Published on 2022-01-27

LINK Mobility samarbejder med Selligent Marketing Cloud om RCS

LINK Mobility og Selligent Marketing Cloud tager det næste skridt i Omnichannel oplevelsen ved at integrere RCS kanalen (SMS 2.0) i deres platform.

I dag er vi glade for at kunne annoncere, at vi samarbejder med Selligent Marketing Cloud, en avanceret SaaS Omnichannel Marketing platform, for fortsat at implementere RCS budskaber. Med dette partnerskab bliver Selligent en af de første marketingautomatiseringsplatforme i Europa til at gøre RCS kanalen, den nye generation af multimedie SMS, tilgængelig for sine kunder.

Rich Communication Services (RCS), der betegnes som efterfølgeren til SMS eller SMS 2.0, henviser til en besked, der er tilgængelig i Android SMS beskedapplikation, med udvidede funktioner såsom billeder, karruseller, videoer, kort og knapper til at kalde til handling. De rige funktioner beriger kundeoplevelsen og giver virksomheder mulighed for at indgå i samtaler med deres kunder. RCS kampagner kan give en øget ROI (åbningsrater, engagementsscore, klikrater) på +400 % sammenlignet med den samme kampagne på andre kanaler.

Kombineret med Selligents avancerede personaliserings muligheder og integreret i en Omnichannel strategi giver RCS en effektiv kommunikationskanal til Marketing og transaktionsbeskeder. Eksempler på brugssituationer omfatter fremvisning af produktkataloger, præsentation af nye produkter og aftaler eller bekræftelse af ordrer og leverancer.

Gennem denne synergi med LINK Mobility åbner Selligent nye kommunikationsmuligheder for virksomheder.

"Da vi altid lytter til vores kunder, er vi glade for at kunne tilbyde RCS teknologi i vores platform. Denne integration er en del af Selligents innovative tilgang til at sætte vores platformsbrugere i stand til bedre at opfylde forbrugernes forventninger til interaktivitet og umiddelbarhed", siger Alexei Kounine - VP of Product Management & Innovation hos Selligent.

"Som en førende CPaaS udbyder på det franske marked er RCS et centralt element i vores Omnichannel strategi. Takket være denne teknologi, der er integreret i vores platform, som er forbundet med Selligent Marketing Cloud via et dedikeret plug-in, styrker LINK virksomheders kommunikationsværktøjer ved at sætte dem i stand til at berige kundeoplevelsen for forbrugerne", siger Benoit Bole, COO LINK Mobility France.


LINK Mobility er Europas førende leverandør inden for mobilkommunikation med speciale i Messaging, Marketing Automation, SMS Gateway, digitale tjenester og intelligent brug af data. LINK er noteret på Oslo Børs, se vores Investor Relations her.