Kontakt os
Kontakt os
NEWS

LINK Days 2020: fokus, samarbejde, engagement og inspiration

28 september 2020
Del:

Dette år er en smule anderledes for alle, naturligvis. Så da det var tid til at organisere LINK Mobility’s årlige virksomheds samling, tog vi inspiration fra sidste års digitale “Innovationsdag” til at skabe LINK Days 2020.

LINK Days - LINK MobilityMed omhyggelig planlægning blev der planlagt fire aktiviteter på tværs af tre dage, som var designet til at maksimere vores tid med vores kolleger online og ligeledes undgå udmattelse pga. for meget skærmtid. På trods af manglen på personlige møder var vi stadig ansigt til ansigt med vores kolleger over video. Vi mødte nye kolleger og blev genforenet med dem, vi ikke havde set et stykke tid, alt sammen mens vi arbejdede sammen om forskellige opgaver og spil. LINK forsynede goodiebags til alle medarbejdere med snacks og nye headset for at sikre, at kommunikationen var let og effektiv.

Elise Hagen, HR-generalist, siger: ”Med medarbejdere, der arbejder hjemmefra var vi nødt til at tænke nyt – hvordan inspirerer, engagerer og aktiverer vi vores medarbejdere gennem en computerskærm? I en verden, der var stærkt ramt af en pandemi, var vi i stand til at ‘samle’ vores medarbejdere på en ny måde og opbygge identitet og kultur fra 450 forskellige steder. Computere kan ikke erstatte fysiske møder, men det kan være en effektiv måde at erstatte den sociale kontakt, vi har mistet under COVID-19 – for ikke at nævne, at den er miljøvenlig! “

Dag 1
LINK Days startede med en State of the Union ledet af administrerende direktør, Guillaume Van Gaver, efterfulgt af live studieinterviews i formatet af et talkshow. Forskellige ledere talte mere om vores strategi og vores rolle som CPaaS-udbyder. LINK’s CTO, Torbjørn Krøvel, fungerede som talkshow-vært, da han interviewede vores produktdirektør, Phillip Grønvold; VP for globalt salg, Guro Røed; Global Marketing Manager, Kari-Anne Jakobsen; Direktør for løsningsudvikling, David Parra; Norske og franske salgsdirektører med mere. Dag et pakket med et gruppespil for at øve de nye strategikoncepter og triviaer i virksomhedens historie.

Dag 2
Dag to involverede mere socialisering med en ny gruppe af kolleger. Vores opgave var at ”slå hackeren” ved at arbejde sammen om at løse forskellige gåder. Vindere blev annonceret, men med stor holdånd og samarbejde kom alle derfra som en vinder.

Dag 3
Den sidste dag startede med en introduktion til vigtigheden af værdier i en virksomhed, og hvad vores nuværende værdier er. En ekstern taler, Sigurd Granmark, inspirerede os med en præsentation af virksomhedskultur og værdier. Sigurd Granmark grundlagde All In i januar 2014. Før det var han administrerende direktør for Adidas Group Norge. Han har over 20 års erfaring som leder af norske og internationale virksomheder. Siden 2014 har han studeret mere end 1.000 virksomheder i søgningen efter succesrige organisationer. Sigurd er en af de mest efterspurgte talere i Norge inden for kultur, organisation, ledelse og digitalisering. For at afslutte dag tre mødtes holdene online for at brainstorme nye værdier, der afspejler vores brand, strategi og position på markedet.

Samlet set var LINK Days 2020 en succes! Medarbejderne kom derfra med en bedre forståelse af organisationen, og hvor vi skal hen, samt stærkere relationer til hinanden og masser af praksis med digitalt samarbejde. Vi ser frem til at bruge vores fortsatte fokus og engagement til bedre at betjene vores kunder og udvide vores organisation.

Hvordan kan LINK Mobility hjælpe dig og din organisation? Kontakt os i dag for at få mere info!

 

Andre sites