Kontakt os

Get in touch

We would love to hear from you and discuss your needs. Let us know how to reach you and we will contact you
  • Beskyttet af reCAPTCHA.
    Google Privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Kontakt os
NEWS

LINK Mobility samarbejder med SEEN for at levere videoer via SMS

17 februar 2022
Del:

I dag er LINK Mobility, Europas førende udbyder af mobil meddelelseskommunikation, SMS Gateway og global CPaaS-udbyder, glad for at kunne annoncere vores partnerskab med SEEN, Nordens førende udbyder af datadrevet video. SEEN hjælper virksomheder med at styrke og skabe relationer til deres kunder ved at producere personlige videoer. Disse udsendes blandt andet via SMS på Europas mest anvendte SMS Gateway, LINK SMS Gateway.

LINK er en global leverandør på SMS-beskeder. LINK leverer innovative og værdiskabende løsninger til organisationer og virksomheder over hele verden. Ved at kombinere LINK’s teknologi i samspil med SEEN’s skaber muligheder for, at imødekomme virksomheders krav på tværs af Norden for levering af personlige videoer via SMS. Det digitale skift har sat personalisering af kundekommunikation på forkant med globale industrier på tværs af en lang række sektorer og brancher. LINK’s partnerskab med SEEN skal styrke denne type engagement på SMS-kanalen.

“SEEN er afhængig af at levere en kunderejse i verdensklasse gang på gang. Her er en nøglefaktor distribution via SMS. Et langsigtet partnerskab med LINK Mobility gør det muligt for os at hjælpe vores kunder med at opretholde høje åbnings- og konverteringsrater. På et strategisk niveau er LINK Mobility ansvarlig for vores kampagner. Desuden gør den direkte integration i vores systemer det nemt at levere problemfri service til vores kunder. Både globalt og i de nordiske lande,” fortæller Ronald Griffin, CTO hos SEEN.

Et nyligt eksempel på dette stærke partnerskab var at bruge SMS til at sende en DNB (Norges Banks) julekampagne med “Sølvdrengene”. Her åbnede modtagere af beskeden en personlig julehilsen fra sanggruppen. Det skyldtes, at DNB aflyste deres årlige koncert med Sølvguttene på grund af COVID-19 restriktioner. Resultaterne var en åben rate på 99% og klikrate på 47%, hvilket er bemærkelsesværdigt højt. Derudover var kundernes feedback også positiv. Kort sagt transformerede integrationen mellem SEEN og LINK Mobility DNB’s kampagne ved at bruge kraftfuld, personlig kommunikation via video leveret via SMS.

“SEEN er en spændende partner, der tilbyder vigtige værdiforhøjede services oven i vores egne services. Sammen med SEEN tilbyder vi kvalitet i købs- eller medlemsoplevelser til vores kunders slutkunder med personlige videoer. Uanset om det er en hilsen, demonstration eller introduktionsvideo ved køb af en vare eller service. Denne type indholdsoptimering er en game-changer, ikke kun for SEEN, men også for dem, der har udnyttet begge vores tjenester, såsom DNB.” fortæller Jan Tore Kjær, salgs- og marketingdirektør hos LINK Mobility Norge.

Link Mobility er Europas førende leverandør inden for mobilkommunikation med speciale i messaging, digitale tjenester, intelligent brug af data og SMS Gateway. LINK er noteret på Oslo Børs, se vores Investor Relations her.

Andre sites