Published on 2021-12-14

LINK Mobility styrker sin Self Sign-Up ved at opkøbe det spanske Altiria

Vi er glade for at kunne meddele, at vi har opkøbt det spanske firma Altiria TIC, S.L. Altiria er aktiv på A2P SMS markedet i Spanien og EU og er markedsleder inden for NGO'er i Spanien, der leverer højkvalitets og skalerbare mobilkommunikationstjenester via en platform til Self Sign-Up.

Altiria blev grundlagt i 2002 og har hovedkontor i Madrid. Som aktør på A2P SMS markedet i Spanien, med visse aktiviteter i andre spansktalende lande, leverer virksomheden webbaserede løsninger, der håndterer millioner af beskeder om måneden gennem direkte forbindelser med nationale operatører.

Opkøbet supplerer LINK's nuværende forretning i Spanien og giver Altirias kunder flere muligheder for mersalg. Nøglemedarbejdere fra Altiria vil slutte sig til LINK og er motiveret til at fremme det stærke Altiria brand yderligere på det spanske marked.

"Jeg er glad for, at Altiria nu slutter sig til LINK. Opkøbet vil gøre det muligt for LINK at ekspandere på det spanske marked gennem muligheder for mersalg og en styrkelse af vores SSU muligheder," siger Guillaume Van Gaver, administrerende direktør for LINK.

"Vores overtagelse af LINK vil udvikle Altiria til en førende CPaaS operatør på det spanske marked. I lyset af de hurtige ændringer i branchen er vi meget glade for at slutte os til virksomhedens CPaaS-leder i Europa, hvilket sikrer vores fremtidige vækst," siger Juan Jesus Yubero, CEO for Altiria.

Transaktionen blev afsluttet den 14. december 2021.


LINK Mobility er Europas førende leverandør inden for mobilkommunikation med speciale i Messaging, Marketing Automation, SMS Gateway, digitale tjenester og intelligent brug af data. LINK er noteret på Oslo Børs, se vores Investor Relations her.