Kontakt os

Get in touch

We would love to hear from you and discuss your needs. Let us know how to reach you and we will contact you
  • Beskyttet af reCAPTCHA.
    Google Privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Kontakt os
NEWS

LINK Mobility er integreret i Emarsys (SAP)

23 november 2021
Del:

LINK Mobility er nu integreret i Emarsys (SAP) omnichannel platform for bedre kundeengagement

I dag er vi glade for at kunne offentligøre vores nye integration til Emarsys. Emarsys er del af SAP virksomhederne, der har skabt den eneste omnichannel-kundeengagementplatform, der er bygget til at accelerere forretningsresultater. Emarsys er den foretrukne platform for over 1.650 kunder globalt, og leverer forudsigelige, profitable resultater, som kunderne efterspørger med meget personlige omnichannel-oplevelser.

Som en godkendt og integreret indbygget SMS-aggregator i Emarsys platformen, muliggør LINK Mobility integrationen både afsendelse og modtagelse af SMS-beskeder i alle platformens SMS-moduler. I platformen lanceres “ad-hoc batch-SMS-kampagner” hurtigt og nemt via ét simpel interface, hvor SMS-beskeder ved bestemte begivenheder kan sendes via Automation Centeret med en flerkanalstilgang. Kunder kan drage fordel af “out-of-the-box” Emarsys funktioner, såsom afmelding af webadresser og indgående Keywords. Emarsys platformen, i kombination med LINK’s ekspertise og erfaring med at levere omnichannel-løsninger, giver Emarsys kunder mulighed for, at fokusere på skalerbare og personlige interaktioner med deres kunder.

“Vi er glade for vores integration i Emarsys platformen som en indbygget SMS-aggregator. Alle Emarsys kunder kan drage fordel af LINK’s kvalitets SMS-tjenester på hele platformen, hvilket giver dem mulighed for, at starte batch-SMS-kampagner eller tilføje transaktionsmeddelelser til det eksisterende Automation Center. Vi fortsætter med at samarbejde med Emarsys for at revolutionere den digitale kunderejsen.” – Fredrik Nyman, Chief Commercial Officer hos LINK Mobility Group.

Kris Dimitroff, Global Head of Technology Partnerships hos Emarsys sagde: “Vi har arbejdet med Link Mobility på kommercielt plan i flere år for at udvide vores kollektive fodaftryk i Norden og globalt. Nu hvor vores SMS-integration er operationel, kan vi skabe forudsigelige, profitable resultater for kundeengagement for vores stadig større gruppe af brands, der bruger SMS.”

 

Link Mobility er Europas førende leverandør inden for mobilkommunikation med speciale i messaging, digitale tjenester, intelligent brug af data og SMS Gateway. LINK er noteret på Oslo Børs, se vores Investor Relations her.

Andre sites