Kontakt os
Kontakt os
NEWS

LINK Mobility får ny ejer

9 oktober 2018
Del:

I løbet af de sidste par år, er LINK Mobility blevet Europas førende og hurtigst voksende virksomhed inden for mobile messaging og mobile løsninger. Vores markedsposition og vækst har dannet et godt fundament for fortsat at øge vores innovationsindsats for at sikre, at vores kunder stadig tilbydes attraktive tjenester både lokalt og globalt.

For at kunne fortsætte vores rejse som en voksende og udviklende global virksomhed, har LINK Mobility fået nye ejere som er amerikanske Abry Partners.

Abry Partners er et privat equity selskab med bred og international erfaring inden for investering i medie, kommunikation, forretnings- og informationstjenester i Nord-Amerika og Europa.

Fra den 9. oktober 2018 vil Abry Partners være de nye ejere af LINK Mobility Group ASA.

Sammen med Abry vil LINK tage virksomheden og kunderne til det næste niveau af mobilkommunikation og udvikle innovative tjenester og løsninger, som skaber værdi, der vil gøre en forskel for kunderne.

Vi fortsætter som hidtil!

Kun ejerskabet af LINK Mobility ændres. Vi vil stadig være de samme mennesker og med samme firmanavn. Vi vil drive vores forretning som normalt, kun i større målestok og med endnu større ambitioner.

Du kan læse mere om Abry Partners her: www.abry.com

Andre sites