Published on 2022-02-17

LINK Mobility samarbejder med SEEN om at levere videoer via SMS

I dag er LINK Mobility, Europas førende udbyder af mobilkommunikation, SMS Gateway og en global CPaaS udbyder, glad for at annoncere vores partnerskab med SEEN, Nordens førende udbyder af datadrevet video.

SEEN hjælper virksomheder med at styrke og skabe relationer med deres kunder ved at producere personlige videoer. Disse sendes blandt andet. via SMS og andre digitale kanaler.

LINK er en global leverandør af SMS Gateway API og leverer innovative og værdiskabende løsninger til organisationer og virksomheder verden over. Ved at kombinere LINK's teknologi med SEEN's muligheder kan kundernes krav i Norden opfyldes med hensyn til levering af personlige videoer via SMS. Det digitale skift har bragt personalisering af kundekommunikation på forkant i globale industrier på tværs af en lang række forskellige sektorer. Nu mere end nogensinde før er kommunikation på den rigtige kanal på det rigtige tidspunkt afgørende for en virksomheds succes. LINK's partnerskab med SEEN har til formål at styrke denne type engagement på tværs af SMS, en af de mest effektive kanaler til kundekommunikation.

"SEEN er helt afhængig af at levere en kunderejse i verdensklasse igen og igen. Her er distribution via SMS en nøglefaktor. Et langsigtet partnerskab med LINK Mobility gør det muligt for os at hjælpe vores kunder med at opretholde høje åbningsrater og konverteringsrater. På et strategisk niveau er LINK Mobility ansvarlig for vores kampagner. Desuden gør den direkte integration i vores systemer det nemt at levere en gnidningsfri service til vores kunder. Både globalt og i de nordiske lande," siger Ronald Griffin, CTO hos SEEN.

Et nyligt eksempel på dette stærke partnerskab var brugen af SMS til at sende en julekampagne fra DNB (Norges Bank of Norway) med Sølvguttene (" The Silver Boys"). Her åbnede modtagerne af beskeden en personlig julehilsen fra sanggruppen. Dette skyldtes, at DNB aflyste sin årlige koncert med Sølvguttene på grund af COVID-19 begrænsninger på daværende tidspunkt. Resultatet var en åbningsrate på 99% og en klikrate på 47%, hvilket er bemærkelsesværdigt højt. Derudover var kundernes feedback også positiv. Flere kunder til at skrive til DNB om den følelsesmæssige effekt, som beskeden havde på dem. Kort sagt, integrationen mellem SEEN og LINK Mobility forvandlede DNB's kampagne ved at udnytte kraftfuld, personlig kommunikation via video.

"SEEN er en spændende partner, der tilbyder vigtige værdiforøgede tjenester ud over vores egne tjenester. Sammen med SEEN tilbyder vi kvalitet i købs- eller medlemsoplevelser for vores kunders slutkunder med personlige videoer. Uanset om det er en hilsen, demonstration eller introduktionsvideo ved køb af en vare eller service. Denne type optimering af indhold er en game changer ikke kun for SEEN, men også for dem, der har udnyttet begge vores tjenester, såsom DNB." - Jan Tore Kjær, salgs- og marketingdirektør hos LINK Mobility Norge.


LINK Mobility er Europas førende leverandør inden for mobilkommunikation med speciale i Messaging, Marketing Automation, SMS Gateway, digitale tjenester og intelligent brug af data. LINK er noteret på Oslo Børs, se vores Investor Relations her.