Kontakt os

Get in touch

We would love to hear from you and discuss your needs. Let us know how to reach you and we will contact you
  • Beskyttet af reCAPTCHA.
    Google Privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Kontakt os
NEWS

LINK Mobility lancerer GSMA-kompatibel RCS API globalt

18 januar 2022
Del:

Vi er glade for at kunne annoncere den globale lancering af vores GSMA-kompatible Rich Communications Services (RCS) API. LINK’s RCS API og integrerede SaaS-løsninger gør det muligt for virksomheder at få øget rækkevidde og forkortet time-to-market for RCS-kampagner, kundepleje og Natural Language Processing (NLP)/Artificial Intelligence (AI) chatbots. LINK er RCS-lanceringspartner for mobilnetværksoperatører i flere lande og har direkte adgang til over 80 mobilnetværksoperatører globalt for levering af RCS-meddelelsestjenester.

RCS, ofte kaldt “SMS 2.0”, er den næste generation af den traditionelle indbyggede SMS-beskeder på Android-mobilenheder RSC giver virksomheder mulighed for at forbedre kundeoplevelsen gennem billeder, karruseller, videoer, geografiske kort og handling-knapper, alt sammen i den indbyggede beskedapplikation på mobiltelefonen. Multimedie beskedoplevelse giver mulighed for større engagement og interaktion mellem virksomhed og kunde.

For virksomhed kan udsendelsen af en marketing RCS-kampagne være kompliceret med forskellige tilgange og niveauer af support på tværs af mobilnetværksoperatører. LINK har 30 lokale kontorer i 19 lande, der tilbyder high-touch kundepleje med lokale Customer Success-teams, der yder support på lokale sprog, hjælper virksomheder med at opbygge deres RCS-kampagner, mens de løser de specifikke udfordringer for virksomheder til at navigere gennem kompleksiteten af RCS.

En styrkelse af kerneværdien af LINK’s RCS-platform er de mange fuldt integrerede LINK SaaS-løsninger, eksempelvis Marketing Campaign Automation, Customer Care og avancerede NLP/AI Chatbot-uses cases. LINK Messaging RCS-løsningen muliggør også RCS-levering i tredjepartsplatforme såsom Adobe Creative Cloud.

“LINK Messaging RCS-løsningerne er placeret som en måde for virkosmheder at håndtere kompleksiteten ved at administrere flere kampagner på tværs af flere lande, hvilket gør det lettere for RCS at blive implementeret i virksomheder. Kombineret med chatbots kan virksomheder håndtere betydelige mængder af kundeinitierede beskeder, hvilket giver virksomheder mulighed for, at indsamle implicitte opt-ins, hvilket gør det muligt for samtaler at flyde gennem en brandet kundeoplevelse. RCS giver mulighed for højere engagement, og fra vores erfaring leverer det stærkere/bedre ROI, især sammenlignet med mere traditionelle marketingkanaler.” – fortæller Fredrik Nyman, Chief Commercial Officer hos LINK Mobility Group

 

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om, hvordan LINK Mobility kan hjælpe dig? Kontakt os her!

Link Mobility er Europas førende leverandør inden for mobilkommunikation med speciale i messaging, digitale tjenester, intelligent brug af data og SMS Gateway. LINK er noteret på Oslo Børs, se vores Investor Relations her.

Andre sites