Kontakt os

Get in touch

We would love to hear from you and discuss your needs. Let us know how to reach you and we will contact you
  • Beskyttet af reCAPTCHA.
    Google Privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Kontakt os
NEWS

LINK Mobility forstærker self sign-up forretningsområdet gennem opkøb af spanske Altiria!

14 december 2021
Del:

Vi er stolte af at kunne meddele, at vi har opkøbt spanske Altiria TIC, S.L. Altiria er en aktiv aktør på A2P SMS-markedet i Spanien og EU. De er markedsleder inden for NGO-løsninger i Spanien. De leverer højkvalitets og skalerbaré mobilkommunikationstjenester gennem SSU (selvtilmeldingsplatform).

Altiria blev grundlagt i 2002 og har hovedkontor i Madrid. Som aktør på A2P SMS-markedet i Spanien, med aktivitet i andre spansktalende lande, leverer virksomheden webbaserede løsninger, som håndterer millioner af beskeder hver eneste måneden gennem direkte forbindelser med de nationale operatører.

Opkøbet supplerer LINK’s nuværende forretning i Spanien og giver Altiria-kunder adskillige muligheder for opsalg, krydssalg og mersalg. Nøglemedarbejdere fra Altiria vil slutte sig til LINK. De er alle motiverede for yderligere at fremme det stærke Altiria brand på det spanske marked.

“Jeg er glad for, at Altiria slutter sig til LINK. Opkøbet vil gøre det muligt for LINK at ekspandere på det spanske marked gennem opsalgsmuligheder og en forstærkning af vores SSU-udbud,” fortæller Guillaume Van Gaver, CEO hos LINK Mobility.

“Virksomhedssalget til LINK Mobility vil transformere Altiria til en førende CPaaS-operatør på det spanske marked. I betragtning af de hurtige ændringer i branchen er vi meget glade for at slutte os til den førende CPaaS-aktør i Europa og sikre vores fremtidige vækst!” fortæller Juan Jesus Yubero, CEO hos Altiria.

Transaktionen blev afsluttet den 14. december 2021.

 

Link Mobility er Europas førende leverandør inden for mobilkommunikation med speciale i messaging, digitale tjenester, intelligent brug af data og SMS Gateway. LINK er noteret på Oslo Børs, se vores Investor Relations her.

Andre sites