Kontakt os
Kontakt os
NEWS

PostNord Strålfors tilbyder Mobile Invoice i samarbejde med LINK Mobility

23 januar 2017
Del:

Læs komplet pressemeddelelse herunder:PostNord Strålfors - LINK Mobility Denmark

LINK Mobility Sweden, et fuldt ejet datterselskab af LINK Mobility Group ASA, én af Europas førende udbydere af mobile messaging og mobile løsninger, har underskrevet en virksomhedsaftale vedrørende mobil fakturering med PostNord Strålfors, den førende leverandør af kommunikations- og logistikløsninger i Norden .

LINK Mobility og PostNord Strålfors har i fællesskab udviklet en mobil faktureringsløsning, der skal lanceres til PostNord Stråfors ‘nordiske forretningskunder.

“Vi er overbeviste om, at løsningen vil blive modtaget meget godt på markedet. Indførelsen af mobilfakturering vil gøre virksomhedernes fakturering og betalingsindsamling mere omkostningseffektive og reducere betalingstiden sammenlignet med traditionelle kanaler. Kundetilfredsheden vil sandsynligvis blive bedre, når kunderne kan betale deres fakturaer lettere. ” siger Krister Tånneryd, Administrerende Direktør for LINK Mobility Sweden.

“Vi ser frem til denne rejse sammen med PostNord. Dette er endnu et spændende trin i den digitaliseringsrejse, vi laver med et af Nordens stærkeste mærker.” fortsætter Krister Tånneryd.

“LINK Mobility har været en udbyder af mobilkommunikation for PostNord Strålfors siden 2006 og har altid fokuseret på kvalitet. At vi sammen er repræsenteret og dækker hele Norden med denne løsning er en enorm styrke, og dette tror jeg vil sikre fælles succes. ” siger Lars Lundström, Chef for Digitale Tjenester hos PostNord Strålfors.

KONTAKTINFO

For yderligere information, kontakt venligst:

Managing Director Krister Tånneryd

LINK Mobility Sweden

E-mail: krister.tanneryd@linkmobility.com

Mobil.: +46 701410000 OR IR

 

Contact Executive Vice President Siw Ødegaard

LINK Mobility Group ASA

E-mail: Siw.odegaard@linkmobility.com

Mobil.: +47 95 75 98 48 OR

 

Head of Digital Services Lars Lundström

PostNord Strålfors

E-mail: Lars.lundstrom@stralfors.se

Mobil.: +46 761928682

Om PostNord

PostNord er den førende leverandør af kommunikations- og logistikløsninger til, fra og inden for Norden. PostNord udvikler muligheder for morgendagens kommunikation, e-handel, distribution og logistik i Norden. I 2015 havde PostNord 35.000 ansatte og omsatte for omkring 40 mia. SEK.

Om LINK Mobility Group ASA

LINK Mobility Sweden er en del af LINK Mobility Group ASA, som er en af Europas førende udbydere af B2C mobilbeskeder og mobiltjenester. LINK tror stærkt på kraften i at mobilisere interaktionen mellem organisationer og forbrugere og har udviklet en række attraktive løsninger til at imødekomme denne voksende efterspørgsel og markedstendens. LINK har hovedkontor i Oslo og har kontorer i Oslo, Bergen, Stockholm, Malmø, København, Kolding, Tammerfors, Helsinki, Hamborg, Riga og Tallinn. Denne information er underlagt oplysningskravene i henhold til afsnit 5 -12 i den norske værdipapirhandelslov.

Andre sites