Kontakt os

Get in touch

We would love to hear from you and discuss your needs. Let us know how to reach you and we will contact you
  • Beskyttet af reCAPTCHA.
    Google Privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Kontakt os
NEWS

LINK Mobility hædres som “Best RCS Provider” af Juniper Research

2 februar 2022
Del:

LINK Mobility (LINK) er blevet anerkendt for sin brancheførende innovation, der hjælper globale virksomheder og brands til mere direkte at kunne forbinde og engagere sig med deres kunder og brugere. LINK er blevet tildelt Juniper Researchs “Best RCS Provider” Platinum titlen i Telco Innovation kategorien i 2022 Future Digital Awards.

Juniper Future Digital Awards anerkender organisationer, der har ydet enestående bidrag til deres branche og er positioneret til at skabe en betydelig indflydelse. LINK steg over et rekordstort antal konkurrenter i denne kategori på grund af dets innovative RCS Messaging-produkt, som giver et førende forslag til virksomheder. RCS er den næste generation af traditionelle indbyggede SMS-beskeder på Android-mobilenheder, som giver brands mulighed for at forbedre kundeoplevelsen med billeder, karruseller, videoer, kort og opfordringer til handling-knapper, alt sammen i den indbyggede beskedapplikation på mobilenheden.

LINK arbejder i øjeblikket med adskillige højprofilerede globale brands, der bruger RCS til både salgsfremmende og transaktionelle meddelelser. Disse beskedbehov omfatter salgsfremmende markedsføring, fremvisning af produktkataloger med personlig indkøbsassistance, præsentation af nye produkter og aftaler eller bekræftelse af ordrer og leveringer. LINKs kunder har oplevet +400 % stigninger i åbningsrater, engagementsscore og klikrater ved brug af RCS sammenlignet med de samme kampagner på andre kanaler.

LINK RCS API og integrerede SaaS-løsninger dækker Marketing Campaign Automation, Customer Care og avancerede Natural Language Processing (NLP)/Artificial Intelligence (AI) chatbots. LINK er den foretrukne partner for flere mobilnetværksoperatører og har direkte adgang til over 80 operatører globalt, hvilket hjælper med at definere forretningsmodellerne og øge adoptionen af nogle af verdens førende mærker.

“Jeg er glad for, at vi er blevet anerkendt af Juniper for vores RCS Messaging-produkt, da det er en vigtig komponent i vores Communication Platform as a Service (CPaaS)-tilbud. Vores dedikerede teams på lokale kontorer forpligter sig i 2022 til at hjælpe endnu flere brands med at facilitere samtaler gennem udgående kampagner og kundeinitierede beskeder.” – Guillaume van Gaver, CEO for LINK Mobility Group

Efter at have modtaget Platinum titlen fortalte Head of Analytics & Forecasting fra Juniper Research: “LINK Mobility har vist, at de er førende i at levere RCS-meddelelsestjenester til virksomheder, der ønsker at udnytte den voksende stigning i omnichannel-kommunikation. Efterhånden som denne tendens stiger, er LINK godt positioneret til at udnytte denne tendens ved at betjene kunder på tværs af en bred base af industrier via sine CPaaS-løsninger, og vi tror på, at virksomheden vil være på forkant med Messaging Innovation i løbet af de næste par år.” – Sam Barker, Head of Analytics & Forecasting hos Juniper Research

 

Link Mobility er Europas førende leverandør inden for mobilkommunikation med speciale i messaging, digitale tjenester, intelligent brug af data og SMS Gateway. LINK er noteret på Oslo Børs, se vores Investor Relations her.

Andre sites