Kontakt os

Get in touch

We would love to hear from you and discuss your needs. Let us know how to reach you and we will contact you
  • Beskyttet af reCAPTCHA.
    Google Privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Kontakt os
NEWS

LINK Partner Community Launch!

25 maj 2021
Del:

LINK Mobility lancerer nyt globalt partnerprogram

 

I dag lancerer vi vores nye partnerprogram – LINK Partner Community. Partnere er en naturlig del af vores forretning og spiller en stor rolle i vores strategi. Med vores nye partnerprogram vil vores partnere drage fordel af vores produkter og tjenester. Og få nye muligheder for, at udvide deres forretninger gennem vores lokale tilstedeværelse, viden og globale rækkevidde. LINK Partner Community giver vores partnere en struktureret og dedikeret support til både salg og marketing. Supporten giver vores partnere mulighed for, at drage fordel af vores 20 års erfaring med, at levere innovativ multikanal kommunikation til deres kunder.

 

LINK har arbejdet med partnere i over 15 år og i skrivende stund globalt assisteret mere end 750 partnere. Vi har med det nye partnerprogram skabt en endnu bedre ramme for samarbejde med LINK, der vil stimulere salg, indtægter og på samme tid forbedre kundeengagement og -tilfredshed. LINK Partner Community giver partnere og deres kunder mulighed for, at drage fordel af vores fulde CPaaS-løsning, herunder WhatsApp, RCS, Viber, LINK Chat, SMS og meget mere – hvilket skaber et værdidrevet økosystem for mobilkommunikation.

 

Vi ved, at en programstruktur ikke passer til alle. Derfor har vi skabt en trinvis tilgang, der giver os mulighed for, at støtte partnere med forskellige aktiviteter og behov. Vi har kategoriseret vores partnere i integrations-, teknologi- og netværksoperatørspartnere (MNO), samt ‘No-code’ connectors til globale forretningsapplikationer. Dette giver os mulighed for, at skræddersy vores løsninger for partnere, så de får mest mulig værdi ud af partnerprogrammet.

 

”Jeg er begejstret for, at vi globalt lancerer LINK Partner Community. Vi har arbejdet med Partners i over 15 år, og partnere er naturlig del af LINK-DNA’et. En af vores nøgledifferentiationer er, at have lokal ekspertise på alle markeder – vores partnerprogram er ikke anderledes. Vi har succes, når vores partnere har succes med deres kunder – det handler om, at gøre det let, at skabe kundeværdien, ” fortæller Fredrik Nyman, Chief Commercial Officer, LINK Mobility.

 

Du kan finde oplysninger om programmet, vores partnere og meget mere på vores nye LINK Partner Community-side.

 

Klik her for at lære mere om, hvordan du kan blive partner.

 

Er du interesseret i, hvordan LINKs partnerskaber kan gavne din organisation? Tal med os i dag!

Andre sites