Published on 2021-05-25

Vi præsenterer vores LINK Partner Community - kundeværdi gjort nemt

I dag er vi glade for at kunne lancere vores nye partnerprogram - LINK Partner Community.

Partnere er en naturlig del af vores DNA og spiller en integreret rolle i vores strategi. Med vores nye formaliserede program vil vores partnere få gavn af vores produkter og tjenester i verdensklasse og nye muligheder for at udvikle deres forretning gennem vores lokale tilstedeværelse, viden og globale rækkevidde. LINK Partner Community giver partnerne struktureret og dedikeret støtte til både salg og marketing og giver dem i sidste ende mulighed for at drage fordel af vores over 20 års erfaring med at levere innovativ multikanalkommunikation til deres kunder.

Vi har arbejdet med partnere i over 15 år og støtter i øjeblikket over 750 partnere på verdensplan, men nu lover vi at gøre endnu mere med en forretningsramme til samarbejde med LINK, som vil stimulere salg og indtægter og fremme kundeengagement og kundetilfredshed. Vores LINK Partner Community giver partnere og deres kunder mulighed for at drage fordel af vores fulde CPaaS oplevelse, herunder WhatsApp, RCS, Viber, Chatbots, Marketing Automation, SMS og meget mere, hvilket skaber et værdidrevet økosystem for Messaging.

Vi ved, at én størrelse ikke passer til alle, så vi har implementeret en differentieret tilgang, som giver os mulighed for at støtte partnere med forskellige aktiviteter, og vi har kategoriseret vores partnere i integrationspartnere, teknologipartnere, partnere med mobilnetværksoperatører (MNO) og "No-code" forbindelser til globale applikationer. Dette gør det muligt for os at skræddersy vores løsninger og for partnerne at få den rette værdi ud af fællesskabet.

"Jeg er glad for, at vi lancerer LINK Partner Community globalt. Vi har arbejdet med partnere i over 15 år, og derfor er partnere naturligvis en stor del af LINK's DNA. En af vores vigtigste differentiatorer er at have lokal ekspertise på alle markeder, og vores partnerprogram er ikke anderledes. Vi har succes, når vores partnere har succes med deres kunder - det handler om at gøre det nemt for kunderne at skabe værdi for dem", siger Fredrik Nyman, Chief Commercial Officer hos LINK Mobility.

Er du interesseret i, hvordan LINK's partnerskaber kan gavne din organisation? Tal med os i dag!


LINK Mobility er Europas førende leverandør inden for mobilkommunikation med speciale i Messaging, Marketing Automation, SMS Gateway, digitale tjenester og intelligent brug af data. LINK er noteret på Oslo Børs, se vores Investor Relations her.