Kontakt os
Kontakt os
NEWS

LINK Mobility bliver markedsledende i Frankrig med opkøb af Netsize

19 december 2018
Del:

LINK Mobility Group AS (“LINK”), Europas førende og hurtigst voksende udbyder af B2C-mobilkommunikation og mobiltjenester, har i dag indgået en endelig aftale om overtagelse af det franske omnichannel-besked-selskab, Netsize SA (inklusive datterselskaber; Netsize UK Ltd . og Netsize España SL), Netsize Srl og Netsize Internet Payment Exchange AB (“Netsize”).

Netsize blev etableret i 1998 i Paris, og har i dag hovedkvarter i Meudon, Frankrig. Med kontorer i Sverige, Italien, UK og Spanien er Netsize kendt for at være en velrenommeret og tillidsfuldt omnichannel beskedudbyder, der hjælper mere end 600 kunder til at etablere stærkere relationer gennem effektfuld engagement og unik brugervenlighed. Netsize forventes at levere et overskud på 55.2 mio. EUR i 2018.

Netsize - En del af LINK Mobility Group

”Jeg er meget glad for at kunne meddele, at vi med overtagelsen af Netsize nu har positioneret os som markedsleder inden for mobilbeskeder på det franske marked. Dette vigtige europæiske marked oplever stærk vækst og stor efterspørgsel efter avancerede mobile omnichannel-beskeder og løsninger. Netsize har et stærkt fodaftryk på Enterprise-markedet i Europa og især Frankrig, og vi ser et fremragende potentiale til at vokse det samlede kundegrundlag i Frankrig og i hele Europa gennem en øget implementering af både eksisterende og nye tjenester. LINK har hidtil udvidet sit kundegrundlag i Europa gennem organisk vækst og opkøb i løbet af de sidste tolv måneder til mere end 21.000 B2C-kunder ”, siger Arild E. Hustad, administrerende direktør for LINK.

Benoit Bole, administrerende direktør for Netsize, siger: ”Vores overtagelse af LINK Mobility Group AS er det rigtige for Netsize og vores kunder. Begge virksomheder har lignende værdier, deler den samme vision og stræber efter at levere rigere mobile engagementstjenester, som kunderne i stigende grad afhænger af. Som en del af LINK vil vores tjenester og kundeportefølje stige betydeligt, og det vil resultere i, at vi samlet drager fordel af at være den største udbyder af mobilbeskeder på både det franske og det europæiske marked.”

DLA Piper France, Paul Hasting London LLP og Aabø-Evensen & Co Advokatfirma har fungeret som juridiske rådgivere for LINK Mobility Group AS og BDO har fungeret som finansielle rådgivere for LINK Mobility Group AS.

KONTAKTINFO

For yderligere information, kontakt venligst:

Arild Hustad, administrerende direktør

LINK Mobility Group AS

E-mail: arild.hustad@linkmobility.com

Mobil: +47 95 24 19 30

Om LINK Mobility Group AS

LINK Mobility Group AS er Europas førende udbyder inden for mobilkommunikation med speciale i messaging, digitale tjenester og datainformation. Koncernen tilbyder en bred vifte af innovative og skalerbare løsninger på tværs af brancher og sektorer, hvilket skaber værdifuld digital konvergens mellem virksomheder og kunder, platforme og brugere. Koncernen har hovedkontor i Oslo / Norge og ejes af Abry Partners, der ligger i Boston, USA. LINK Mobility oplever fortsat stærk organisk vækst efterhånden, som kunderne flytter flere forretningsaktiviteter til de mobile platforme. I 2017 omsatte LINK Mobility for 1.294 milliarder kroner med kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Estland, Letland, Bulgarien, Tyskland, Spanien, Polen, Frankrig, Schweiz, Østrig, Italien og England.

Om Abry Partners

Abry Partners er et erfarent og vellykket medie-, kommunikations-, forretnings- og informationsservicesektor med fokus på private egenkapitals investeringsfirmaer i Nordamerika. Siden deres oprettelse i 1989 har de gennemført over $ 80 milliarder i gearede transaktioner (herunder mange roll-up investeringsstrategier) og andre private egenkapitaler, mezzanine eller foretrukne kapitalandele. I øjeblikket forvalter de over 5,0 milliarder dollars i deres aktive fonde.

Om Netsize

Netsize er en førende leverandør af omni-channel messaging-løsninger med en stærk tilstedeværelse i Vesteuropa. Netsize’s prioritet er at sikre et højt niveau af sikkerhed, når de kommunikerer med forbrugerne i deres daglige liv. Netsize ejes 100% af Gemalto.

Andre sites