Kontakt os
Kontakt os
NEWS

LINK Mobility har til hensigt at opkøbe Responsfabrikken A/S

17 marts 2016
Del:

LINK Mobility and responsfabrikkenLINK Mobility Group ASA har underskrevet en Term Sheet aftale med REFA Holding A/S, med den hensigt at opkøbe Responsfabrikken A/S.

Responsfabrikken er Danmarks førende udbyder af mobil marketing og digitale løsninger med en solid kundebase. LINK Mobility A/S er den førende A2P mobile messaging operatør i Danmark. De to selskaber er sammen et stærk strategisk match, og en solid platform til at fortsætte med at udvikle verdensklasse mobile messaging, digitale løsninger og mobiltjenester til sine 6.000 kunder på tværs af de skandinaviske og baltiske markeder. De to virksomheder vil til sammen have mere end 50% markedsandel i Danmark.

“LINK Mobility og Responsfabrikken er et perfekt match, og konsoliderer vores stærke position som den førende leverandør af mobile messaging, digitale løsninger og udbyder af markedsførings intelligens på det danske marked, med mere end 50% markedsandele. Timingen kunne ikke være bedre. Begge virksomheder oplever stærk efterspørgsel efter innovative og attraktive mobile digitale løsninger. Hele verden går mobil, og vi vil være det perfekte selskab til at hjælpe alle virksomheder med deres mobiliserings strategi. Responsfabrikken vil med sin store vifte af attraktive mobile løsninger også styrke LINK Mobility i Norge, Sverige og Baltikum “, siger Arild E. Hustad, LINK Mobility Group CEO.

“Jeg er meget tilfreds med, at vi nu kommer til at gå sammen med LINK Mobility. Der er for mig ingen tvivl, om at det er et særdeles godt og strategisk match mellem Responsfabrikken og LINK Mobility. Sammen vil vi være en meget stærk Pan Nordic udbyder af mobile marketing løsninger for vores nuværende og fremtidige kunder – et potentiale, som vi vil være spændt på at udvikle sig sammen med LINK Mobility. Desuden er der betydelige produkt-synergier mellem de to selskaber, som gør dette mere eller mindre perfekt “, siger Michael Grindsted, administrerende direktør for Responsfabrikken.

Købsprisen for Responsfabrikken er aftalt til 50 millioner DKK på gældfri basis, og vil blive afregnet som følger:

• 1/3 betales kontant ved closing.
• 1/3 i aktier i LINK Mobility Group ASA, baseret på aktieværdien på Oslo Børs i dag.
• 1/3 i sælgers kredit, der skal betales 36 måneder efter closing. Sælgers kredit vil bære en rente på 5 procent p.a., der skal beregnes og betales kvartalsvis.

I 2015 rapporterede Responsfabrikken omsætning på 28,7 MDKK og et justeret EBITDA på 9,3 MDKK. Responsfabrikken ligger i København og Oslo med i alt 22 dygtige medarbejdere.

Købet er betinget af et tilfredsstillende resultat af due diligence-processen, der skal udføres, samt at LINK Mobility Group ASA og REFA Holding A/S bliver enige om de vilkår og betingelser der er for en juridisk bindende aktiekøbsaftale bl.a. indeholdende sædvanlige betingelser. Købet skal endvidere godkendes af bestyrelsen i LINK Mobility Group ASA. Transaktionen forventes lukket den 31. maj 2016.

LINK er den førende leverandør af B2C mobile messaging og mobile tjenester i de skandinaviske og baltiske markeder. LINK har hovedkontor i Oslo, og har kontorer i Oslo, Bergen, Stockholm, Malmø, Kolding, Riga og Tallinn. LINK har i de seneste år oplevet stærk vækst i både omsætning og overskud. I 2015 havde LINK en omsætning på 361.400.000 NOK og justeret EBITDA på 50,0 MNOK.

For yderligere information, kontakt venligst:

NORGE

Arild E. Hustad, CEO
LINK Mobility Group ASA
arild.hustad@linkmobility.com
Mob: +47 95 24 19 30
Havnelageret – Langkaia 2, NO-0150 Oslo, Norge

ELLER

IR Kontakt Siw Ødegaard, CFO
LINK Mobility Group ASA
siw.odegaard@linkmobility.com
Mob: +47 95 75 98 48
Havnelageret – Langkaia 2, NO-0150 Oslo, Norge

DANMARK

Søren Sundahl, Managing Director
LINK Mobility A/S
soren.sundahl@linkmobility.com
Mob: +45 20 31 2000
Birkemose Allé 37, DK-6000 Kolding, Danmark

Andre sites