Kontakt os
Kontakt os
NEWS

Norsk Tipping indgår aftale med Link Mobility

28 juni 2017
Del:

Norsk Tipping har valgt LINK Mobility som sin mobilkommunikationspartner. Link Mobility fik kontrakten gennem en åben udbudskonkurrence, og aftalen er gyldig i to år med mulighed for forlængelse i yderligere to år.

Norsk Tipping er et statsejet aktieselskab under ledelse af det norske kulturministerium. Virksomheden har til opgave af regeringen at tilbyde spil, der skaber spænding og underholdning inden for ansvarlige grænser, hvor overskuddet går til gode formål.

Norsk Tipping har mere end 2 millioner kunder og havde over 32 mia. NOK i omsætning i 2016. Alt overskud fra spillet fordeles mellem sport, kultur og humanitære / sociale organisationer i henhold til en separat distributionsnøgle, der er indstillet af dets ejer, den norske regering.

“Norsk Tipping er efter vores erfaring det første norske selskab, der har gennemført et udbud med flere kanaler. Med dette viser Norsk Tipping, at de har en klar mobilstrategi, som de vil kommunikere gennem de kanaler, deres kunder bruger og foretrækker at kommunikere gennem, unge som gamle. Ud over SMS bruger de fleste mennesker og foretrækker kanaler som Facebook Messenger, WhatsApp, E-mail, MMS, App push og Snapchat som kommunikationsplatforme. Ud over disse kommer der altid nye kanaler som RCS , Joyn osv.

– LINK Mobility vil til enhver tid levere på alle nye kanaler, som Norsk Tipping og andre kunder gerne vil bruge, siger Ina Rasmussen, direktør for LINK Mobility AS.

– LINK Mobility leverede det økonomisk mest fordelagtige tilbud og vandt udbudskonkurrencen blandt en række skarpe konkurrenter. Kommunikation med kunder er meget vigtig for os, og vi ser frem til at arbejde tæt sammen med LINK Mobility i de næste år, siger Marit Skaugen Holmberg, Kategorisk indkøb i Norsk Tipping AS.

LINK Mobility er en af Europas største udbydere af B2C-mobiltjenester med en række løsninger til effektiv og målrettet mobilkommunikation mellem virksomheder og deres kunder. LINK Mobilitys moderselskab LINK Mobility Group ASA er noteret på Oslo Børs.

–Vi er selvfølgelig meget glade og stolte over, at Norsk Tipping har valgt LINK Mobility som sin leverandør og partner i deres fremtidige mobilkommunikationsstrategi, vi ser frem til et tæt og innovativt samarbejde i mange år fremover, fortsætter Ina Rasmussen.

KONTAKTINFO

For yderligere information, kontakt venligst:

LINK Mobility AS

Jan Tore Kjær, Director Marketing & Sales

E-mail: jan.tore.kjar@linkmobility.com

Mobil: +47 9595 3000

 

Norsk Tipping AS

Marit Skaugen Holmberg

E-mail: marit.skaugen.holmberg@norsk-tipping.no

Mobil: +47 970 71 411

Læs aktiemarkedsmeddelelsen hér.

Andre sites