Published on 2021-06-17

LINK styrker sit fodfæste i USA med Message Broadcast

I går indgik vi en endelig aftale om at overtage Message Broadcast, LLC, med hovedkontor i Newport Beach, Californien. Denne overtagelse vil styrke vores position på det amerikanske marked og fremme vores vækststrategi som en førende global CPaaS spiller.

Message Broadcast er en virksomhed, der opererer inden for store vertikale industrier i USA og leverer missionskritiske notifikationstjenester til virksomheder som f.eks. forsyningsvirksomheder, sundhedsorganisationer og finansielle institutioner. Den proprietære Message Broadcast CPaaS platform "EONS" (Emergency Outage Notification System) tilbyder en enkelt engagementsplatform til at designe, implementere og administrere kundeinteraktioner på tværs af alle kontaktpunkter med Omnichannel orkestrering samt API drevet kommunikation til Email, A2P SMS og stemmetjenester.

"Vi er meget glade for at udvide yderligere i USA med Message Broadcast. Sammen med Soprano har LINK nu hurtigt fået et solidt fodfæste i USA med et bredt produktudbud og en stor kundeportefølje. Den nye position i USA vil fremskynde LINK's organiske vækst og skabe en platform for yderligere opkøb på et hurtigt voksende og fragmenteret marked," siger Guillaume Van Gaver, administrerende direktør for LINK.

Transaktionen vurderer Message Broadcast til en virksomhedsværdi på 260 mio. USD og forventes at tilføje 285 mio. NOK (ca. 86 % margen) og 200 mio. NOK (ca. 60 % margen) til LINK's bruttofortjeneste og EBITDA i 2021. Købsprisen afregnes 74 % i kontanter og 16.755.069 millioner nye LINK aktier, der udstedes til sælgerne ved afslutningen af købet.

"Vores overtagelse af LINK vil berige vores produktudbud og yderligere styrke vores stærke relationer med amerikanske blue chip-virksomheder. Vi er meget motiverede for at fortsætte med at udvide Message Broadcasts position som en del af den globale LINK koncern", siger Bill Joiner, CEO for Message Broadcast.

Handlen forventes at blive afsluttet senere på måneden.

For at læse hele pressemeddelelsen kan du klikke på her.


LINK Mobility er Europas førende leverandør inden for mobilkommunikation med speciale i Messaging, Marketing Automation, SMS Gateway, digitale tjenester og intelligent brug af data. LINK er noteret på Oslo Børs, se vores Investor Relations her.