Kontakt os

Get in touch

We would love to hear from you and discuss your needs. Let us know how to reach you and we will contact you
  • Beskyttet af reCAPTCHA.
    Google Privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Kontakt os
NEWS

LINK Mobility x Soprano Design

18 maj 2021
Del:

LINK Mobility har indgået et eksklusivt term sheet om at erhverve den globale CPaaS-spiller Soprano Design, med hovedkontor i Sydney, Australien

I dag har LINK Mobility taget et vigtige skridt mod at opfylde sin vækststrategi ved at indgå et eksklusivt term sheet for at erhverve den globale CPaaS-spiller Soprano Design, der har hovedkontor i Sydney, Australien. Med denne overtagelse opnår LINK et virkeligt globalt fodaftryk med tilstedeværelse i Asien, USA og Latinamerika.

 

Soprano Design udbyder lignende services som LINK i sine SMS-, MMS-, e-mail-, Voice-, RCS-, WhatsApp- og SecureIP, der bruges af over 4.000 virksomheder og offentlige myndigheder, der spænder over en bred vifte af industrier. Sopranos tjenester er enten branded eller white-labelled og selvstyrede, enterprise-løsninger til at organisere interaktioner.

 

”Vi er begejstrede for at annoncere vores første udvidelse uden for Europa. Soprano er et fantastisk firma, og vi er glade for at arbejde med Richard og hans team. Med denne overtagelse bliver LINK en global CPaaS-spiller med bredere markedspositioner, produkter og organisationer. Siden børsnoteringen i oktober 2020 har vi allerede tilføjet mere end 1 mia. NOK i årlig omsætning og forbedrede koncernmargener, dertil vil Soprano tilføre betydelige vækstmuligheder. Vi ser fortsat muligheder på kort sigt i vores stærkt opdelte marked, der yderligere vil positionere LINK som en global leder inden for CPaaS ”, siger Guillaume Van Gaver, CEO for LINK.

 

Med en købspris på 3.590 mio. NOK bliver LINK en global CPaaS-spiller og tilføjer et skøn på 109 mio. AUD (717 mio. NOK) Til 2021 omsætningen og et EBITDA-estimat på 27 millioner AUD (174 mio. NOK). Handlen afvikles med 95% i LINK-aktier og 5% i kontanter, hvilket tydeligt viser troen på LINK og de samlede forretningsmuligheder i de kommende år.

 

”LINK og Sopran er en vidunderlig kombination for vores kunder og partnere. Den udvidede og ikke-overlappende geografiske rækkevidde, bredere produktsortiment, bredere ekspertise og et stadigt voksende team af erfarne fagfolk der vil føre til en stadigt voksende CPaaS-kapacitet. Hele Soprano-teamet er begejstret for at arbejde med LINK-teamet og blive en stærkere, mere værdifuld og betydelig udbyder til vores kombinerede kunder, ”siger Dr. Richard Favero PhD, Founder and Executive Chairman for Soprano.

 

Handlen forventes afsluttet i anden halvdel af 2021. Klik her for at læse hele udgivelsen.

 

Andre sites