Kontakt os

Get in touch

We would love to hear from you and discuss your needs. Let us know how to reach you and we will contact you
  • Beskyttet af reCAPTCHA.
    Google Privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Kontakt os
NEWS

LINK Mobility og Adobe går sammen om at transformere den digitale marketing

1 september 2021
Del:

LINK Mobility og Adobe har samarbejdet om mobile beskeder i over 15 år, i form af en messaging connector integreret med Adobe Campaign.

LINK Mobility har nået en ny milepæl gennem udvikling af et specifikt Omnichannel API, der giver Adobe Journey Optimizer en ny applikation indbygget i Adobe Experience Platform. Med denne integration kan marketingsafdelingen let bruge LINK Mobility realtidsbeskedværktøjer i deres kampagner.

Adobe Journey Optimizer har en kundeprofil i realtid, der integrerer data fra hele kundeoplevelsen, udover almindelig marketingdata. Systemet opfanger også data efter aktivitet fra kundeinteraktioner og adfærd, samt forretning relevant data til at optimere kunderejser i realtid. Hver enkelt kunde har således en helt unik kunderejse, som er defineret til deres eget tempo.

Du kan se en positiv indvirkning på kunderoplevelsen ved, at kommunikere i realtid med det rigtige budskab, på den rigtige kanal og i det rette format.

Med den høje tilpasningsevne og fleksibilitet i LINK Mobility Omnichannel Messaging API skaber integrationen mulighed for, at prioritere en foretrukken kommunikationskanal (RCS, SMS, Viber mf.) for Adobe Journey Optimizer-brugeren. Denne prioritering baseres på mobiltelefonkompatibilitet og/eller brugernes præferencer. Brugere kan også deltage i både envejs- og tovejssamtaler.

Kundernes præference for bestemte kommunikationskanaler har aldrig været så fragmenteret som i dag.
Denne integration giver reel værdi for dig, der ønsker at bruge LINK Mobility til messaging sammen med de mange muligheder i Adobe Journey Optimizer.

Synergien åbner nye muligheder for virksomheder, der drager fordel af ekspertisen fra Adobe og LINK Mobility.

 

For mere information, kontakt os venligst.

Andre sites