Kontakt os
Kontakt os
NEWS

LINK Mobility har til hensigt at købe italienske Total Connect

25 september 2017
Del:

LINK Mobility Group ASA (“LINK”), en af Europas førende og hurtigst voksende udbydere af B2C mobile messaging og mobiltjenester, har indgået en aftale om at købe det italienske mobile messaging firma Archynet s.r.l. ( “Total Connect”).

Totalconnect blev grundlagt i 1998 og er beliggende i Torino, Italien. Total Connect har en stærk position på det Italienske marked med direkte forbindelse til de Italienske mobiloperatører. Det er en af de førende mobile messaging og marketing udbydere i Italien og har lanceret mange nye tjenester de seneste år.

“Det glæder mig at meddele, at vi har taget vores første skridt ind på det Italienske marked gennem overtagelsen af Total Connect. De er en af pionererne i mobile messaging i Italien og har en stærk kundebase på mere end 600 erhvervskunder. Italien er et spændende marked for LINK i fremtiden, og jeg er sikker på, at vi vil se gode muligheder for at introducere nogle af vores avancerede mobile messaging og mobile løsninger. Vi vil naturligvis søge yderligere muligheder i Italien for at sikre, at vi når vores 40% markedsandel på dette store og voksende europæiske marked”, siger Arild E. Hustad, CEO for LINK.

”Jeg er meget glad for at sælge mit firma som jeg startede i 1998 til LINK. Vi ser en stærk vækst på det italienske marked, og jeg tror, at vi takket være en tilknytning til LINK og dets portefølje af mobile løsninger fortsat vil øge vores forretning hurtigt. Jeg ønskede personligt at finde en international partner for at bringe mit nuværende selskab til næste niveau i Italien” siger Claudio Gioiosa, CEO for Total Connect.


Om LINK Mobility Group ASA

LINK er en af Europas førende og hurtigst voksende udbydere af mobile messaging og tjenester. LINK er stærk overbevist om, at mobilisere samspillet mellem virksomheder og forbrugere og har udviklet en række attraktive løsninger til at imødekomme denne voksende efterspørgsel og markedsudvikling. LINK har hovedkontor i Oslo og har kontorer i Oslo, Bergen, Stockholm, Malmö, København, Kolding, Tampere, Helsinki, Madrid, Hamburg, Sofia, Riga og Tallinn. LINK har oplevet en stærk vækst de seneste år, både hvad angår indtægter og overskud. I 2016 leverede LINK 2,5 mia. sms beskeder til sine 6.300 kunder, rapporteret en omsætning på 1 mia. Norske kroner og havde en justeret EBITDA på 122 mio.

Om Total Connect
Total Connect blev etableret i 1998 og har direkte forbindelse med de italienske operatører. Total Connect er en betroet udbyder af mobile marketingtjenester, der betjener kunder i Italien med mobilkampagner og sms beskeder. Denne information er underlagt oplysningskrav i henhold til værdipapirhandelslovens § 5-12.

Andre sites