Kontakt os
Kontakt os
NEWS

NY CEO TIL LINK MOBILITY GROUP AS

19 september 2019
Del:

LINK MOBILITY GROUP AS ANNONCERER UDTALELSE AF NY CEO

Ny CEO til LINK Mobility Group

Guillaume Van Gaver udnævnt til administrerende direktør

(Oslo, Norge – 19. september 2019) – LINK Mobility Group AS (“LINK”), Europas førende og hurtigst voksende udbyder af mobile messaging- og mobilkommunikationstjenester, annoncerede i dag, at bestyrelsen har udnævnt Guillaume Van Gaver til administrerende direktør gældende fra 23. september 2019. Ifølge planen efterfølger Van Gaver LINK’s nuværende og midlertidige administrerende direktør, Thomas Berge, som vil fortsætte sin stilling som CFO i virksomheden.

”Efter en grundig udvælgelsesproces glæder bestyrelsen sig over, at Guillaume vil lede LINK, når vi navigerer gennem det transformerende og ekspanderende landskab af messaging og mobilkommunikation,” siger Jens Rugseth, grundlægger af LINK Mobility og medlem af bestyrelsen . ”Guillaume har en omfattende forståelse af det udviklende marked, herunder kundebehov, innovative foranstaltninger og nye forretningsmuligheder. Jeg er ikke i tvivl om, at han er den rigtige person til at pege retningen i LINK, når vi fortsætter med at udvide vores fodaftryk og forretning.”

Guillaume Van Gaver er en dygtig manager med mere end 25 års international erfaring inden for forsikrings-, telekommunikations- og detailbranchen. Han har arbejdet inden for ledelse, forretningsudvikling, digital, marketing, salg og kundeservice i hele USA, Europa, Mellemøsten og Eurasien. Van Gaver var for nylig EVP International for Tele2 med base i Amsterdam, og er i øjeblikket direktør for i-surance med base i Zürich. Blandt andre internationale positioner har han de sidste år været europæisk VP for Dixons Carphone, Chief Marketing Officer for EE i England og Chief Commercial Officer for Orange i Egypten.

Han har en kandidatgrad fra Institut Superieur de Commerce de Paris og er uddannet fra International Executive Program fra Insead.

“Uanset om vi håndterer vores eksisterende forretningsmæssige eller fremtidige muligheder, bringer Guillaume et sæt af høje kvaliteter, der består af erfaring, vision, innovation og ønsket om at gøre, hvad der er rigtigt for LINK og dets kunder,” siger Thomas Berge, nuværende og midlertidig administrerende direktør. ”Jeg er glad og tillidsfuld ved at videregive ansvaret til Guillaume, og jeg ser frem til at arbejde sammen med ham fremover.”

”Jeg er beæret over, at LINK-bestyrelsen valgte mig til at følge i Thomas Berges fodspor og videreudvikle LINK’s stærke position,” siger Van Gaver. ”Jeg ser meget frem til at fortsætte LINK’s spændende rejse med holdene i hele Europa. I dag er LINK den førende leverandør af mobile messaging- og mobilkommunikationstjenester til virksomheder i Europa, og vi har store ambitioner om også at blive den førende partner på andre markeder. Vi oplever en stærk og stigende efterspørgsel indenfor vores branche, og vi er meget motiverede af de muligheder, der ligger foran os. Vi møder dette store potentiale med lidenskab og hårdt arbejde! ”

KONTAKTINFO

For yderligere information, kontakt venligst:

Thomas Berge, midlertidig administrerende direktør

LINK Mobility Group AS

E-mail: Thomas.berge@linkmobility.com

Mobil: +47 41319028

Om LINK Mobility Group AS

LINK Mobility Group AS er Europas førende udbyder inden for mobilkommunikation med speciale i messaging, digitale tjenester og datainformation. Koncernen tilbyder en bred vifte af innovative og skalerbare løsninger på tværs af brancher og sektorer, hvilket skaber værdifuld digital konvergens mellem virksomheder og kunder, platforme og brugere. Koncernen har hovedkontor i Oslo / Norge og ejes af Abry Partners, der ligger i Boston, USA. LINK Mobility oplever fortsat stærk organisk vækst efterhånden, som kunderne flytter flere forretningsaktiviteter til de mobile platforme. I 2017 omsatte LINK Mobility for 1.294 milliarder kroner med kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Estland, Letland, Bulgarien, Tyskland, Spanien, Polen, Frankrig, Schweiz, Østrig, Italien og England.

Andre sites