NEWS

LINK Mobility x Bisnode

29 april 2021
Del:

Link Mobility annoncerer en rammeaftale med Bisnode om mobilkommunikation

Bisnode har valgt Link Mobility som sin partner for mobil kommunikation med deres kunder. SMS-løsningen vil blive brugt i alle lande, Bisnode er placeret. Det første skridt er at implementere LINK SMS gateway i Bisnode – A Dun & Bradstreet Company’s egen mobile løsning til kreditkontrolbekræftelse over hele Europa.

Bisnode, en Dun & Bradstreet Company, har mere end 6.000 passionerede og nysgerrige kolleger, der samarbejder over hele kloden – bare i Europa er de til stede på 42 lokationer.

Bisnode mener, at en lysere fremtid kan bygges ved hjælp af smarte data, analyser og scoringsmodeller til at forudsige kundeadfærd, levere bemærkelsesværdig indsigt og i sidste ende finde innovative løsninger på varige problemer.

”Vi er meget glade for, at Bisnode har valgt Link Mobility som partner og leverandør til deres mobile kommunikationsløsninger. Vi er overbeviste om, at dette samarbejde vil gøre det muligt for Bisnode at være innovativt i sit mobile samarbejde og kommunikation med sine kunder, ”siger Jan Tore Kjær, direktør for salg og marketing, Norge.

Andre sites