Kontakt os

Get in touch

We would love to hear from you and discuss your needs. Let us know how to reach you and we will contact you
  • Beskyttet af reCAPTCHA.
    Google Privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Kontakt os
NEWS

LINK Mobility x Everbridge

23 april 2021
Del:

LINK Mobility og Everbridge går sammen for at beskytte folk, sende vigtig kommunikation og holde virksomheder i gang under kritiske begivenheder

For nylig annoncerede vi en ny aftale med Everbridge, en organisation, der leverer en offentlig advarselsplatform til at hjælpe offentlige myndigheder med at kommunikere med mennesker i krisetider eller behov. De er et amerikansk softwarefirma med fokus på kritisk hændelsesstyring (CEM).

Med over 5.600 kunder dækker Everbridge alle typer kritiske begivenheder, herunder pandemier, terrorisme, hårdt vejr, cyberangreb med mere. Platformen er i stand til at vurdere trusselsniveauet, identificere, hvor mennesker befinder sig, begynde handlinger for at forbedre situationen, spore fremskridt og analysere resultaterne for bedre fremtidig ydeevne.

Virksomheden bruger vores SMS-platform til pålideligt at sende meddelelser i tider, hvor sikker og pålidelig kommunikation er mest nødvendig.

Læse den officielle pressemeddelelse her.

Interesseret i hvad vi kan gøre for din organisation? Kontakt vores lokale kontor!

Om Everbridge

Everbridge er en global organisation med virksomhedssoftwareapplikationer, der bruges til at automatisere og fremskynde organisationers operationelle reaktion på kritiske begivenheder for at holde folk i sikkerhed og holde virksomheder i gang.

Andre sites