og kundernes forventninger på globalt niveau. Det næste store skridt vil være online platforme med hensyn til kommunikation og dialog. Nye funktioner i verdens mest udbredte postkasse gør det muligt for virksomheder, at kommunikere med deres kunder på en mere spændende og værdifuld måde.

Millioner af virksomheder er allerede afhængige af sms-kommunikation til kunderne, men kanalen har visse begrænsninger i forhold til indhold, som indtil nu kun har indeholdt tekst. Lanceringen af ​​RCS vil forbedre brugeroplevelsen og mulighederne for alle Android-brugere.

LINK tilbyder i forvejen sine kunder mobilkommunikation, men kan med RCS-understøttelse tilbyde kunderne langt større og flere interaktive funktionaliteter. Oplevelsen hos modtageren vil være bedre, når beskeden indeholder video, billeder, grafik eller aktive knapper, hvilket samtidig gør det nemmere for virksomhederne at kommunikere mere effektivt med deres kunder via mobile enheder.

LINK vurderer, at størstedelen af ​​de nuværende tjenester, som forbrugerne anvender i browsere og apps, kan drives i messaging kanaler. Et flyselskab kan håndtere booking, en forhandler kan inspirere og øge salget og en bank kan håndtere kundernes finansielle tjenesteydelser – det hele håndteres i de mobile messaging kanaler.

LINK vil invitere 5 udvalgte erhvervskunder til at deltage i dette Early Access Program. Sammen med Google, vil LINK arbejde tæt sammen om at udvikle den bedste brugeroplevelse. Baseret på denne erfaring, vil LINK tilbyde ekstra funktionalitet og berigelse til alle kunder i alle markeder.

– Vi ønsker at levere den bedste mobile brugeroplevelse for vores kunder. For os handler det om det rette mix af tjenester, indhold og teknologi. Vi ser frem til at lancere de nye funktioner i de forskellige messaging kanaler for vores Android-brugere sammen med LINK Mobility, Telenor og Google, siger Hilde Hjelle, Corporate Mobile Messaging manager, hos den største bank i Norge, DNB Bank ASA.

– LINK Mobility vil altid stræbe efter at være på forkant med nye teknologier og til at drive innovation indenfor mobile messaging og mobile løsninger. Vores erfarne team elsker at skabe en banebrydende brugeroplevelse. Med denne strategi, vil LINK være på forkant med nye tendenser, der videregiver de bedste mobile messaging kanaler og erfaringer til vores kunder, siger Søren Aarslev Sundahl, Excutive Vice President for mobil messaging og innovation i LINK Mobility Group.

– RCS vil utvivlsomt blive en stærk kanal indenfor mobilkommunikation i fremtiden. Den vil gøre vores kunder i stand til at kommunikere med deres kunder på et mere avanceret niveau end i dag. Vi vil altid være et skridt foran, og sikre, at vores kunder drager fordel af alle de nye funktioner indenfor mobilkommunikation. Vi er overbeviste om, at RCS-løsningen er en nyskabelse, som vil være til stor gavn for vores kunder, og vi vil, så snart vi har afsluttet pilotfasen, sammen med Google og fem af vores kunder, tilbyde denne løsning til alle vores kunder. LINK er en innovativ drivkraft indenfor mobilkommunikation, og det at vi nu er udvalgt som global partner til Google, beviser vores strategi, siger Arild Hustad, CEO hos LINK Mobility.

Andre sites