Kontakt os

Get in touch

We would love to hear from you and discuss your needs. Let us know how to reach you and we will contact you
  • Beskyttet af reCAPTCHA.
    Google Privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Kontakt os
NEWS

LINK styrker fodfæste i USA gennem opkøb af Message Broadcast

17 juni 2021
Del:

I går indgik vi en endelig aftale om erhvervelse af amerikanske Message Broadcast LLC med hovedkontor i Newport Beach, Californien. Denne erhvervelse styrker vores position i det amerikanske marked og er en af driverne i vækststrategien, der skal føre LINK til en førende position som global CPaaS-udbyder.

Message Broadcast er en virksomhed, som opererer indenfor store amerikanske industrielle vertikaler og leverer vigtige meddelelsestjenester til virksomheder som forsyningsselskaber, sundhedsorganisationer og finansielle institutioner. Message Broadcasts CPaaS platform “EONS” (Emergency Outage Notification System) tilbyder en engagementsplatform til at designe, implementere og administrere kundeinteraktioner på tværs af alle berøringspunkter med omnichannels og systematisering, samt API-drevet kommunikation til e-mail, A2P-SMS og voice-tjenester.

”Vi er meget glade for, at udvide yderligere i USA med opkøb af Message Broadcast. Sammen med Soprano har LINK nu hurtigt fået et solidt fodfæste i USA med et bredt produktsortiment og en stor kundeportefølje. Den nye amerikanske position vil fremskynde LINK’s organiske vækst og give et stærkt udgangspunkt for yderligere opkøb i et hurtigt voksende og fragmenteret marked, ”siger Guillaume Van Gaver, CEO LINK Mobility.

Transaktionen værdsætter Message Broadcast til en virksomhedsværdi på 260 mio. USD og forventes at føje en estimeret 285 mio. NOK (Ca. 86 % margin) og 200 mio. NOK (Ca. 60 % margin) til henholdsvis LINK’s 2021 bruttoresultat og kontante EBITDA. Købsprisen afregnes 74 % kontant og i 16.755.069 nye LINK-aktier, der udstedes til sælgerne ved lukningen af aftalen.

”Message Broadcasts opkøbet af LINK vil berige vores produktsortiment og yderligere styrke vores stærke forhold til amerikanske blue chip companies. Vi er meget motiverede til at fortsætte med at udvide Message Broadcasts position som en del af den globale LINK-organisation”, fortæller Bill Joiner, CEO Message Broadcast.

Handlen forventes afsluttet i denne måned. Klik her for at læse hele nyheden.

Andre sites