Kontakt os
Kontakt os
NEWS

LINK Mobility + Conversation24

19 januar 2021
Del:

LINK Mobility indgår globalt partnerskab med Conversation24

Da markedet for konversationshandel er vokset eksplosivt, har LINK Mobility og Conversation24 besluttet at forbinde deres CPaaS (kommunikationsplatform som en service) løsninger. Dette gør kommunikation via WhatsApp til forretning, e-mail, Viber og SMS mulig fra en platform. Gennem dette samarbejde tager virksomhederne straks en førende position i en verden af ​​samtalehandel.

”Vi er meget begejstrede for samarbejdet med LINK Mobility i dette partnerskab. Med vores ekspertise inden for online kundekontakt og vores konversationssoftware fuldender LINK Mobility vores værdiproposition, og sammen udgør vi et stærkt team med en overbevisende samlet løsning. ”, Sagde Nick Blom, administrerende direktør for Conversation24.

”Grundlaget for LINK har været vores meget stabile lokale fodaftryk i Europa for små og mellemstore virksomheder, der primært har brugt os til marketing- og notifikationssager. Med dette partnerskab er vi meget glade for at tilbyde vores kunder en third significant use-case; chat eller customer care. Da kunder allerede har anmodet om denne funktion fra os, ser jeg os hurtigt få trækkraft på dette sammen,” sagde Fredrik Nyman, CCO for LINK Mobility.

Læs hele pressemeddelelsen her.

Om Conversation24

Conversation24 er en førende Conversational Service leverandør. Vi ser samtaler som grundlaget for moderne kundeorienteret iværksætteri. Vores løsninger og tjenester reducerer barrierer og muliggør værdifulde dialoger mellem kunde og organisation. Dette vil skabe stærke kundeforhold på lang sigt. I denne hurtigt skiftende verden fuld af interaktion tilbyder Conversation24 alsidige produkter, der forbinder, byrder og letter vækst.

Kontakt os for at lære mere om, hvordan dette partnerskab kan gavne din virksomhed.

Andre sites