Kontakt os
Kontakt os
NEWS

Lars Christian Iuel ansat i LINK Mobility som Kommerciel Direktør fra 15. september

14 september 2017
Del:

LINK Mobility Group ASA meddelte i dag, at den 53-årige Lars Christian Iuel er blevet udnævnt til Kommerciel Direktør i LINK Mobility. Iuel bliver en del af det europæiske management og rapporterer direkte til Arild E. Hustad, koncernchef for LINK Mobility.

”Jeg er virkelig glad for at byde Lars Christian velkommen som en del af mit europæiske ledelsesteam. Lars Christian vil være ansvarlig for alle de kommercielle aktiviteter i koncernen inklusive salg og marketing, alle vores markedsoperationer og vellykket onboarding af erhvervede virksomheder på både eksisterende og nye markeder. Han vil påtage sig et fuldt P&L ansvar for alle de kommercielle aspekter af LINK Mobility fremover. Lars Christian er en erfaren og international leder, der trives med at levere tjenester af høj kvalitet til kunden, og han har en fremragende baggrund til at lede omdannelsen af LINK Mobility til den førende mobile messaging- og løsningsspiller i Europa. Med Lars Christian som en del af det europæiske LINK Mobility-team er jeg overbevist om, at vi vil fortsætte og fremskynde vores positive udvikling, ”sagde Arild E. Hustad.

Lars Christian er dansk statsborger og har en lang baggrund i mobilindustrien, hvor han har arbejdet i Telenor i ledende stillinger i mere end 20 år. I sin tid i Telenor har han været administrerende direktør for Telenor Pakistan, der arbejder centralt i udviklingen af Telenor på de asiatiske markeder. Inden han tiltrådte LINK Mobility, holdt han stillingen som Kommerciel Direktør i Millicom en afrikansk baserede TIGO-operation.

Lars Christian starter hos LINK Mobility den 15. september.

“Jeg er begejstret for at påtage mig denne rolle og er utrolig energisk ved tanken om at være en del af LINK Mobility-teamet for at tage virksomheden til det næste niveau af kundeorientering og innovation. Jeg er imponeret over, hvad LINK Mobility har opnået hidtil, og jeg tror på, at LINK Mobility har store vækstmuligheder fremadrettet for at udnytte sin #1 position i Europa inden for mobile messaging og løsninger, ”sagde Iuel.

Om LINK Mobility Group ASA

LINK Mobility Group ASA er en af Europas førende udbydere inden for mobilkommunikation. Gruppen er specialiseret i mobile messaging-tjenester, mobile løsninger og mobildataintelligens. Integration af mobilteknologi, kommunikation og serviceprocesser tilbyder koncernen en bred vifte af standardiserede og tilpassede løsninger, så kunderne kan imødekomme den voksende efterspørgsel efter digital konvergens mellem virksomheder og kunder. Koncernen har hovedkontor i Oslo / Norge og er noteret på Oslo Børs (ISIN: NO0010219702). I 2016 havde LINK Mobility en samlet omsætning på 924 millioner NOK med kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Bulgarien, Tyskland og Spanien.

Andre sites