Kontakt os

Get in touch

We would love to hear from you and discuss your needs. Let us know how to reach you and we will contact you
  • Beskyttet af reCAPTCHA.
    Google Privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Kontakt os
NEWS

LINK Mobility samarbejder med Twistellar for at øge omnichannel-kommunikationen

21 juni 2022
Del:

LINK Mobility (LINK) kan i dag med glade annoncere sit nyt partnerskab med Twistellar, en Salesforce Consulting Partner og AI (Artificial Intelligence) Solutions udbyder. Twistellar og LINK har et fælles mål om at levere skalerbare løsninger til at skabe vækst og øge kundeengagementet gennem omnichannel-kommunikation for slutbrugerne.

Twistellar har hovedkvarter i Danmark, men arbejder også med kunder i Europa, Asien, Australien og USA. I løbet af fem år er Twistellar vokset til over 100 interne Salesforce-konsulenter og udviklere.

Twistellar leverer hele spektret af Salesforce-relaterede tjenester, der hjælper virksomheder i forskellige størrelser og brancher med at strømline deres kundeinteraktion. Efterhånden som efterspørgslen efter omnichannel-kommunikation vokser, må virksomheder udvikle sig for at imødekomme disse nye ambitioner og kundernes behov for information. Ved at kombinere LINKs løsninger til at drive kundeengagement og Twistellars Salesforce viden kan vi sammen indfri kundernes behov for omnichannel-kommunikation.


“I samarbejde med Twistellar vil vi hjælpe Salesforce Marketing Cloud-brugere med at gøre deres kommunikation med deres kunder og brugere mere kreativ og effektiv med et omni-channel-mindset. Vi kan ikke vente med at vise, hvordan brugere i mange forskellige brancher kan drage fordel af en RICH SMS Connector i SFMC, via samarbejde med Twistellars optimerings- og implementeringstjenester.”
Kasper Hansen, Head of Partner Sales hos LINK Mobility Danmark. 

Kernen i dette strategiske partnerskab er potentialet for at opbygge nye kreative og skræddersyede løsninger til personlig kommunikation. Både LINK og Twistellars ekspertise inden for marketing automation og kommunikation vil styrke slutkundetilfredsheden og samtidig fremme den fælles viden mellem de to virksomheder.


“Personlig kommunikation og kundefastholdelse er to af de største udfordringer på tværs af brancher, og vi er meget glade for at kunne levere en løsning på disse udfordringer med vores nye partner, LINK Mobility. Vi ser frem til at vise vores kunder mulighederne for omnichannel-kommunikation med LINK Mobility og levere vores Salesforce-optimerings- og implementeringstjenester til LINK Mobility nye og eksisterende kunder.” –
Thomas Hobel, Chief Commercial Officer hos Twistellar.

 

Besøg Twistellars blogside her!

Gratis optimerings gennemgang af dit SaleForce setup hos Twistellar!


LINK Mobility er Europas førende leverandør inden for mobilkommunikation med speciale i Messaging, Marketing Automation, SMS Gateway, digitale tjenester og intelligent brug af data. LINK er noteret på Oslo Børs, se vores Investor Relations her.

Andre sites