Kontakt os
Kontakt os
NEWS

Ny teknisk ledelse i LINK Mobility 

16 november 2018
Del:

Etter 4 år i selskabet har Krister Tånneryd bestemt sig for å søge nye udfordringer udenfor Link Mobility. Torbjørn G. Krøvel overtager hans rolle fra nytår.

Krister Tånneryd har været med på en fantastisk rejse med selskabet. I begyndelsen havde Link Mobility 60 ansatte og kontor i 2 lande, til nu at være en ledende aktør inden for Mobile Messaging med næsten 400 ansatte i 15 lande. Krister har haft rollen både som CEO i Sverige og CTIO for Link Mobility Group.

– Det har været en meget spændende periode hvor jeg har lært meget, løst problemer sammen med dygtige kollegaer og ikke mindst udviklet konkurrencedygtige og markedsledende produkter for vores kunder, siger Krister.

Ny CTO for selskabet er Torbjørn G. Krøvel. De sidste 5 år har han været COO i Broadnet AS, og har tidligere været projekt direktør i Tele2 og Driftsdirektør i Motorola. Han er siv.ing. fra NTNU i Trondheim og har en Master of Management fra BI. Han starter i Link Mobility fra nytår.

– Link Mobility er et selskab som branchen har fulgt med stor interesse de sidste par år. Jeg er imponeret over de resultater som selskabet har opnået på kort tid – både teknisk og kommercielt – og på kort tid taget positionen som den største og vigtigste aktør inden for mobile messaging i Europa. Jeg glæder mig til at blive en del af holdet på rejsen videre, siger Torbjørn.

CEO i Link Mobility Group, Arild Hustad, takker Krister for hans indsats de sidste 4 år i selskabet. Han har vært en vigtig brik i den succes som selskabet har opnået, og ønsker ham held og lykke i sin fortsatte karriere.

Hustad fortsætter: «Jeg er glad for at få Torbjørn med på holdet som teknisk direktør i Link Mobility Group. Jeg kender ham som en leder med fokus, gennemslagskraft, og han vil styrke selskabet i næste fase som skal præges af fortsat vækst og innovation.

For yderligere information, kontakt:

Arild Hustad, CEO
LINK Mobility Group ASA
arild.hustad@linkmobility.com
Mob: +47 95 24 19 30

Om LINK Mobility Group AS

LINK Mobility Group AS er Europas ledende leverandør inden for mobil kommunikation, specialiseret inden for mobile notifikationer, mobile løsninger og mobile intelligence. Koncernen tilbyder et bredt spektre af skalerbare tjenester og løsninger på tværs af brancher og oplever øgende efterspørgsel af digitale løsninger mellem virksomheder, kunder, platforme og brugere. Koncernen har hovedkontor i Oslo / Norge. LINK fortsætter en stærk organisk vækst. Kunderne har tendens til at flytte flere af virksomhedens aktiviteter over på mobile platforme. I 2017 havde LINK Mobility en total omsætning på 1,294 milliarder kroner med kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Letland, Estland, Bulgarien, Tyskland, Spanien, Polen, Frankrig, Schweiz, Østrig og Italien.

Andre sites