Published on 2022-02-02

LINK Mobility tildelt Platinum Winner som "Best RCS Provider" af Juniper Research

LINK Mobility (LINK) er blevet anerkendt for sin brancheførende innovation, der gør det muligt for globale virksomheder at skabe en mere direkte forbindelse til og engagere sig med deres kunder. LINK er blevet tildelt Juniper Researchs Platinum titel "Best RCS Provider" i kategorien Telco Innovation i 2022 Future Digital Awards.

Juniper Future Digital Awards anerkender organisationer, der har ydet et fremragende bidrag til deres branche og er i stand til at få en betydelig indflydelse. LINK hævede sig over et rekordstort antal konkurrenter i denne kategori på grund af deres innovative RCS Messaging produkt, som giver et førende tilbud til brands. RCS er den næste generation af traditionelle SMS beskeder på Android mobilenheder, som giver virksomheder mulighed for at forbedre kundeoplevelser med billeder, karruseller, videoer, kort og knapper til at opfordre til handling, alt sammen i den native beskedapplikation på mobiltelefonen.

LINK arbejder i øjeblikket sammen med flere højt profilerede globale virksomheder og brands, der bruger RCS til både salgsfremmende og transaktionsrelaterede meddelelser. Disse behov for Messaging omfatter salgsfremmende Marketing, præsentation af produktkataloger med personlig indkøbsassistance, præsentation af nye produkter og aftaler eller bekræftelse af ordrer og leverancer. LINK's kunder har oplevet +400% stigninger i åbningsrater, engagementsscore og klikrater ved hjælp af RCS sammenlignet med de samme kampagner på andre kanaler.

LINK's RCS API og integrerede SaaS løsninger dækker automatisering af Marketing kampagner, kundeservice og avancerede Chatbots med naturlig sprogbehandling (NLP)/artificial Intelligence (AI). LINK er den foretrukne partner for flere mobilnetværksoperatører og har direkte adgang til over 80 operatører globalt, hvilket hjælper med at definere forretningsmodellerne og øge adoptionen af nogle af verdens førende brands.

"Jeg er glad for, at Juniper har anerkendt vores RCS Messaging produkt, da det er en vigtig komponent i vores CPaaS løsninger (Communication Platform as a Service). Vores dedikerede teams på de lokale kontorer er i 2022 engageret i at hjælpe endnu flere brands med at fremme samtaler gennem udgående kampagner og kundeinitierede beskeder." - Guillaume van Gaver, CEO for LINK Mobility Group

Ved modtagelsen af Platinum prisen kommenterede Head of Analytics & Forecasting fra Juniper Research: "LINK Mobility har vist, at de er førende inden for RCS Messaging tjenester til virksomheder, der ønsker at drage fordel af den stigende stigning i Omnichannel kommunikation. I takt med at denne tendens stiger, er LINK godt positioneret til at udnytte denne tendens ved at betjene kunder på tværs af en bred base af brancher via sine CPaaS løsninger, og vi tror, at virksomheden vil være i front for Messaging innovation i løbet af de næste par år." - Sam Barker, leder af Analytics & Forecasting hos Juniper Research.


LINK Mobility er Europas førende leverandør inden for mobilkommunikation med speciale i Messaging, Marketing Automation, SMS Gateway, digitale tjenester og intelligent brug af data. LINK er noteret på Oslo Børs, se vores Investor Relations her.