LINK Mobility signerer terminsaftale om at købe Didimo-JetTelecom Group i Spanien. - LINK Mobility Denmark
Kontakt os

Get in touch

We would love to hear from you and discuss your needs. Let us know how to reach you and we will contact you
  • Beskyttet af reCAPTCHA.
    Google Privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Kontakt os
NEWS

LINK Mobility signerer terminsaftale om at købe Didimo-JetTelecom Group i Spanien.

13 januar 2017
Del:

Didimo og JetTelecom opkøbt af LINK MobilityLink Mobility Group ASA har til hensigt at købe den Spanske virksomhed Didimo- JetTelecom Group (Didimo). Didimo er holder til i Madrid. Virksomheden har otte medarbejdere og har en stærk position på det Spanske marked.
Didimo har en solid kunde portefølje bestående af såvel store virksomheder som SME’er.

Læs mere om opkøbet i pressemeddelelsen herunder:

LINK Mobility Group ASA (“LINK” eller “Virksomheden), den førende udbyder af B2C mobile messaging- og mobiltjenester på det skandinaviske, baltiske og tyske marked, har indgået et terminsaftale vedrørende køb af en af Spaniens førende udbydere af B2C mobile messaging-tjenester, Didimo-JetTelecom Group (Didimo).

LINK har til hensigt at erhverve alle aktier i moderselskabet Didimo Servicios Móviles SL og dermed dets helejede datterselskab JetTelecom SLU fra grundlæggeren og administrerende direktøren for Didimo Servicios Móviles SL, Carlos Cadenas og hans partnere.

Didimo blev grundlagt i 2010 og har 8 ansatte med base i Madrid i Spanien. Didimo forventer at rapportere en omsætning i 2016 på EUR 8,9 millioner og en EBITDA på EUR 1,22 millioner. Didimo har en stærk position på det spanske marked for mobile messaging-tjenester. Didimo har en solid kundeportefølje af store virksomheder og SME’er. Virksomheden har et stærkt forhold til teleoperatørerne; det har direkte forbindelse til alle de største operatører på det spanske marked og kører løsningsporteføljen for Orange og Telefonica i Spanien.

”Ved at kæmpe Didimo og LINK’s erfaring, innovative kræfter og ressourcer vil vi være godt positioneret til at indtage en førende position på det spanske marked. Hele Didimo-teamet er ivrig efter at begynde at udnytte alle de synergier, der vil opstå som følge af vores integration med LINK Group ”, siger Carlos Cadenas, administrerende direktør for Didimo.

”Dette er endnu en milepæl for udviklingen af LINK til den førende mobile messaging- og løsningsselskab i Europa og vores første skridt ind i Sydeuropa. Det spanske marked er under stærk udvikling og vækst, og vi ser det som meget attraktivt. Vores ambition er at fortsætte med at drive konsolidering på dette marked på samme måde, som vi har drevet konsolidering på de nordiske markeder. Vi vil i høj grad drage fordel af den gode position, Didimo har på det spanske marked, og planlægger at udnytte denne position med yderligere innovative mobile løsninger i fremtiden ”siger Arild E. Hustad, administrerende direktør for LINK.

Den aftalte virksomhedsværdi af Didimo er 7,3 mio. EUR på kontantfri og gældfri basis under forudsætning af et normaliseret niveau for arbejdskapital. Købsprisen er baseret på et multiplum af 6 gange EBITDA i 2016. Virksomhedsværdien er baseret på et estimeret EBITDA for Didimo i 2016 på EUR 1,22 millioner og vil blive genstand for justeringer, hvis den faktiske EBITDA afviger fra den forventede EBITDA.

Købsprisen under transaktionen afregnes med følgende sædvanlige justeringer:

1/3 af købsprisen kontant ved lukning

  • 1/3 af købesummen i aktier i LINK værdiansat til den laveste af den lukkede aktiekurs på Oslo Fondsbørs den 12. januar 2017 og datoen for transaktionens afslutning
  • 1/3 af købsprisen som sælgerkredit skal betales tilbage senest 36 måneder efter lukning. En rente på 5% påløber årligt på sælgernes kredit og betales af LINK kvartalsvis i restance

Erhvervelsen er betinget af et tilfredsstillende resultat af en bekræftende due diligence-proces, der skal udføres af LINK, og ved LINK og sælgerne er kun om vilkårene og betingelserne i en endelig aktiekøbaftale til gennemførelse af transaktionen, der bl.a. indeholder sædvanlige lukningsbetingelser. Opkøbet er desuden betinget af godkendelse fra bestyrelsen for LINK.

LINK har en solid likviditet på grund af en stærk pengestrøm fra driften og den vellykkede private placering på NOK 125 mio. Afsluttet i slutningen af 2016. Den kontante del af transaktionen vil således blive fuldt finansieret gennem LINKs virksomhedsfonde.

Transaktionen forventes afsluttet omkring 31. marts 2017.

KONTAKTINFO

For yderligere information, kontakt venligst:

IR Contact Siw Ødegaard

LINK Mobility Group ASA

E-mail: Siw.odegaard@linkmobility.com

Mobil: +47 95 75 98 48

Andre sites