Kontakt os
Kontakt os
NEWS

Kvartalsrapport 4 2021

10 februar 2022
Del:

LINK Mobility (LINK) rapporterer i dag en stærk omsætningsvækst på 25% til NOK 1.297 millioner i fjerde kvartal af 2021. LINK oplever også fortsat øget efterspørgsel efter CPaaS-løsninger og eksekverer ubønhørligt på sin go-to-market (GTM) strategi, som omfatter udrulning af self-sign-up (SSU) platforme og en yderligere vækst af partnernetværket.

 

Den amerikanske udvidelse af forretningen i juni 2021 åbnede et stort nyt marked for LINK.

Gennem opkøbet af det italienske chatbot-firma Xenioo har LINK sikret sig en attraktiv opsalgsløsning til eksisterende kunder. LINK oplever især stor interesse for charbot-løsningen hos forsyningsbranchen i USA.

LINK blev tildelt ‘Best RCS Provider’ Platinum Winner af Juniper Research i februar 2022. LINK arbejder i øjeblikket med adskillige globale brands, der bruger RCS til både salgsfremmende og transaktionsbeskeder.

“Vi er glade for at kunne rapportere alle tiders høje bruttoresultat og EBITDA-tal. Gennem sidste år voksede LINK markant, lukkede seks opkøb og ekspanderede til USA. Den større kundebase og øgede geografiske rækkevidde placerer LINK ideelt for S-kurve-adoption af omnichannel CPaaS-løsninger”, fortæller Guillaume Van Gaver, CEO for LINK.

Læse hele LINK Mobility Q4 2021-rapporten her.

Andre sites