Kontakt os

Get in touch

We would love to hear from you and discuss your needs. Let us know how to reach you and we will contact you
  • Beskyttet af reCAPTCHA.
    Google Privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Kontakt os
NEWS

LINK Mobility samarbejder med Selligent Marketing Cloud med RCS

27 januar 2022
Del:

LINK Mobility og Selligent Marketing Cloud er en del af en omnikanaloplevelse ved at integrere RCS (SMS 2.0)-kanalen i deres platforme.

Den 27. januar annoncerede vi samarbejdet med Selligent Marketing Cloud, en avanceret SaaS Omnichannel Marketing Platform til at fortsætte med at distribuere RCS-beskeder. Med dette partnerskab bliver Selligent en af ​​de første Marketing Automation platforme i Europa, der gør RCS (den nye generation af multimedie SMS) tilgængelig for sine kunder.

Kendt som efterfølgeren til SMS eller SMS 2.0 refererer Rich Communication Services (RCS) til mobilebeskeder, tilgængelige i Android SMS-meddelelsesapplikationen, med berigede funktioner og rigt indhold såsom billeder, karruseller, videoer, kort og knapper. Det rige funktionssæt beriger kundeoplevelsen og giver virksomheder mulighed for at deltage i samtaler med deres kunder. RCS-kampagner kan give en ROI (åbne rater, engagement points, clickthrough rate) stigning på +400 % sammenlignet med den samme kampagne i andre kanaler.

LINK Mobility hædres som “Best RCS Provider” af Juniper Research. Læs nyhed her!

Kombineret med Selligents avancerede personaliseringsfunktioner og integreret i en Omnichannel-strategi, giver RCS en kraftfuld kommunikationskanal til marketing og transaktionsmeddelelser. Eksempler på anvendelser omfatter præsentation af produktkataloger, præsentation af nye produkter og aftaler eller bekræftelse af ordrer og leverancer.

Gennem denne synergi med LINK Mobility åbner Selligent nye kommunikationsmuligheder for virksomheder og marketingfolk.

“Da vi altid lytter til vores kunder, er vi glade for at kunne tilbyde RCS-teknologi i vores platform. Denne integration er en del af Selligents innovative tilgang til at gøre det muligt for brugere af vores platforme bedre at imødekomme forbrugernes forventninger om interaktivitet og umiddelbarhed”, fortæller Alexei Kounine – VP for Product Management & Innovation hos Selligent.

“Som en førende CPaaS-udbyder på det franske marked er RCS kernen i vores Omnichannel-strategi. Takket være denne teknologi integreret i vores platform forbundet til Selligent Marketing Cloud via et dedikeret plug-in, styrker LINK ydeevnen af ​​virksomhedens kommunikationsværktøjer ved at gøre det muligt for dem at berige kundeoplevelsen for forbrugerne.” fortæller Benoit Bole, COO LINK Mobility France.

 

Link Mobility er Europas førende leverandør inden for mobilkommunikation med speciale i messaging, digitale tjenester, intelligent brug af data og SMS Gateway. LINK er noteret på Oslo Børs, se vores Investor Relations her.

Andre sites