Kontakt os
Kontakt os
NEWS

LINK Mobility indgår aftale med OnePark AS

27 januar 2017
Del:

ONEPARK AS går nye veje i kommunikationen med kunderne.onepark2

ONEPARK vokser hurtigt og har ambitioner om at fortsætte udviklingen. Dermed vil behovet for at effektivisere kommunikationen med kunderne blive større.
Ved udgangen af 2016 havde ONEPARK ca. 100 000 registrerede kunder som bruger AUTOPAY til at betale. I løbet af 2017 forventes dette antal at blive væsentlig større.

I løbet af første kvartal 2017 vil ONEPARK og LINK Mobility indlede et samarbejde vedr. SMS-kommunikation med kunderne som bruger AUTOPAY.

Dette er bare starten. ONEPARK og Link Mobility vil se sammen se på flere løsninger der kommer kunderne til gode. Betaling, fakturering, registrering og forhåndsbooking er bare nogle af områderne der arbejdes med. Fremtiden er mobil og det tager ONEPARK alvorligt.
Løsningerne som udvikles i samarbejde med Link Mobility vil også tilbydes i søsterselskaberne i Finland, Polen og Baltikum.

Vi ser frem til et lærerigt og spændende samarbejde hvor vi kan bidrage til at gøre livet enklere for vores kunder” siger Leif Nymoen som er administrerende direktør i ONEPARK AS.

LINK Mobility leverer i dag en række løsninger til effektiv og målrettet mobilkommunikation mellem virksomheder og kunder. Løsninger som bidrager til øget lønsomhed for virksomhederne og mere tilfredse kunder. Vi er stolte over at ONEPARK har valgt LINK Mobility som leverandør af nye innovative mobile tjenester” siger Arild Hustad, koncernchef i LINK Mobility Group ASA.

ONEPARK AS blev etableret i 2012 og er ejet af Indigo Parking Group AS. Selskabet har parkeringsdrift i 7 lande og er Norges 3. største parkeringsoperatør.

ONEPARK AS har efter opstarten i 2012, virkelig haft fart på. Flere kontrakter er vundet det sidste halve år. Bl.a. Oslo Lufthavn Gardermoen, Technoplis på Fornebu, Trekanten kjøpesenter i Asker, Hasle Linje-prosjektet i Oslo, Sæter Torg i Oslo, Bodø Storsenter og Arkaden kjøpesenter i Skien, er alle opgaver der er sikret den seneste tid.

LINK Mobility er den ledende B2C leverandør af mobile beskedtjenester og mobile løsninger i Norden, Baltikum og Tyskland. LINK Mobilitys moderselskab LINK Mobility Group ASA er noteret på Oslo Børs, og LINK har kontor i Oslo, Bergen, Stockholm, Malmø, København, Kolding, Tampere, Helsinki, Hamburg, Riga og Tallin.

For yderligere information:

ONEPARK AS eller LINK Mobility Group ASA
Leif Nymoen, adm. dir. Siw Ødegaard, IR Contact Executive Vice President

Leif.nymoen@onepark.no Siw.odegaard@linkmobility.com

Mob. 900 38 500 Mob: + 47 95 75 98 48

 

Andre sites