Published on 2021-04-23

LINK Mobility X Everbridge

LINK Mobility og Everbridge arbejder sammen for at sikre folk, sende vigtig kommunikation og holde virksomheder i gang under kritiske begivenheder.

For nylig annoncerede vi en ny aftale med Everbridge, en organisation, der leverer en offentlig advarselsplatform, der hjælper offentlige myndigheder med at kommunikere med folk i krisetider eller i nødsituationer. De er et amerikansk softwarefirma, der fokuserer på styring af kritiske begivenheder (CEM).

Everbridge har over 5.600 kunder og dækker alle typer kritiske hændelser, herunder pandemier, terrorisme, voldsomt vejr, cyberangreb og meget mere. Platformen er i stand til at vurdere trusselsniveauet, identificere, hvor folk befinder sig, iværksætte foranstaltninger for at forbedre situationen, følge udviklingen og analysere resultaterne med henblik på bedre fremtidige resultater.

Virksomheden vil bruge vores SMS platform til pålideligt at sende SMS beskeder på tidspunkter, hvor sikker og pålidelig kommunikation er mest nødvendig.

Du kan læse den officielle pressemeddelelse her.

Om Everbridge

Everbridge er en global organisation med softwareapplikationer, der bruges til at automatisere og fremskynde organisationers operationelle reaktion på kritiske hændelser for at holde mennesker i sikkerhed og virksomheder i gang.


LINK Mobility er Europas førende leverandør inden for mobilkommunikation med speciale i Messaging, Marketing Automation, SMS Gateway, digitale tjenester og intelligent brug af data. LINK er noteret på Oslo Børs, se vores Investor Relations her.