Published on 2021-09-01

LINK Mobility og Adobe går sammen om at transformerer moderne Digital Marketing

LINK Mobility og Adobe har samarbejdet om mobil Messaging i over 15 år, bl.a. med levering af en Messaging connector (tidligere Netsize) integreret med Adobe Campaign.

I dag har LINK Mobility nået en ny milepæl ved at udvikle en specifik Omnichannel API, som giver Adobe Journey Optimizer - en ny applikation, der er bygget på Adobe Experience Platform - adgang til Omnichannel-værktøjer til Omnichannel beskeder. Med denne integration kan virksomheder og marketingfolk nu nemt bruge LINK Mobility's realtids beskedværktøjer i deres kampagner.

Adobe Journey Optimizer har en kundeprofil i realtid, der integrerer data fra hele kundeoplevelsen ud over markedsføringsdata. Den lytter også aktivt efter signaler fra kundernes interaktioner og adfærd samt forretningsdata for at igangsætte og opdatere kunderejser i realtid. Således har hver kunde en helt anderledes rejse i deres eget tempo.

Markedsførere oplever positive virkninger på deres kunders oplevelse ved at kommunikere i realtid med det rigtige budskab, på den rigtige kanal og med det rigtige format.

Med den høje tilpasningsevne og fleksibilitet i LINK Mobility Omnichannel Messaging API giver denne integration Adobe Journey Optimizer brugere mulighed for at prioritere en foretrukken kommunikationskanal (RCS, Rich SMS, SMS, Viber osv.) baseret på mobiltelefonkompatibilitet og/eller brugernes præferencer. Brugerne kan også deltage i både envejs- og tovejssamtaler.

Kundernes præferencer for specifikke kommunikationskanaler har aldrig været så fragmenterede som i dag, og denne integration giver reel værdi til kunder, der ønsker at bruge LINK Mobility til Messaging sammen med funktionerne i Adobe Journey Optimizer.

Denne synergi åbner nye muligheder for brands, virksomheder og marketingfolk, der nyder godt af Adobe og LINK Mobility's ekspertise.


LINK Mobility er Europas førende leverandør inden for mobilkommunikation med speciale i Messaging, Marketing Automation, SMS Gateway, digitale tjenester og intelligent brug af data. LINK er noteret på Oslo Børs, se vores Investor Relations her.