Published on 2021-11-23

LINK Mobility integreret i Emarsys' (SAP) Omnichannel Customer Engagement platform

I dag er vi glade for at kunne annoncere vores nye samarbejde med Emarsys, en SAP virksomhed, der giver Digitale Marketing og virksomhedsejere mulighed for at bruge den eneste Omnichannel-Platform til kundeengagement, der er bygget til at fremskynde forretningsresultater. Emarsys er den foretrukne platform for over 1.650 kunder på verdensplan og leverer forudsigelige, rentable resultater, som kunderne efterspørger, med højt personlige Omnichannel oplevelser.

Som en godkendt og integreret native SMS aggregator i Emarsys platformen muliggør LINK både mobilterminerede og mobiloprettede SMS beskeder i alle platformens SMS moduler. Inden for platformen lanceres ad hoc batch SMS kampagner hurtigt og nemt via en enkelt grænseflade, mens tilbagevendende og transaktionsbaserede SMS beskeder sendes via Automation Center programmer i en Multilchannel tilgang. Kunderne kan drage fordel af Emarsys funktioner, som f.eks. afmeldings-URL'er og keywords for indgående meddelelser. Emarsys platformen i kombination med LINK's ekspertise og erfaring med at levere Omnichannel løsninger gør det muligt for Emarsys kunder at fokusere på skalerbare, personlige interaktioner med deres kunder.

"Vi er meget tilfredse med vores integration i Emarsys platformen som en native SMS aggregator. Alle Emarsys kunder kan drage fordel af LINK's kvalitets SMS tjenester via LINK SMS Gateway i hele platformen, så de kan lancere Batch SMS kampagner eller tilføje transaktionsbeskeder til eksisterende Automation Center programmer. Vi vil fortsat arbejde sammen med Emarsys for at revolutionere kunderejsen." - Fredrik Nyman, Chief Commercial Officer for LINK Mobility Group

Kris Dimitroff, Global Head of Technology Partnerships hos Emarsys, udtaler: "Vi har arbejdet sammen med Link Mobility på et kommercielt plan i flere år for at udvide vores fælles fodaftryk i Norden og globalt. Nu hvor vores SMS integration er operationel, kan vi skabe forudsigelige, rentable resultater med hensyn til kundeengagement for vores stadig større gruppe af brands, der bruger SMS."


LINK Mobility er Europas førende leverandør inden for mobilkommunikation med speciale i Messaging, Marketing Automation, SMS Gateway, digitale tjenester og intelligent brug af data. LINK er noteret på Oslo Børs, se vores Investor Relations her.