Kontakt os

Get in touch

We would love to hear from you and discuss your needs. Let us know how to reach you and we will contact you
  • Beskyttet af reCAPTCHA.
    Google Privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Kontakt os
NEWS

LINK Mobility er nu integreret i Salesforce Marketing Cloud!

25 august 2021
Del:

Anvend LINK Mobility’s anerkendte mobilkommunikationstjenester i Salesforce Marketing Cloud!

Du kan nu sende SMS-beskeder og oprette engagerende landing pages, som passer til dine behov eller markedsføring gennem LINK’s brugervenlige designplatform i Salesforce Marketing Cloud. Gennem LINK’s integration i Salesforce Marketing Cloud har din virksomhed fleksibiliteten til at sende standard SMS-beskeder til din kundebase, men også mulighed for at sende SMS-beskeder med multimedia indhold. Giv farve til den ellers sort/hvide SMS-kanal. Skab en forbedret kundeoplevelse gennem oprettelse af personlige tilbud og eksklusive rabatter med brandede mobile landing pages.

LINK’s Multimedia Besked Builder er integreret i Salesforce Journey Builder og giver dig mulighed for at oprette landing pages gennem træk og slip funktion. Det gøre det nemt at skabe kreative og flotte designs.Du kan tilføj multimedia elementer som logo, billeder, videoer, knapper, skrabelodder, QR-koder og meget mere, der er med til at skabe et intrigerende miljø for modtageren.Du kan gennem den indbyggede URL-shortener forkorte dine links – så du sparer SMS-tegn på URL’er og anvende tegne på dit budskab i dine kampagner.

 

Find ud af, hvad der virkelig tiltrækker opmærksomhed!

Få indblik i kampagneeffektivitet, hvor der klikes, og hvordan modtageren interagerer med din content på dine oprettede landing pages. Denne data indsamles og kan analyseres helt ned til individuelle modtager direkte i Salesforce Data Extensions, så du kan optimerer og teste dine kampagner, samt se hvilke elementer der skaber værdi for dine modtagere. Disse data kan dertil anvendes til at udløse automatiserede separate kampagner bygge på brugerpræferencer, der øger kundetilfredsheden og hjælpe med intelligent konvertering af dine kunder.

LINK’s løsninger gør det muligt for din virksomhed, at opbygge intelligente og engagerende kampagner, der virkelig vil tiltrækker opmærksomhed.

Når man kommunikerer som virksomhed, kan interaktive og personlige oplevelser mellem kunde og virksomhed øge kundetilfredsheden og loyaliteten til dit brand.

Viste du at; 86% af forbrugere er villige til at betale mere for den gode kundeoplevelse.*

  • Skabe engagement
  • Forbedring af din kundetilfredshed
  • Øget bevidsthed om din virksomhed
  • Fastholdelse af kunder og loyalitet opbyggende
  • Maksimering af ROI’en for dine kampagne
  • Førstepartsdata

LINK Mobility Messaging Integration er tilgængelig i Saleforce AppExchange. Du er også meget velkommen til, at kontakt os og høre mere.

* https://www.superoffice.com/blog/customer-experience-statistics/

Andre sites