Kontakt os
Kontakt os
NEWS

LINK Mobility 2021 Hackathon

13 april 2021
Del:

Vi er glade for at kunne annoncere vores første hackathon! Der afholdes den 22. – 23. april for alle udviklere i Link Mobility.

En hackathon samler designere, udviklere og andre, der ønsker at gå sammen om at løse problemer med teknologi. Her i Link Mobility er vores hackathon defineret som en begivenhed for at innovere og skabe fantastiske ideer samt opbygge sammenhold og udvide LINK-kulturen blandt kolleger.

Årets fokus er at udforske et relevant CPaaS produkt, service eller komponent. Vi vil fortsætte vores vækst som CPaaS-udbyder og øge vores tilbud til vores kunder. Målet er, at holdene opretter en prototype, der kan blive en realitet og til sidst blive bygget ind i et produkt eller en tjeneste. Selvom vi ikke er i stand til at afholde dette hackathon personligt, samles vi online til denne store begivenhed på tværs af vores europæiske afdelinger. Dette har ført til årets slogan “Apart not Alone.”

Der vil være 12 hold med i alt 60 deltagere, repræsenteret fra Group Engineering, LINK Frankrig, LINK Sverige, LINK Danmark, LINK Norge, LINK Italien, WebSMS og Timsi. Dette år er kun for interne medarbejdere, men håbet er at åbne hackathon for at inkludere mennesker og partnere uden for LINK i fremtiden.

Holdene vil konkurrere ved at pitche deres ideer til både et panel og de andre deltagere, der vil evaluere idéerne og stemme på det bedste. Juryen består af en blanding af produkt- og kommercielt fokuserede interne ledere. Juryen inkluderer Phillip Grønvold (Director of Group Product), Francois Pierucci (Sales Director i Frankrig) og Jacqueline Hennessy (Product Director i Sverige) – alle, har de praktisk erfaring med CPaaS, telekommunikationsindustrien og A2P-markedet. Til sidst vil et hold blive valgt som vinder og modtage en præmie ud over at deres idé bliver realiseret.

Hold øje med resultaterne, der kommer snart efter vores Hackathon i slutningen af ​​april!

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at lære mere om vores tjenester, så kontakt os.

Andre sites