Kontakt os
Kontakt os
NEWS

LINK Mobility Group går ind på det østrigske marked med et opkøb af Simple SMS

24 december 2017
Del:

LINK Mobility Group ASA (“LINK”), en af Europas førende og hurtigst voksende udbydere af B2C mobile messaging og mobiltjenester, har fredag d. 22/12 indgået en endelig aftale om købet af de østrigske virksomheder Simple SMS GmbH og Simple SMS Engros GmbH (sammen “Simple SMS Group) af sælger Christoph Holubar.

Simple SMS Group er specialiseret i en webbaseret platform og tjenester til en bred vifte af erhvervskunder. Med en årlig stigning på over 24% i omsætningen i de senere år bekræfter det, at virksomhedens løsninger er gode, og at kunderne er tilfredse. Ca. 11 år efter lanceringen i marts 2006 har produkterne været en stor succes. Simple SMS Group-forretningen forventer at generere en omsætning på ca. 2,1 millioner euro i 2017.

“Jeg er meget glad for at kunne meddele, at vi byder velkommen til Simple SMS Group, som er en højt positioneret udbyder i Østrig med ca. 25% markedsandel hos små og mellemstore virksomheder. Vi ser frem til at videreudvikle det østrigske marked med eksisterende og nye tjenester i fremtiden, “siger Arild E. Hustad, CEO for LINK.

“Vi er stolte af at blive en del af LINK Mobility Group og udvide vores eksisterende forretning med flere tjenester og en bred vifte af nye muligheder i Østrig. Med vores fantastiske team har vi øget vores omsætning massivt de sidste år. Tak til alle i vores team for det store arbejde, der er ydet. Det har været spændende hidtil, og sammen med LINK vil vi opgradere til fremtidige mobile messaging-tjenester”, siger Christoph Holubar, grundlægger / CEO samt ejer af Simple SMS Group.

Transaktionen vil blive struktureret således at LINK køber søsterselskaberne Simple SMS GmbH og Simple SMS Engros GmbH. Den aftalte købspris for transaktionen er EUR 2.000.000, – på kontantfri og gældsfri basis og forudsætter et normaliseret niveau af netto arbejdskapital. Selskabets værdi er baseret på et estimeret EBITDA for 2017 på EUR 0.320 mio. Multipliceret med en faktor 06,25 og vil blive reguleret, hvis den faktiske EBITDA afviger fra den beregnede EBITDA.

Købsprisen for transaktionen afregnes som følger:

30% af købsprisen i slutningen
50% af købsprisen i aktier i LINK ved udløb til aktiekursen på Oslo Børs d. 21. december 2017.
20% af købsprisen som sælgerens kredit. Skal betales senest efter 36 måneder efter handlens afslutning.
Renter på 4,75% om året vil blive udbetalt kvartalsvis i restance.

Transaktionen forventes og lukker den 12. januar 2018

Læs hele pressemeddelelsen her

 

Andre sites