Kontakt os
Kontakt os
NEWS

LINK Mobility offentliggører stor kunde på østkysten i USA

9 maj 2022
Del:

Vi er glade for at kunne meddele, at LINK har vundet endnu en aftale på østkysten med det store amerikanske forsyningsselskab AVANGRID gennem vores amerikanske datterselskab Message Broadcast. Aftalen blev unavngivet inkluderet i præsentationen for 4Q21 den 10. februar 2022. Aftalen dækker tre datterselskaber New York State Electric and Gas, Rochester Gas & Electric og Central Maine Power, samt fire yderligere østkyst forsyningsselskaber Berkshire Gas Company, Connecticut Natural Gas, Southern Connecticut Gas, United Illuminating Company. AVANGRIDS forsyningsselskaber betjener 3 millioner kunder i hele New England og staten New York.

Med hovedkvarter i det sydlige Californien har Message Broadcast en stærk tilstedeværelse på vestkysten. Med tilføjelsen af AVANGRID til Message Broadcasts liste af højprofilerede kunder, diversificerer LINK yderligere og udvider sit amerikanske fodaftryk. Denne meddelelse følger en aftale fra sidste år med Eversource Energy, New Englands største energileverandør.

LINK og MB’s nye aftale med AVANGRID muliggør yderligere udforskning af krydssalg til store europæiske forsyningsselskaber, da AVANGRID er en del af den spanske energikoncern Iberdrola. Baseret på tidligere erfaringer med eksisterende forsyningskunder er der betydelige muligheder for at fremme deres forretning på tværs af landet og globalt.

“Vi er meget glade for at diversificere vores amerikanske forretning yderligere. Vores fortsatte vækst understreger det værditilbud, som LINK og Message Broadcast tilbyder inden for stærkt regulerede virksomheder,” fortæller Guillaume Van Gaver, CEO for LINK Mobility.


LINK Mobility er Europas førende leverandør inden for mobilkommunikation med speciale i Messaging, Marketing Automation, SMS Gateway, digitale tjenester og intelligent brug af data. LINK er noteret på Oslo Børs, se vores Investor Relations her.

Andre sites