Kontakt os
Kontakt os
NEWS

LINK Mobility partner op med Loop AI Labs for at kunne introducere den næste generation af kunstige intelligensydelser

4 maj 2018
Del:

LINK Mobility har indgået en aftale med Loop AI Labs fra San Francisco for atkunne implementere avanceret kunstigeintelligensfunktioner i sin platform, hvilket gør LINK Mobility til den smarteste leverandør afmobiltjenesterog løsninger i Europa

Læs hele pressemedelelsen nedenfor:

I dag indgår LINK Mobility, den førende europæiske udbyder af mobile messaging og løsninger, en aftale med Loop AI Labs, en førende udbyder af kognitiv computing uden tilsyn. Partnerskabet vil bringe kraften i kognitiv computing og kunstig intelligens til LINK’s 16 500 Enterprise- og Small Medium Business-klienter, der betjener 234 millioner mennesker.

Loop AI Labs er en af de førende udbydere i den kognitive softwareindustri med aktiviteter i Asien, Europa og USA. Loop Q, flagskibsproduktet, serverer Global 2000 sammen med andre store virksomheder. Det hjælper med at øge arbejdsstyrkens produktivitet og automatisere gentagne processer, der tidligere blev administreret af mennesker i alle afdelinger, typisk eftermontering af de eksisterende virksomheders ældre systemer.

Kunstig intelligens skaber nye måder for mennesker og virksomheder til at interagere med hinanden. AI driver allerede nogle af verdens mest populære forbrugeroplevelser.

Imidlertid har den tekniske ekspertise og infrastruktur, der kræves for at udvikle løsninger til kunstig intelligens inden for deres forretning, været uden for de fleste virksomheders rækkevidde: For at komme i gang har det hidtil været nødvendigt at samle avanceret teknologi, enorme forskellige datasæt, en højtydende computerinfrastruktur og dyre integrationer samt dataforskere for at lette det hele.

Med denne strategiske aftale gør LINK Mobility en drastisk acceleration til kunstig intelligensinnovation ved at stille en teknologi, der tidligere har været overkommelig udelukkende til de største virksomheder til rådighed for alle sine kunder, uanset deres størrelse.

Ved at udnytte Loop AI Labs ‘platform Loop Q, vil LINK Mobility snart bringe klar-til-brug kognitive kapaciteter til salg, kundesupport, marketing og andre funktioner, der giver virksomheder i alle størrelser mulighed for at udvide deres teams, automatisere visse gentagne opgaver og levere virkelig personlige kundeoplevelser uden yderligere indsats fra kunderne.

“Ved at introducere kognitive kapaciteter i vores nuværende portefølje af mobile intelligensløsninger gør vi det let for alle at drage fordel af førsteklasses muligheder for kunstig intelligens, der er fuldt integreret med vores avancerede Mobile Messaging og Mobile Solutions i forbindelse med deres forretning” , siger Thomas W. Köhl, vicepræsident Mobile Intelligence hos LINK Mobility Group.

Med Loop Q vil GDPR-kompatible kognitive funktioner blive integreret på tværs af alle LINK Mobility-tjenester og -løsninger. LINK Mobility udnytter alle data på sin platform – aktivitetsdata fra chatbots, kalender, marketing og e-handel, sociale data og endda IoT-signaler – til kontinuerligt at træne Loop Q i realtid. Fordi LINK Mobility kommercialiserer operationer, der betjener millioner af mennesker hver dag, er det enestående positioneret til at levere de bedste mobile kognitive tjenester, selv for de virksomheder, der alene ikke ville have nok data.

Drevet af avanceret maskinindlæring, dyb læring, forudsigelig analyse, naturlig sprogbehandling og smart datafinding giver Loop Qs banebrydende innovationer, at datamodeller kan bygges automatisk fra bunden og tilpasses til hver enkelt kunde på deres respektive sprog uden menneskelig tilsyn. LINK Mobility’s kognitive tjenester bygget oven på Loop Q lærer, indstiller sig selv og bliver klogere med hver interaktion og yderligere data. De finder automatisk relevant indsigt, forudsiger fremtidig adfærd, anbefaler proaktivt de bedste næste handlinger og endda automatiserer opgaver. Nu vil hver LINK-kunde være i stand til at udnytte avancerede AI-funktioner til at levere mere personaliserede og forudsigelige kundeoplevelser.

”Loop AI Labs ‘mission er at gøre enhver organisation til en kognitiv forretning, så den kan imødekomme fremtidig efterspørgsel fra vidensarbejdere og øge kapaciteten hos de nuværende medarbejdere. Jeg er glad for, at takket være LINK Mobility kan vi levere vores vision til tusinder flere virksomheder af enhver størrelse, der betjener millioner af mennesker, ud over de Global 2000-virksomheder, som vi i øjeblikket betjener direkte ”, sagde GM Calafiore, administrerende direktør for Loop AI Labs.

”Jeg tror stærkt på, at AI vil vise sig at være meget værdifuldt for LINKs europæiske kunder. LINK vil være langt foran sammenlignelige løsninger i Europa, og jeg er derfor meget stolt over at kunne annoncere dette partnerskab med en af verdens mest spændende kunstige intelligensfirmaer, Loop AI Labs. Jeg er også taknemmelig for, at Loop AI Labs har valgt LINK som sin europæiske partner. Dette bekræfter LINKs kernestrategi om at blive den foretrukne partner inden for dette område i Europa. Dette nye partnerskab tager LINK endnu et skridt ind i fremtiden og sikrer, at LINK skal være den mest innovative udbyder af avanceret mobil messaging og løsninger på det europæiske marked. LINK er i spidsen for branchen med vores brede udvalg af attraktive produkter og tjenester. Dette ser meget lovende ud i de kommende år og vil gavne vores kunder meget ”siger Arild Hustad, koncernchef for LINK Mobility.

Andre sites