Published on 2022-06-21

LINK Mobility indgår partnerskab med Twistellar for at styrke Omnichannel kommunikation

LINK Mobility (LINK) kunne i dag annoncere sit partnerskab med Twistellar, en Salesforce konsulentpartner og leverandør af AI løsninger (kunstig intelligens). Twistellar og LINK har et fælles mål om at levere skalerbare løsninger til at drive vækst og øge kundeengagementet gennem Omnichannel kommunikation.

Twistellar har hovedkvarter i Danmark og arbejder også med kunder i Europa, Asien, Australien og USA. I løbet af fem år er Twistellar vokset til over 100 interne Salesforce konsulenter og udviklere.

Twistellar leverer hele spektret af Salesforce relaterede tjenester og hjælper virksomheder af forskellig størrelse og inden for forskellige industriområder med at strømline deres kundeinteraktioner. Efterhånden som efterspørgslen efter Omnichannel kommunikation vokser, må virksomhederne udvikle sig for at opfylde disse nye ambitioner. Ved at kombinere LINK's løsninger til at fremme kundeengagement og Twistellars Salesforce integration vil kundernes behov for Omnichannel kommunikation blive optimeret.

"I samarbejde med Twistellar vil vi hjælpe Salesforce Marketing Cloud brugere med at gøre deres kommunikation med kunderne mere kreativ og effektiv med en Omnichannel tankegang. Vi kan ikke vente med at vise, hvordan brugere i mange forskellige brancher kan drage fordel af en RICH SMS Connector i SFMC via samarbejde med Twistellars optimerings og implementeringstjenester." - Kasper Hansen, Head of Partner Sales hos LINK Mobility Danmark

Kernen i dette strategiske partnerskab er potentialet til at skabe nye kreative og skræddersyede løsninger til personlig kommunikation. Både LINK's og Twistellar's ekspertise inden for Marketing Automation vil styrke slutkundens tilfredshed og samtidig fremme vidensdeling mellem de to virksomheder.

"Personaliseret kommunikation og kundefastholdelse er to af de mest udfordrende problemer for forskellige brancher, og vi er meget glade for at kunne levere en løsning på disse udfordringer med vores nye partner, LINK Mobility. Vi ser frem til at vise vores kunder mulighederne for Omnichannel kommunikation fra LINK Mobility og tilbyde vores Salesforce optimeringsløsninger og implementeringstjenester til LINK Mobility's nye og eksisterende kunder." - Thomas Hobel, Chief Commercial Officer hos Twistellar

Besøg Twistellar for at få mere at vide om vores partner.


LINK Mobility er Europas førende leverandør inden for mobilkommunikation med speciale i Messaging, Marketing Automation, SMS Gateway, digitale tjenester og intelligent brug af data. LINK er noteret på Oslo Børs, se vores Investor Relations her.