Published on 2021-04-29

LINK Mobility X Bisnode

LINK Mobility annoncerer en rammeaftale med Bisnode om mobilkommunikation.

Bisnode har valgt LINK Mobility (LINK) som partner til mobilkommunikation med deres kunder. SMS løsningen vil blive anvendt i alle de lande, hvor Bisnode er beliggende. Det første skridt er at implementere LINK SMS Gateway i Bisnode - A Dun & Bradstreet Company's egen mobilløsning til udsendelse af kreditkontrol i hele Europa.

Bisnode, et Dun & Bradstreet selskab, har mere end 6.000 passionerede og nysgerrige medarbejdere, der samarbejder over hele verden - alene i Europa er de til stede 42 steder.

Bisnode tror på, at en lysere fremtid kan bygges ved at bruge intelligente data, analyser og scoringsmodeller til at forudsige kundeadfærd, levere bemærkelsesværdig indsigt og i sidste ende finde innovative løsninger på varige problemer.

"Vi er meget glade for, at Bisnode har valgt LINK Mobility som partner og leverandør til deres mobilkommunikationsløsninger. Vi er overbeviste om, at dette samarbejde vil gøre Bisnode i stand til at være innovative i deres mobile samarbejde og kommunikation med deres kunder," siger Jan Tore Kjaer, direktør for salg og marketing i Norge.


LINK Mobility er Europas førende leverandør inden for mobilkommunikation med speciale i Messaging, Marketing Automation, SMS Gateway, digitale tjenester og intelligent brug af data. LINK er noteret på Oslo Børs, se vores Investor Relations her.